Jdi na obsah Jdi na menu

Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje Číslo projektu: 20RRDU5-0047

 

Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje 

Číslo projektu: 20RRDU5-0047 

 

Cíl projektu: 

Udržení stávajícího počtu mladých hasičů ve Žďárkách, a to prostřednictvím zlepšení podmínek zázemí a zároveň i bezpečnosti dětí.  

 

Výstupy projektu:         

Pořízení vybavení pro mládež SH ČMS – Sboru dobrovolných hasičů Žďárky. Jedná se o sportovní dresy, džberové stříkačky, vzduchovky, proudnice a sadu hadic se spojkami ROTT. Nové vybavení využijí hasiči pro svůj rozvoj v oblasti hasičského sportu. 

 

Popis projektu: 

Sbor dobrovolných hasičů Žďárky má v současné době základnu s 135 členy. Z toho mládeže je 21 členů. Mladí hasiči se schází každý pátek v průběhu celého roku. Jednou z jejich hlavních činností je příprava a následná účast na hasičských soutěžích. Jedná se např. o závod požárnické všestrannosti, technické disciplíny (mezi které patří i královská disciplína – požární útok), nebo okresní kolo hry Plamen. S dětmi poctivě trénujeme, přibližujeme jim hasičskou teorii, plníme s nimi odbornosti a specializace tak, aby se jednou staly plnohodnotnými dospělými členy našeho sboru.  

Z dotace pořízené vybavení nám přípravu na požární soutěže usnadní a všechny členy bude hasičský kroužek ještě více bavit, než tomu bylo doposud. 

 
Královéhradecký kraj poskytl v roce 2020 SH ČMS – Sboru dobrovolných hasičů Žďárky na vybavení pro mladé hasiče finanční prostředky ve výši 28.000,- Kč. 

 

Archiv

Kalendář
leden / 2024

Statistiky

Online: 2
Celkem: 111899
Měsíc: 1660
Den: 49