Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAPIŠTE NÁM

MY, z Humpolce, jsme se potkali s Honzou Dajčem, úplně náhodou ( ne u Kolína, ale u Pelhřimova), na jednom hudebním festivalu, kde jsme byli "za muzikanty", a potom ještě několikrát. Uběhlo několik měsíců, a dali jsme v lednu 2016 dohromady tuhle folkovou formaci.....a Honza byl najednou TY,  a my jsme pořád, a stále  MY. Po necelém roce hraní od nás Honza odešel, přejeme mu hodně štěstí a hlavně zdraví a mnoho dalších hudebních úspěchů. V současné době pokračujeme ve dvou, ale stále Ty a My a kdo ví, možná, že se někdy někde objeví jiný nebo jiná Ty, ale spíš náhodou než hledáním...........

TY a MY...folk z Vysočiny

 Eva Martincová - zpěv, kytara, cabasa

 Vláďa Martinec - zpěv, sólová kytara

 1--66-.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mottem hraní, našeho pořadu je: "ZPÍVÁNÍ DO TICHA"... zkrátka klidné, tiché, relaxační hraní no a my se

TĚŠÍME  NA VÁS, NĚKDE A NĚKDY.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Psani

(Oldřich , 11. 8. 2023 20:26)

Ahoj Evi a Ladí...
Moc vás zdravím,bývalý miláček
Zdeňky z Radostina...
Zdenička nás rozdělila...Je mi
líto,že nemůžu být s Vámi v Polné.
Tam je to vždycky s Vámi moc
fajn...Moc vám furt fandím a rád
Vás ještě uvidím..
Truchlící Olda

pozdrav

(Petra, 1. 6. 2021 11:56)

Ahoj Tyamyáčci, už se na vás moc těšíme v Kletné. Děkujeme, že přijedete
Petra

Re: pozdrav

(Ty a My , 4. 6. 2021 13:25)

Ahoj Petro, v Kletné je krásně, už se také těšíme

koncert s Kiďákem

(Zdena, 4. 9. 2020 8:15)

Ahoj Ty a My, děkujeme za krásný večer na koncertě v Kalištích. Byli jste úžasní, takové pohlazení na duši. Máme vás rádi
Zdena :-)

Koncert 6.12. Humpolec

(Ruda a Jiřina Klofáčovi, 18. 11. 2019 12:25)

Zdravíme do Humpolce, zpívání v Želivu se nám moc líbilo, díky za pěkný zážitek. Rádi si Vás zase poslechneme 6.12. , vím, že jsme se domluvili, že budeme mít rezervované lístky. Prosíme o sdělení, kde přesně se koncert bude konat a jak uhradit vstupné (na místě, nebo na účet ?)
S pozdravem Ruda a Jiřina Klofáčovi H.Brod

Poděkování

(Luboš, 23. 6. 2019 11:20)

Díky moc za krásný zážitek na Muzika Příbram 22.6.2019.
Přestože nám počasí nepřálo a po vašem vystoupení bouřka zaplavila hlediště i jeviště a odpojila nás od elektřiny, zahráli a zazpívali jste nám ještě akusticky pod plátěnými střechami. Postupně se k vám přidalo i pár muzikantů z dalších skupin.
Na tak krásné chvíle se nezapomíná - děkujeme.
L.

Re: Poděkování

(Ty a My, 4. 7. 2019 10:23)

Moc děkujeme a jsme rádi, že se vám naše vystoupení líbilo. Hraní pod pršistánkem bylo fajn a lidičky, kteří tam s námi seděli také. Děkuje Vláďa a Eva Ty a My :-)

KONCERTY

(Ty a My, 19. 3. 2019 8:55)

Vážení přátelé a kamarádi, omlouvám se za zanedbané webovky, v dohledné době doplníme všechny plánované koncerty a vystoupení a mimo jiné se můžete opět těšit na společný koncert s Vojtou Kiďák Tomáškem 21. srpna v Polné. Pokud máte o nás zájem, je možné se s námi spojit také na FB (Vladimír Martinec nebo Eva Krejčí). Děkujeme a zachovejte nám prosím přízeň.
Ty a Myáčci

Humpolec 2019

(Markéta Ježková, 16. 2. 2019 16:43)

Milí Tyamáčci, srdečně vás zdravím z Liberce? Bude letos v září u vás v Humpolci opět festiválek? Kdy přesně, prosím? A zdali platí pro nás ještě pozvánka? Za Spolktrio Markéta Ježková

Re: Humpolec 2019

(Ty a My, 20. 2. 2019 12:22)

Ahoj Markétko,
festival bude letos 9.listopadu a jste samozřejmě zváni, prosím blokněte si termín, podrobnosti pošleme e-mailem a těšíme se na vás všechny za Spolktria. Hostem letošního festivalu bude - budou- a zatím neprozradíme :-)
Vláďa a Eva Ty a My

Velkomeziříčské kulturní léto

(Pavel, 21. 8. 2018 8:54)

Ahoj Ty a My, děkujeme za krásné večerní vystoupení u nás na náměstí ve Velkém Meziříčí, Bylo to nádherné pohlazení po duši. Tak zase až příští rok? Nebo ještě letos do Meziříčí přijedete zahrát?
Děkujeme, Pavel a Jana.

Re: Velkomeziříčské kulturní léto

(folkové duo Ty a My, 27. 8. 2018 14:52)

Ahoj Pavle a Jano, opravdu nás těší, že se Vám naše vystoupení ve Velkém Meziříčí líbilo. Určitě rádi kdykoliv přijedeme, pokud dostaneme pozvání od Jupitera nebo kohokoliv jiného z Velkého Meziříčí.
Děkuje Eva a Vláďa Ty a My

poděkování

(Lada, 16. 5. 2018 7:01)

Přeji krásné ráno a děkuji Vám za to, že kam přijedete, nabíjíte lidi kolem sebe pozitivní energií a to je v dnešní době hodně vzácný dar. Hrajte, hrajte, zpívejte, zpívejte a jezděte mezi nás.
Děkuji Lada

Re: poděkování

(Eva a Vláďa Ty a My, 17. 5. 2018 18:55)

Dobrý den Lado. Co jen na takto krásný komentář napsat? Snad jen to, že právě pro takové skvělé lidičky jako je Lada chceme hrát a zpívat, jezdit po festivalech, klubech a setkáních s kamarády a přáteli.
Lado my děkujeme!

Hraní na Stvořidlech

(Kapr, Libor, Pavel z Olomouce , 14. 5. 2018 23:10)

Ahoj kamarádi,

děkujeme Vám za krásné hraní a zpívání na konci dubna na Stvořidlech, byli jste skvělí.

Ahoj , kluci z T.K. Arien

Re: Hraní na Stvořidlech

(Eva a Vláďa Ty a My, 15. 5. 2018 9:36)

Zdravíme kamarády do Olomouce velice děkujeme a moc nás těší, že se vám naše hraní líbilo a doufáme, že se ještě uvidíme při nějaké jiné akci. Mějte se fajn a ještě jednou DÍK ! Eva a Vláďa. Ty a My
https://www.youtube.com/watch?v=V2IOExpdiMc

Pozdrav z Podlužan

(Markéta Ježková, 26. 4. 2018 23:26)

Milá Evko a Vláďo, moc Vás zdravím s kapelou Spolktrio -viděli jsme se v Podlužanech a já jela domů plná dojmů z vašeho neuvěřitelného vystoupení! Moc vám děkuji za ten zážitek, myslím, že to byla príma akce, počasíčko také vyšlo, kapely hrály jedna radost! Myslím, že jsme právě dostali od vás pozvánku na hraní v Humpolci - kdyby cokoliv bylo potřeba, klidně pište na mail: marketalbc@seznam.cz Tak třeba někdy někde...za liberecké Spolktrio, Markéta Ježková

Re: Pozdrav z Podlužan

(Eva a Vláďa Ty a My, 28. 4. 2018 11:16)

Ahoj Markétko, máme velikou radost, že jsi nám napsala a že se ti naše hraní líbilo. My jsme si to taky užili, poznali spoustu kamarádů a je fajn, že máme na tebe a Spolktrio kontakt, protože Vás rádi uvidíme 1.září v Želivě na Želivském zpěvobraní. Podrobnosti ještě upřesníme. Moc se na Vás těšíme!!! Eva a Vláďa.

Vítání jara - Radniční Jihlava- 2018

(Karel a Radka Musilovi, 8. 4. 2018 15:43)

Zdravíme Vás a chceme Vám ještě jednou poděkovat za příjemně strávený čas s Vámi při vítání jara, na které se už moc těšíme. Byl to fajn relax, poslouchat písničky ve Vašem podání. Třeba se ještě někde uvidíme. Ať se Vám daří jak v osobním, tak i v pracovním životě. Mějte se krásně.

Re: Vítání jara - Radniční Jihlava- 2018

(Vítání jara, 9. 4. 2018 7:58)

Ahoj Karle a Radko, my Vám moc děkujeme, že jste přišli na naše vystoupení a jsme Vám za to vděční. Máme rádi tyto akce, kde jsme v přímém kontaktu s posluchači na malých pódií, v klubovém prostředí. Jsme rádi, že jste si s námi užili hezký podvečer a i když bylo venku tak krásné počasí, vydrželi jste s námi až do konce pořadu. Ty a My vám za to děkujeme :) Eva a Vláďa Ty a My.


1 | 2 | 3 | 4 | 5

následující »