Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 10. 2017

Blíží se Halloween

Jak jistě víte, blíží se nám HALLOWEEN. Mnoho lidí se na tuto událost těší už dlouhé týdny a pilně a pečlivě se připravují. Ve velkém nakupují dýně a svíčky, vytvářejí kostýmy těch nejnemožnějších kreací a prolévají se dýňovým Caffé latte ze Starbucks.                                         

Stejně tak my z Katedry inkvizice a čarodějnických procesů jsme nemeškali a pustili se svědomitě do příprav. Množství brokolice i palivového dříví je nachystáno, mučidla promazána, nástroje naostřeny a samozřejmě ve sklepeních je předpisová zima a vlhká plesnivina se zde utěšeně rozlézá. Ba i doznání jsou předepsána a srovnána do úhledných komínků – jen je podepsat. Neboť JE POTŘEBA NÁLEŽITĚ POTÍRAT ČARODĚJNOU VERBEŽ, která se co nevidět vyrojí, by prováděla své nečisté rejdy.

Při této příležitosti si vám dovolujeme poskytnout na nadcházející období malou inspiraci. Tak například většina dětí vůbec netuší, jak dobrá a zdraví a jejich budoucnosti prospěšná mohou být brokolicová cukrátka! Tedy ovšem pouze, pokud jim chutnají…  Máte na zahradě bazén? Využijte jej k odhalení čarodějnic! Stačí je zatížit a nechat tak deset minut pod hladinou. Utopila se=nevinná, stále dýchá=čarodějnice a tedy NA HRANICI S NÍ! A když je řeč o hranicích… nepalte o Halloweenu kvanta drahých svíček. Raději PALTE ČARODĚJNICE NA HRANICI. Prospějete dobré věci a křik škvířící se čarodějnice prodchne vše tou pravou halloweenskou atmosférou.      

Tak co? Patříte k anonymní a neosobní tupé mase „dýňových nadšenců“ či k hrstce uvědomělých, jimž není tajemstvím, že stávající společnost se bez funkční a aktivní inkvizice neobejde? Ať tak či tak, NAŠEMU BDÍCÍMU ZRAKU NIKDO NEUNIKNE. Nebojte se proto, a včas UDEJTE SVÉ BLIŹNÍ A PŘÁTELE. Ušetří tak nám spoustu práce a sobě spoustu nepříjemností v temných sklepeních. Přejeme vám šťastně prožitý Halloween. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Starosti o dítě

Vilhelmína Krupičná, 23. 10. 2017 22:21

Vážená inkvizice, píši ti kvůli mému nešťastnému dítku. Již několik dní mi dělá velké starosti. Nejprve pouze zvracel krev, vzýval temného pána, hovořil aramejsky a prznil svou čtyřletou sestru. Dnes ráno však odmítl i brokolicová cukrátka! Má trpělivost je tímto u konce a já bych se ráda zeptala na možné termíny k žehu. Předem děkuji za odpověď. V. Krupičná.

Re: Starosti o dítě

KIaČP, 26. 10. 2017 23:06

Omlouváme se za pozdní reakci. Do konce října již žehy nebudou probíhat, neboť celá katedra odjíždí na celotýdenní školení ke kolegům do Španělska. Termíny žehů pro následující měsíc jsou stanoveny na každý čtvrtek a pátek, tj. 2. a 3. listopadu, 9. a 10. listopadu, 16. a 17. listopadu, 23. a 24. listopadu, 30. listopadu a v následujícím měsíci pokračujeme hned od 1. prosince. Zdraví KIaČP.

Na hranici s nima

Lenka Mrnousek, 25. 10. 2017 13:46

Dobry den tyto veci meli by se dekat jako soucast kulturni tadyce zeme nasi vladti. Pan Rozner jako mynystr se postara a nejen cardejonice ale i uprchliky migranti na heankci!!! SPD SE POSTARA!!!!