Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. 5. 2016

Více než 20 mariňáků speciálních jednotek, kteří údajně „zabili“ Usámu bin Ládina, je po smrti.

Více než 20 mariňáků speciálních jednotek, kteří údajně „zabili“ Usámu bin Ládina, je po smrti.

Nyní už je mrtvých více než 20 osob z Navy SEALS, co údajně zabili bin Ládina. Je to jen náhoda?

Zatím ale neexistuje ani vůbec žádný důkaz, že sealsové zabili jeho. Existují i doklady naznačující, že byl už roky mrtvý. Usáma bin Ládin ukázaný na videu z areálu v Abbottabadu je jeho dabér.

marine.jpg

Podvrh kdekým zneužívaný k propagandistickým účelům. Je to stejně úplně vylhané a nestoudné jako vyšetřování 11.9 nebo vraždy JFK?

- Velitel US Navy, kteří zabili bin Ládina, spáchal sebevraždu (The Siasat Daily, 25. prosince 2012):

Hyderabad – velící důstojník SEAL Tea 4 Job W. Price spáchal sebevraždu. Nejvíce byl znám vyhledáním a následným zabitím Usámy bin Ládina.

Komodor Job W. Price, 42, zemřel v sobotu 22. prosince na zranění nesouvisející s bojem během operací zajišťujících stabilitu v afghánské provincii Uruzgan.

Sebevražda důstojníka takovéto hodnosti vyvolává v médiích mnohé otázky, jelikož tento tým byl nejlépe znám zabitím Usámy bin Ládina, když 1. května 2011 napadl do jeho areálu v Abbattobadu v Pákistánu. Vojenští činitelé nahlíží na smrt komodora Joba W. Price jako na možnou sebevraždu, jeho smrt se však nadále vyšetřuje.

Price, 42, Pottstown, Pa., měl na starosti koordinaci mise Týmu 4.

Price byl v Afghánistánu v operacích na podporu stability v provincii Uruzgan. Byla mu přidělena speciální bojová jednotka Námořnictva s domovskou základnou na Východním pobřeží na Virginia Beach,Va.

SEAL Team 4 je mezi osmi nasazenými týmy SEAL. Z nich je nelépe známý SEAL Team 6 za vyhledání a zabití Usámy bin Ládina.

- ‚Zjevná sebevražda‘ US Navy Seala v Afghánistánu se vyšetřuje (Guardian, 25. prosince 2012):

Američtí vojenští činitelé vyšetřují zjevnou sebevraždu velitele Navy Seal v Afghánistánu.

Velitel Navy Seal Job W. Price, 42, z Pottstown v Pennsylvánii v sobotu zemřel na zranění bez souvislosti s bojem během operací na podporu stability v afghánské provincii Uruzgan.

Činitel US vojsk řekl, že tato smrt se „jeví jako důsledek sebevraždy.“ Tento činitel mluvil za podmínky anonymity, protože tato smrt se stále vyšetřuje.

„Rodina Speciálních bojových sil Námořnictva je nesmírně smutná ze ztráty našeho člena týmu,“ řekl kapitál Robert Smith, velitel Speciální bojové skupiny Námořnictva dva, která řídí všechny týmy Navy Seals se sídlem ve Virginii.

„Věnujeme v těchto časech zármutku svou kondolenci, vzpomínky a modlitby rodině, přátelům a komunitě NSW.“

Smith dodal: „Zatímco se rmoutíme a s úctou vzpomínáme na svého padlého člena týmu, ti, kdo s ním sloužili, budou pokračovat v provádění mise.“

Americký vojenský činitel potvrdil, že Price byl z Virginia Beach, ze Seal Týmu 4 sídlícího ve Virginii, který byl částečně na misi vycvičit místní afghánskou policii, aby odrážela Taliban v odlehlých částech Afghánistánu. Po Pricovi zůstala manželka a dcera.

Zdroj: banoosh.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář