Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hotely

Hotel Veronika - Ostrava 

bydlím tam skoro dvacátý rok. Je to čisté prostředí se vstřícnými lidmi. Pokoje i poloha hotelu mi vyhovují pro účely pro jaký ho využívám. 

Chatová Osada ZDĚŘINA

Strávila jsem zde týden, a tak se pobyt pokusím shrnout. Začnu klady. Dobrá kuchyně, i když si myslím, že by změna týdenního jídelníčku od roku 2014? podniku docela prospěla. Na druhou stranu, jídlo po těch letech opravdu dotáhli k dokonalosti a nemohu si na něj stěžovat. Hlavně maso vynikající a skvěle zpracované. Sem tam pozapomenou na sůl, ale od toho jsou na stole slánky. Je to věc chuti a nepovažuji to za katastrofu. Snídaně mi někdy přišli úsměvné, ale asi to patří k tomuto typu ubytování. Jsem zvyklá na hotely a to je trochu jiná kategorie. Nicméně pečiva dostatek a když je dobré, schroupu ho klidně i suché. Pokoje byly čisté a plně vyhovují účelu (přespat a cestovat) Prostředí v lese je moc příjemné, chlapci na baru jsou fajn a velmi ochotní a je zde možnost vyžití od kulečníku, po stolní tenis, stolní fotbal, promítání pohádek pro děti...
Bohužel nyní zápory: prvním je totalitní vzhled jídelny. Ale to se ještě dá. Velkým mínusem bylo chování personálu, které nám hodiny a hodiny kouřil do pokojů, o tom, že jsem denně několik hodin večer poslouchala personální problémy, hlasité dost vulgární výměny názorů apod. ani nemluvě. Většinou tam měli i návštěvy přátel a kamarádů. V podstatě jsem se tam v těchto chvílích cítila jako velmi nevítaný  host otráveného personálu. Nelze pominout ani to, že v noci kolem 23-24  mě budil jejich hovor, koupele ve vířivce a její chod (nikoliv zrovna tichý) a světla reflektorů přijíždějících a odjíždějících vozů personálu, který nám mnohdy bránil zaparkovat před bungalovem, což bych u tohoto typu zařízení očekávala. Místo toho mě rušila světla a hluk vozů personálu. Zkrátka jsem se v tomto směru necítila jako host, ale jako trpěná platící přítěž. Někdy totiž tak vypadalo i obsluhování. Pozdrav (zvláště u mladších ročníků) byl vzácný stejně jako úsměv (spíš otrávený škleb). Tečkou pobytu byly průpovídky, že odjíždíme pozdě a jak to že jsme už "nevypadli" (citace) aby mohli uklízet. Vyklízet pokoj se má do 10:00 - my odjížděli v 9:00. Možná bych i lecos přehlédla, ale bezohlednost kuřáků, jejichž dým cigaret jsem musela každý večer a noc snášet byla na mne opravdu moc. Nemohu pochopit, že si kuřácký koutek udělal personál zrovna u pokojů hostů. Stejné je to s parkováním. Hosté nemají před bungalovem místo k parkování, protože tam stojí personál. Přitom místo (například u jídelny a nebo kontejnerů) mohli využít. A málem bych zapomněla na to hlavní: PROSÍM VYMĚŇTE KONEČNĚ MATRACE!!! Spát na těchto postelích je fakt mučírna. Nejezdí sem jen mladé zdravé rodiny. Ale i starší ročníky.  Je to velká škoda, protože prostředí je jinak hezké. Tak třeba příště bude lépe

 

Hotel CITY - Písek 

Příjezd  nenadchl. Na recepci neměli o me rezervaci ani potuchy. Naštěstí jsem si před odjezdem vytiskla mail s potvrzenim rezervace a tak byla nakonec nalezena.  Recepční nas doprovodila a ukázala kde je pokoj. No. Bydlela jsem v horších, ale i lepších. Takovy průměr. Na pokoji chyběly ručníky o které jsem si musela říci. Na turistiku to stačí. Nicméně k oslnění to rozhodně má daleko. Náš pokoj ma okno do zdi vedlejšího domu. Ale alespoň nam nikdo nekouká do pokoje. Takze v podstatě mohu doporučit, ale ne jako nejaky extra zážitek.

Hotelový dům Olomouc

Hotelova cast je čistá, pokoje hezke,vkusne zařízené, non-stop recepce kde sedi prijemne dámy. Pokojovy servis je take skvělý! Minusem je sousedici zakouřena restaurace. Zel se to promita az do hotelové  časti. Problem byl s prijezdem. Rezervaci jsem mela Potvrzenou!!! s příjezdem 9-10 hodin, coz na recepci nikdo nevěděl, takze jsme cekali na pokoj 1,5hodiny. Nicmene se to urovnalo a pani recepcni byla velmi ochotna a snazila se vyjit maximalne vstříc. Na ubytovani je to na pohodu. Jen ve sprše se spastne zavira sprchovy kout a vana desne klouže. Co je ale priserne jsou postele. Vrzou takovym zpusobem, ze ja osobne jsem si dala matraci na zem, abych se vubec vyspala. Dobre je spojeni s centrem, ktere je nedaleko a v blizkosti je stanice tramvaje. Snidane je adekvatni tomuto typu zařízení. Slušný vyber a prijemna obsluha.

Hotel Slavia - Boskovice

Moje první návštěva Boskovic byla trochu hektická a tak jsem dost narychlo hledala ubytování. Vstoupila jsem do restaurace a dala si velmi chutný oběd. Bylo to mé první setkání s naprosto nekuřáckým prostředím. Po dotazu na servírku, zda neví, jak je na tom hotel s místem mi sama obtelefonovala recepci a zařídila ubytování. Nelze než hovořit v superlativech o jídle, ubytování a i personálu.

Penzion u Salzmannů - Plzeň

Mohu posoudit jak kuchyni tak ubytování. Ubytování je příjemné, personál milý a skvělé pohodlíčko. Co se týká jídla, tak snídaně super - personál splní každé (skoro) přání hosta, jídla je dostatek a velmi chutné. Několik večeří, které jsme zde měli byly výtečné, obsluha velmi příjemná, milá, ochotná a rychlá. Nechybí kout pro děti a nekuřáci se nedusí. Co víc si přát. K tomu všemu nám hrálo klidové pohodové rádio. Já zde byla velmi spokojena.

U Zlatého kohouta - Kroměříž

Za mne plná počet hvězdiček. Ubytování pěkné, čisté, matrace neproležené, pokoje prakticky a vkusně zařízené. Nechybí prostor. Hotel má obrovké plus, že má výtah. Snídaně byla bohatá a každý si tam vybere to své. Obsluha je milá, a velmi ochotná. Je možnost ubytovat se v jakoukoliv hodinu. Nedělá jim to potíž. Byla jsem ubytováním nadšená. Nestává se mi často abych první noc mimo domov spala jako na obláčku.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 105508
Měsíc: 2889
Den: 75