Jdi na obsah Jdi na menu
 


Služby

Pokud máte konkrétní požadavek na zajištění zabezpečení vašeho objektu, nebo máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat.

Email: personalni.oddeleni@k2s-facility.cz

 

 


 

Příspěvky

Fyzická ostraha objektů

Zajišťujeme fyzickou ostrahu a ochranu průmyslových, obchodních a administrativních budov, objektů a areálů dle individuálních potřeb a požadavků klienta.

 
14. 7. 2020 | Rubrika: Služby

Úklidové služby

Denní a generální úklidy administrativních i výrobních prostor. Zabezpečování jednorázových či nestandardních požadavků. Ostatní činnosti související s úklidem, správou a údržbou nemovitostí.

 
14. 7. 2020 | Rubrika: Služby

Recepční služby

Zajišťujeme poskytování recepčních služeb přizpůsobených dle individuálních potřeb klienta s ohledem na daný objekt. Informační servis, obsluha telefonní ústředny. Vedení knihy návštěv, výdej a příjem klíčů, administrativa poštovních zásilek.

 
14. 7. 2020 | Rubrika: Služby

Obsluha technologií

Obsluha technologií - elektronická zabezpečovací signalizace /EZS/, elektronická požární signalizace /EPS/, kamerový systém /CCTV/, systémy kontroly vstupu /SKV/ a evidence docházky.

 
14. 7. 2020 | Rubrika: Služby

Další služby

Potřebujete více informací nebo máte konkrétní představu o nějaké službě? Dokážeme se přizpůsobit individuálním potřebám klienta. Spojte se s námi prostřednictvím e-mailu nebo nám zavolejte.

 
14. 7. 2020 | Rubrika: Služby