Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohové & Stvůry (FRAGMENT, 2014)

12. 6. 2016

bohove-a-stvury.jpgJak moc by s lidskou vírou otřáslo, kdyby se našly fosilní ostatky samotného Boha? Čtyři renomovaní vědci v čele s odbornicí na klínové písmo Emily Farrellovou jsou osloveni, aby prozkoumali převratný historický nález: atypickou obludnou lebku a sadu hliněných destiček. Emily zasvěcuje všechny členy týmu do legendy o Anunnaki, prastarém božstvu, které přiletělo na planetu Zemi a přineslo na ni život. Unikátní nálezy dávají tušit, že na sumerských pověstech možná něco je, a potomci bohů dokonce žijí mezi námi. Rozluštění šifry vyryté do destiček začíná rozsévat smrt... Tajemství mělo zůstat skryto, neuvěřitelný Boží plán neměl být nikdy odhalen. Hra o život a pravdu o vzniku lidstva začíná! Mysteriózní thriller plný akce, napětí a nečekaných odpovědí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prostě bomba

Marie Truhlářová31. 3. 2019 21:34

Knihu jsem našla náhodou u kolegyně.Z nudy jsem ji otevřela aniž bych se podívala na autora.Doslova jedním dechem přečetla...nikdy nečtu tento žánr, nebaví mě.Ale toto?!?Naprosto dokonale napsané, strhující ,šokující...A ted ještě zjistím, že autor je našinec?!? Jste machr!!!Pište dál...máte novou faninku :-)
Jdu shánět další Vaše knihy :-)

Re: Prostě bomba

Jan Hartman1. 4. 2019 22:23

Děkuji, Marie, za pochvalu. Žánr někomu sedne, někomu ne. Ale líbila se mi vaše poznámka: naprosto dokonale napsané. To mě zahřálo u srdce. Někteří čtenáři mi "vytýkají" málo popisný styl. Ale zdlouhavé popisky pití ranní kávy a dumání nad tím, proč se číšník neusmál, jestli ho třeba nepodvádí manželka... to bych prostě nebyl já. Mám rád, když děj sviští závratnou rychlostí. Nevadí mi, když někdo napíše, že to byla blbina. Těžko bych ale nesl, kdyby někdo naznal, že to byla nuda :-)

Začátek

Katka15. 3. 2019 8:39

Dobrý den,náhodou se ke mě dostala vaše kniha a musím říct ze klobouk dolu. Za dva dny přečteno, nedalo se odtrhnout od knihy. Jen by mě zajímalo, zda má kniha pokračování, protože by mě opravdu potěšilo číst další sledy události.

Re: Začátek

Jan Hartman 15. 3. 2019 16:23

Zdravím Katko, váš zájem mě moc potěšil. Z plánovaného pokračování se nakonec vyklubala samostatná kniha, kterou jsem právě dokončil. Pracovní název má Boží software a je vyprávěna "z druhé strany", osobou povolanější než Anunnaki, která vyplňuje mezery, co tito bohové neřekli (a nevěděli). Nejedná se ale o sequel Stvůr. Ty si zaslouží opravdové pokračování. A jen prozradím, že titulní postavou bude malá Amanda... jen musím počkat, až trochu povyroste :-)

Dokonalé...

Šárka Haltufová6. 10. 2018 10:37

Děkuji Vám, nikdy jsem na žádnou knihu nereagovala, teď chci. Jste skvělý spisovatel, prosím pokračujte dál. Miluju historii a nečekaná odhalení. Tohle mě vážně dostalo, ale víc než Tajemný Etrusk, Matrix a Šifra mistra Leonarda. Jdu si sehnat další Vaše knihy. Přeji Vám hodně, hodně dobrých nápadů.

Re: Dokonalé...

Jan Hartman 6. 10. 2018 13:26

Děkuju všem svým čtenářům a pozitivním komentářům na této stránce od Anety, Monči, Prue, Pavla a Šárky. Je to pro mě ta nejlepší zpětná vazba a pokaždé mě to nakopne do další tvorby. Snad vás, Šárko, nezklamu. V minulosti jsem rád střídal žánry. Teď momentálně dokončuju svůj nejnovější román s pracovním názvem Boží software, kde lehce na Bohové a Stvůry odkazuju.

Smekám...

Pavel Koukol23. 3. 2018 23:21

Tato kniha je tak skvělá, že jsem se od ní nedokázal odtrhnout. Přečetl jsem ji na jeden zátah a tesknil jsem, že neni delší nebo že neni nějaká navazující kniha...

Nejlepší knížka ever

Prue H.11. 2. 2017 12:20

Tak, právě jsem dočetla nejlepší knížku svýho života. Kdybyste napsal o 150 stran víc a vydal ste to v Americe, hravě strčíte do kapsy nějakýho Browna. Fakt mazec. Skoro se mi chce říct: přeplněný dějem. Exploze vědomostí. Příští tejden do toho jdu znovu. Už se těším.

100 bodů

Monča29. 1. 2017 8:59

Pane Hartmanne, fakt smekám. Dávám vám 100 bodů ze sta. Napínavé, chytré a provokativní. A taky krajně znepokojivé. Po dočetní mě to donutilo vstát, zapnout PC a fůru věcí si ověřit na internetu. V našem malém českém rybníčku jednou budete velká ryba :-)

Pecka

Aneta Plodková19. 1. 2017 19:05

Knížka se mi opravdu moc líbila. Na můj vkus je ale moc tenká. Klidně bych snesla i dalších 200 stran. Její znepokojivé poselství mi hlavou vrtalo ještě dlouho.