Jdi na obsah Jdi na menu
 

                     

            Veškerou činnost a akce podporuje město

                             Valašské Klobouky                                           

                                

                            Dobrý den, přátelé. 

Vítáme vás na našich webových stránkách, stránkách ZO ČSCH Valašské Klobouky.

Naše organizace vznikla v r. 2011 a po dlouholeté odmlce tak navázala na činnost a tradici chovatelství, které slavilo svůj velký rozmach a nepřehlédnutelné úspěchy na Valašskokloboucku v letech, které se však již řadí, bohužel, k létům minulého století. Tehdejší ZO ČSCHDZ Valašské Klobouky patřila k těm, které si právem svojí činností a výsledky chovatelské práce vysloužily respekt a autoritu u chovatelské i nechovatelské veřejnosti a to nejen v regionu, ale i na celostátní úrovni. Tehdejší organizace se podílela významným způsobem na veřejném životě a společenském životě ve městě a byla jeho nedílnou respektovanou součástí.

Naší snahou a cílem je, navázat na tyto nejlepší tradice chovatelství v našem městě, podchytit zájem veřejnosti, zejména mládeže o chovatelství a umožnit tak organizované vyžití v této oblasti všem, kteří se chtějí podílet a účastnit na rozvoji chovů čistokrevných zvířat ve všech oborech drobného chovatelství v jednotlivých odbornostech, jako např. odbornosti chovu králíků, drůbeže, holubů, okrasného ptactva, ale i dalších směrů chovatelství a případně i šlechtitelské práce.

Předpokladem a nadějí pro naplnění těchto našich cílů do budoucnosti je m.j. i velká podpora ze strany MÚ ve Valašských Kloboukách a jeho orgánů a to nejen v oblasti materiální a finanční, ale zejména v oblasti morální a společenské, kde se město Valašské Klobouky veškerou svojí autoritou  podílí a zasazuje o rozvoj činnosti naší ZO ČSCH a významnou měrou tak přispívá k naplňování již zmiňovaných cílů a úkolů.

Na těchto stránkách vás zejména chceme aktuálně informovat o dění v naší organizaci, případně o aktuálním dění a akcích v rámci ČSCH. 

Největším oceněním naší činnosti, prezentované na těchto stránkách bude to, že se budete k jejich návštěvě a prohlížení vracet a případně se, po nějakém čase, sami aktivně zapojíte do tak ušlechtilé a zajímavé činnosti jakou je chovatelství, nebo k nám přivedete své děti. Budete srdečně vítáni.

Ještě jednou vás všechny vítáme na těchto našich stránkách a přejeme hezký den.

                                                     smileyyes