Jdi na obsah Jdi na menu

VÝŽIVA

Děláme mnoho pro to, abychom se cítili dobře - podstupujeme masáže, kosmetická ošetření ....

Cítit se dobře potřebují i naše buňky ... potřebují být dostatečně vyživovány ...díky potravinovým doplňkům.

Doporučuji  to, co sama jím, s čím mám své zkušenosti. 

Mnoho lidí s nadváhou, s otoky, neustále hubnoucích a na všech možných dietách, jsou vlastně často podvyživení. Jejich buňky jsou podvyživené ... nesou totiž v sobě stres  aktuální i z minula, ze všech těch diet, nepřijetí svého těla, z traumat a těžkých událostí, z hladovění... a také zadržují vodu .

Proto, než chceme hubnout, upravit svoje tělo, musíme ho dobře vyživit.

Buňky musí dostat zprávu, že všech živin, antioxidantů a vitamínů je dost ... a oni se už nemusí bát pouštět ... toxiny, vodu ...  Nemusí se bát, že zase vyhladoví a pojedou na bůhvíjaké zásoby.

Proto, a nejen proto, je třeba tělu dodat výživu. Kdybychom chtěli buňky doživit a vytvořit opravdu účinnou obranu proti nepříznivým vlivům, museli bychom sníst kvanta zeleniny, ovoce a vitamínů.

 

V mikrovýživě Nuskin tohle všechno můžete mít. Základ pro zdraví, pružnost a radost. 

 

22528708_1891038231212789_750369012553619225_o.jpg

          Life Pak

          

       

              

 

 

 

LIFE PAK je  kompletní mikrovýživový doplněk, který tělu poskytuje množství vitamínů a minerálů, které se zaměřují na devět důležitých funkcí těla.

Přispívá k udržení zdraví:

zrak - vitamín A, B2 a zinek

kardiovaskulární systém - vitamín K, vápník

imunitní systém - vitamín C, zinek, měď

metabolismus - vitamín B1, měď, jód

štítná žláza - jód, selen

kosti - vitamín D, vápník

pokožka - vitamín B3, H

kognitivní funkce - jód, zinek 

ochrana antioxidanty - vitamín C, zinek, mangan

Balení obsahuje 60 sáčků po 4 tabletách. Denně se jí 2 sáčky, po zlepšení stavu jako udržovací kůra je možné užívat pouze 1 sáček. Díváme se na hodnoty na skeneru, na velikost a hmotnost postavy. 

 

22713293_1892925807690698_5319042272697299114_o.jpg

               Marine Omega

 

 

 

 

 

Spolu s ním je ideální užívat doplněk MARINE OMEGA , neboť některé látky se mohou rozpouštět pouze za přítomnosti tuků. Tento produkt obsahuje omega-3mastné kyseliny. Přispívá k normální činnosti srdce, mozku a zraku. 

 

 

144540eab32-cache.jpg

                JVi

 

Podporou pro udržení optimálního zdraví je JVi nápoj vyrobený z ovocných a zeleninových koncentrátů, který slouží k normální funkci imunitního systému a ochraně buněk. Taktéž prospívá ke správné funkci kolagenu a podpoře zdravé pokožky. Je to vskutku antioxidační bomba.

Nápoj je určený jak pro dospělé, tak především pro děti.

 

 

1466148811935-cache.jpg

            R2

 

 

 

je nejnovější inovativní doplněk stravy společnosti Nu Skin®. Tento mocný systém sestává ze dvou produktů, Day a Night, které jsou vytvořeny tak, aby fungovaly jako celek. R² vám dodá sílu cítit se mladě a vitálně.  


R² Day nabízí báječnou směs klíčových složek  Cordyceps Sinensis, granátového jablka a ženšenu pravého  Panax Ginseng, jež pomáhá následujícím třem dimenzím vitality, které většinou s postupujícím věkem ochabují - zvyšuje fyzickou výkonnost a pomáhá udržovat duševní schopnosti a sexuální vitalitu.

R² Night obsahuje selen, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.  

Tento produkt zasahuje do jádra buněk, které očišťuje a tím napomáhá celkové revitalizaci.

 

12cf001f8b8-cache.jpg

 

 

ReishiMax GLp

Doplněk stravy s výtažkem z houby reishi

 

Reishi je dřevokazná houba, která stupňovitě obrůstá kmeny stromů a pařezy. Ve starých čínských textech je vysoce ceněnou houbou.pro svoje dalekosáhlé léčebné účinky. 

Podporuje imunitní systém našeho těla. Dodává a uvolňuje energii. 

Také pomáhá ničit poškozené nebo oslabené buňky, které se objevují přirozeně v našem těle jako část buněčného regeneračního procesu. 

Zkušenost mých klientů s chronickými onemocněními je veskrze pozitivní. Je vhodné tento doplněk zařadit do života např. při roztroušené skleróze, po rakovině, při autoimunitních nemocech obecně.

 

12cf01543b3-cache.jpg

 

BioGinkgo 27/7

Doplněk stravy s výtažkem z listů ginkgo

 

Pokud cítíte, že máte poslední dobou sklon zapomínat, dopřejte svému psychickému výkonu vzpruhu. Výtažek z ginkgo biloby, který BioGinkgo obsahuje, pomůže udržovat paměť i s postupem věku, zachovat rozpoznávací funkce a zároveň vám pomůže chránit vaše buňky a tkáně před oxidací.

 

12cf0138949-cache.jpg.

CordyMax Cs-4®

Doplněk stravy z houby cordyceps

 

 

CordyMax Cs-4 je výtažek z houby Cordyceps sinensis, který pomáhá posilovat tělo a chránit játra a ledviny.   

Druh Cs-4 je výsledkem 15 let rozsáhlého vědeckého výzkumu. Produktu CordyMax Cs-4 byla dokonce udělena ochrana duševního vlastnictví a může se jako jediná řada chlubit uznáním čínské vlády. CordyMax Cs-4 je vyráběn podle procesu kvality 6S společnosti Pharmanex® a je normovaný podle vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) – nástroje používaného k určení chemického složení jakéhokoli vzorku – pro zaručení účinku a stálých výsledků aktivních složek.

 

14d05993490-cache.jpg

 
                   Pharmanex® TEGREEN

                    Doplněk stravy s výtažky ze zeleného čaje

 

 

Zelený čaj nebo extrakt ze zeleného čaje je v současné době spotřebováván většinou světové populace, třebaže v Indii a Číně tomu tak již bylo po staletí.

Požívání zeleného čaje pomáhá chránit naše tělo, neboť podporuje jeho přirozenou obranyschopnost vůči účinkům volných radikálů vznikajících v důsledku znečištění, stresu, kouře a toxinů.

Tegreen je několikrát účinnější než vysoké dávky vitamínu C.

Tento přípravek vám pomůže nastartovat metabolismus, přirozeně odvodňovat organismus. Prostě a jednoduše... Vše lépe v našem těle plyne...