Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský úsměv 10.2., sklenice od přesnídávky - VV - 9.2., informace ke škole v přírodě 3. - 10.3.

5. 2. 2017

Vážení rodiče,

ráda bych Vás požádala, abyste dětem do aktovky přibalili malé sklenice s uzávěrem, budeme je potřebovat na čtvrteční výtvarnou výchovu.

V pátek - 10.2. už nás čeká první hodina s paní zubařkou, děti budou určitě potřebovat matematiku i písanku a slabikář.

A protože už se nám blíží ŠvP, zasílám několik organizačních informací. Seznam oblečení a pomůcek najdete v příloze. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Cena ŠvP je 4600 Kč. Peníze mi, prosím, doneste do školy, popřípadě nechte u paní Žánové, spolehlivě mi je předá.

Časy odjezdu a příjezdu ještě upřesním dle možností pana řidiče. Pokud bude někdo z dětí potřebovat půjčit lyže, kontaktujte mě, prosím. Budu potřebovat znát výšku, váhu a velikost boty. Lyžovat děti budou 4 dny, půjčovné je 100 Kč/den - budu tedy vybírat 400Kč za půjčení výbavy. Tyto peníze mi přineste nejlépe do školy, popř. k autobusu v obálce se jménem.

K autobusu mi doneste prohlášení (najdete v příloze + ještě ho rozdám dětem) spolu s případnými podepsanými léky, kopii kartičky pojištěnce, Vaše prohlášení o seřízení lyží a - pokud chcete - napsané pohledy, které dětem budu postupně rozdávat.
Nenoste mi v den odjezdu odměny pro děti - přibalte je dětem do kufru s nápisem odměny - na místě si je vybereme.
Je nutné, aby mělo každé dítě batůžek (již v autobuse), ve kterém bude mít přezůvky, svačinu, pití - lahev, do které si děti budou každé ráno točit čaj.
S sebou v kufru (zabalené v igelitové tašce) ať mají děti písanku, matematiku a penál. Dětem hodně věcí nakopíruji a vytvořím pracovní listy, aby toho zbytečně nebraly moc.
Doporučuji dětem nedávat mobilní telefony a ani žádne elektr. přístroje. Fén budu mít já i vychovatelky, vlasy dětem vysušíme.
Dětem, které na ŠvP nepojednou, dám 2.3 úkoly. Po dobu ŠvP budou rozděleny do některé z prvních tříd. Pokud si děti necháte doma, omluvte je, prosím, předem e-mailem.

Místo odjezdu:  https://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.3853915&y=50.0859679&z=18&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9gvzUxXwzs&ud=ulice%20Dlaba%C4%8Dov%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha