Jdi na obsah Jdi na menu
 


POSELSTVÍ VŠEOBJÍMAJÍCÍ LÁSKY

18. 9. 2016

Přátelé,

přináším Vám poselství Lásky. Lásky všeobjímající, přítomné, všudypřítomné. Láska jsem Já, Láska jste i Vy a každý, koho dnes potkáte, je také Láska. Nezáleží na tom, zda si to myslíte nebo ne. Všichni jsme se zrodili z Matky Země, z Boží vůle Prastvořitele, který se skrz nás Tvořivě projevuje. My jsme Láska, protože Bůh je všudypřítomný, nádherný a láskyplný. Je plný milosti, pochopení a soucitu. My jsme stejní, ve své podstatě jsme všichni takoví.
Na nás je, abychom se vypravili na Cestu do svého Nitra a našli tam všechny poklady, jež jste možná chtěli hledat nebo hledáte venku. Venku je jen to, co vevnitř vytvoříte. Vy jste projev Boží spasitelovy vůle, která je Všeobjímající. Nelekejte se mých slov, vy jste Bůh. Nevzývám Vás, jen konstatuji. Všichni jsme původně to Nejsvětelnější Světlo, Nejláskyplnější Bezpodmínečná Láska, Nejkrásnější Krása. Toto všechno jsme, jen pod maskou všeho, co žijeme, jsme na to zapomněli.

Začali jsme žít iluze, jež nás donutili zapomenout na naší skvělou podstatu a lásku v Srdci, abychom se zaobírali malichernostmi, jakými je jen materiální bohatství, zneužívání druhých ve vlastních prospěch a nekončící ctižádost, která nás nijak nenaplní. Tak mocní jsme, vytvořili jsme si vlastní iluze, kterými si bráníme ve štěstí. Začali jsme hrát hry sami se sebou a donutili jsme tím všechny kolem nás, aby se podíleli na našich hrách. Tvrdíme, že nám druzí ubližují, ale jsme to my sami, kdo se zevnitř ničíme a věříme vlastní nehodnotě, že jsme nuly, nic a posloucháme ego, které tvrdí: „Ty jsi víc než druzí.“

Skrz hry a zrcadla jsme se rozpomněli na Lásku, kterou toužíme v hloubi Duše žít. Všichni si to přejeme, uvnitř ve své podstatě jsme totiž jen Láskou, která chce milovat. Přestáváme s uvědoměním hrát hry minulosti, které už nepotřebujeme a vracíme se do svého Nitra, kde je Láska a nic jiného. V Srdci, ve kterém neexistuje dualita, jen Láska, která miluje, tedy tvoří.

Všechny mocné Bytosti Světla se pro nás rozhodli vrátit, probudit nás k plnému vědomí všeobjímající Lásky, která je uvnitř nás a v Srdci všech. Již neodmítejte pomoc, nechtějte hrát hry a iluze, které nejsou ničím než našemi projekcemi. Zahoďme strach a rozhodněme se svobodnou vůlí pro Všeobjímající nekonečnou Lásku našeho Srdce, která nám přinese úspěch a hojnost ve všech směrech, v nekonečných prostorech, času i dimenzích.
Prosím, probuďte se a buďte sami se sebou, protože tam Láska začíná a nikdy nekončí. Láska se proměňuje, má různé podoby, ale ve své podstatě zůstává vždy Světelnou Nadějí a Bezpodmínečnou Láskou.
Vy jste Láska. Vy jste Bůh. Vy jste tohle všechno, co si možná myslíte, že nejste. Vidíte? Je to jen Vaše mysl, která něco cítí. Láska se nedá najít. Láska se nedá koupit. Láska se musí ŽÍT!

Žijte Lásku!
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář