Domácí Míša řezy
Domácí Míša řezy - RECEPT
Vejce - 6ks
Cukr krupice - 6x lžic
Olej - 2x lžíce
Polohrubá mouka - 6x lžic
Prášek do pečiva - 1x lžička
Kakao - 3 lžíce
Na krém:
Máslo - 250g
Tvaroh polotučný - 500g (dvě vaničky)
Cukr krupice - 150g
Krém: tvaroh vyšleháme s máslem, cukrem a rumem do hladké hmoty.
Na polevu:
Čokoláda na vaření - 1x tabulka
Máslo - 100g
Mléko - 2x lžíce
Poleva: ve vodní lázni rozehřejeme máslo, do něj nalámeme čokoládu a mícháme, než vznikne hladká hmota. Za stálého míchání postupně přidáváme lžíce mléka. Polevou potřeme povrch těsta.
Žloutky oddělíme a utřeme (rozmixujeme) s cukrem, přidáme olej, kakao, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vymícháme vláčné těsto. Do hotového těsta vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech polohrubou moukou a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 10minut na 180°C. Upečené těsto necháme vychladnout a poté potřeme krémem.
RECEPTY PŘIDÁVÁM I NA JINÉ STRÁNKY, PROTO SE MŮŽE STÁT, ŽE NA NĚ NARAZÍTE I JINDE. VŠECHNY RECEPTY MÁM ODZKOUŠENÉ A PÍŠI JEN VLASTNÍ ZKUŠENOST S DANÝM RECEPTEM.