Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítám Vás na svých webových stránkách, kde bych Vám chtěla nabídnout výuku piana.

Sama jsem se k tomu nástroji dostala v sedmi letech a ten pocit, kdy jsem na něj zahrála první skladbu, byl nezapomenutelný. Hra na hudební nástroj mi pomáhá ke koncentraci, k relaxaci a když je nejhůř, tak i jako muzikoterapie. Proto bych tímto způsobem chtěla poskytnout radost ze hry i dalším lidem.

Lekce nabízím dětem od 5 let až po dospělé, začátečníky i pokročilé. Tempo lekcí i hrané skladby přizpůsobuji studentům podle jejich přání, ale i podle zvládnutí techniky hry. V rámci výuky budeme probírat i teorii (noty, notový zápis, dynamiku, rytmus, hudební skladatele apod.), ale budeme si především hrát.

Lekce vedu především intuitivně. Se studenty mám přátelský vztah. Pomáhám jim uvolnit se, najít správný zvuk a cestu k hudbě. Učím, jak o hudbě, technice a hlavně o sobě přemýšlet, všímat si vlastních pocitů, uvědomit si své ruce a prsty. Ukazuji směr, ale cestu nechávám na nich.

Výuka probíhá v domácím prostředí rodinného domku, v klidné lokalitě v Horním Kosově v Jihlavě. Případně online, momentálně přes Skype.
Od roku 2018 mám k dispozici repasované piano z 30. let značky PETROF, které je pravidelně laděné.

Hudba je radost a s radostí můžeme i hrát!

Těším se na Vaši návštěvu!