Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 4. 2017

Best Friends

xxx.pngDnes vám přináším kratší článek o kterém mě přesvědčila moje nejlepší kamarádka, že je šíleně důležité ho napsat na můj nový blog. Myslím, že dneska nebude těžké popsat její charakter, protože u nás dnes přenocovala z pátku na sobotu. 


Takže..


Celým jménem se jmenuje Julliet Freddericková a před pár měsíci oslavila osmnácté narozeniny. Ona je zvláštním v tom, že je pravým opakem mé povahy. Divoká, upovídaná a do všeho se hrne. Poslední dobou se stávám cílem mých fotografií, takže vám sem pak určitě něco přidám. Mezi její koníčky určitě patří cestování - věčně někde "trajdá", no chudák její rodina. Dál třeba kreslení a lukostřelba. Jo lukostřelba. Když se to začala v pubertě učit, taky jsem na ni čuměla jak puk, když stála s bráchou u obřího luku. Abych nezapomněla říct, ke kreslení, vystudovala uměleckou školu a momentálně se hlásí někam tady na univerzitu (určitě vám pak napíšu detaily). 


S Jull se znám už od velmi raného věku a seznámili jsme se spolu už ve školce, jako malá děcka. Byl to člověk co za mnou pořád dolejzal a já se s ní nikdy nechtěla bavit, než jsem ji na základce lépe poznala. Byla to úžasná doba a kdybych vám měla napsat co všechno jsme prožili, asi bych tu byla ještě pěkně dlouho. 

Teď něco málo k jejímu bráchovi. Určitě taky tvoří část naší společné minulosti. Jmenuje se Sebastian Fredderick. Byl to člověk, který byl zodpovědný, ale byla s ním zábava. On byl právě ta osoba, která nás vždycky tahala z průšvihů. No řekněte, jak to, že jsou vždycky starší sourozenci tak zodpovědní?! 

sebastiana.png A ještě tu mám vzkaz, že mám zmínit i její mazlíky. Julli měla stejně  jako já obrovské pouto ke zvířatům a nedávno se jí splnil její sen a  pořídila si pejska - Maxíka. Já toho mazla fakt žeru a jak můžete vidět,  tak Mika taky. Max, ale není jediný kdo sdílí dům s Jull. Jsou to i dvě  morčata která dostala k osmnáctinám Freeda a Funny.
 Můžete se brzo (snad) těšit na další článek kam bych mohla napsat  naše zážitky z dětství nebo BFF tag. Uvidíme.
                                             

                                            Nam, nam, nam.

 

 

      juniper-fox-5.jpg         juniper-fox-1-850x722.jpg           freeda-a-funny.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář