Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kateřina Kozlová

img_1937.jpgPohyb a sport mě bavily už od dětství, ale studovat jsem chtěla medicínu. Nakonec mi, víceméně náhodou, zkřížila cestu fyzioterapie a tento obor mi naprosto učaroval. Vystudovala jsem 3. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze, absolvovala kurzy Senzomotorické stimulace, SM systému MUDr. Smíška a Centrované postury v kontextu vývojové kineziologie. Přelomovou pro mě však byla spolupráce se společností Ictus o.p.s., kde jsem pracovala s klienty po cévních mozkových příhodách.

Po studiu jsem působila na Poliklinice I.P.Pavlova a následně se vydala na tři roky "na zkušenou" do Velké Británie, z toho jsem jeden a půl roku pracovala v Londýně v nemocnici na jednotce intenzivní péče a plicním a pooperačním oddělení. Také jsem zde absolvovala kurzy Spinal manual therapy a Akupunktury svalového systému.

Návrat do České republiky na začátku roku 2017 pro mě znamenal i návrat k oblíbené neurologii - nastoupila jsem do Všeobecné fakultní nemocnice v Praze na neurologickou ambulanci. V současné době je však mým hlavním zaměstnavatelem můj malý syn Oliver.

V roce 2018 jsem úspěšně získala certifikát překladatelky a věnuji se překladům zejména zdravotnických textů.

Život ale není jen práce! Pro mě je to hlavně rodina a přátelé, sport a dobrá káva.