Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

Příspěvky

Nové 2 kurty + osvětlení

10. 10. 2022

 

Tepláková souprava s potiskem

10. 10. 2022

 

Nábor dětí do tenisové školičky

29. 9. 2020

 

Mistři ČR

29. 9. 2020

Kluci, dnes jste měli velký den, nehraje se každý den mistrovství České republiky. A my jsme na vás strašně pyšní, jste pašáci! Makáte hodiny a hodiny na kurtu a dnes vám to krásně cinklo a mně nezbývá než vám pogratulovat a zároveň vám říct, že tím to nekončí, ale naopak vše začíná, jen tak dál! Andreas Zýka (letos hostoval v týmu TK Sparta Praha s kterou vyhrál Pražské přebory a byl vybrán výběrem Prahy na MČR) a Vilém Plecitý (který skončil s naším týmem TK Hořovice na 2. místě ve Středních Čechách a byl nominován Středočeským výběrem na MČR) a teď to hlavní, jak si kluci vedli se svými výběry na Mistrovství České republiky? Andreas Zýka (vlevo) - MISTR České republiky v kategorii minitenis družstva a Vilém Plecity (vpravo) 3. místo na MČR. Takže kluci! Ještě jednou od nás od všech z vašeho mateřského klubu TK Hořovice velká gratulace a jen tak dál...

 

Tenisový kemp 2020

12. 6. 2020

I v letošním roce pořádáme na našich kurtech tenisový kemp, který se uskuteční od 1.7.-5.7.2020 vždy od 9:00 do 16:00.

Kemp bude zaměřen na vylepšení techniky, kondice a všech potřebných návazností, které jsou k tenisu potřeba. 

Děti od 4-18 let budou rozděleny do skupin podle výkonnosti. Stravování (svačiny, ovoce, obědy, nápoje) po celý den zajištěno.

Cena 3000 Kč. Po individuální domluvě možnost zkrácené účasti na kempu.

V případě zájmu nás kontaktujte nejpozději do 16.6.2020.

 

 

Máme profil na Facebooku!

30. 3. 2020

Dnes jsme na facebookových stránkách vytvořili profil naší tenisové školy- TENISOVÁ ŠKOLA ZÝKA, kam budeme od této chvíle vkládat (mimo jiné) videa pro domácí cvičení.

Budeme rádi, když budete tyto stránky a vkládaná videa sledovat a bude to tak inspirace pro vás a vaše děti  k trénování doma.

Dnes jsme zveřejnili první video na práci nohou. Pokud by měl někdo o videa zájem a nemá Facebook, tak mi případně napište sms a videa vám pošleme buď přes WhatsApp nebo Viber.                                                                                             Jan Zýka

https://www.facebook.com/Tenisov%C3%A1-%C5%A1kola-Z%C3%BDka-102522418075362/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARD-mxxWLKdhfD1kh3hjuT218avvmvrVmf7K-EV5W_U2S8cwuB3HIbHmXflPyDziO150oGF8Enc9mIGG

 

Zrušení tréninků

23. 3. 2020

Vzhledem k stále trvající nepříznivé situaci v ČR v rámci koronaviru vám musíme tímto sdělit (i když je to zřejmé), že až do odvolání rušíme pravidelné tréninky. Až se situace změní, dáme vám vědět. V nejbližších dnech vás budeme kontaktovat, abychom připravili rozvrh na letní sezónu.

Bylo by fajn, pokud byste s dětmi (v rámci svých možností) pracovali alespoň doma. Mohou hrát voleje o zeď (umožňuje-li to prostor a sousedi), skákat přes švihadlo, trénovat nadhoz na podání. Můžou se jít proběhnout, udělat atletickou abecedu apod. Zkrátka vše, co vás nebo děti v rámci pohybových aktivit napadne.

Průběžně vás zde budeme informovat a inspirovat co je možné s raketou doma dělat, proto doporučujeme tyto stránky sledovat...

 

Aktuální informace k tréninkům

12. 3. 2020

Tímto bychom vás chtěli informovat, že pravidelné tréninky probíhají v běžném režimu. Výjimku tvoří hráči, kteří se v posledním měsíci vrátili z Itálie!!! V případě zrušení tréninků těchto hráčů budou vaše tréninky následně nahrazeny. Žádáme všechny o respektování tohoto opatření. TŠZ

 

Vánoční prázdniny...

6. 12. 2019

Vzhledem k vánočním prázdninám se v období od 23.12.2019 do 5.1.2020 nebudou konat pravidelné tréninky.

 

Děkujeme za podporu...

6. 12. 2019

Blíží se konec roku a tak bychom touto cestou chtěli za tenisovou školu Zýka poděkovat všem našim členům za reprezentování klubu TK Hořovice v kategorii družstev i jednotlivců.

Máme radost, když vás tenis baví a my můžeme být součástí ve vašem rozvoji a radovat se s vámi z vašich vítězství a zároveň vám být oporou při vašich prohrách, protože nejde  jen vyhrávat. Dále  děkujeme rodičům i prarodičů, že podporují děti v jejich koníčku svým volným časem, dopravou a financemi. Nemalé poděkování  pak firmě kovovýroba Sekyrka s.r.o. za dodání krásných medailí a firmě Exclusive Cars - Žebrák za zakoupení pohárů na turnaje a věcných cen, obojí měly děti možnost vyhrát buď na našich soustředěních nebo na oficiálních turnajích, které jsme pořádali pod hlavičkou Českého tenisového svazu.

Zvláštní poděkování patří městu Hořovice, které nám přispělo finanční podporou na uspořádání několika soustředění v rámci progresivnějšího rozvoje našich dětí.

Závěrem bychom všem našim členům a příznivcům chtěli popřát klidné vánoční svátky, hodně zdraví a štěstí do nového roku 2020, mnoho radostných chvil  spojených s tenisem.

 Tenisová škola Zýka