Jdi na obsah Jdi na menu

Sádek 2.9.2023

2.9.2023 Sádek

Ráno jsme vyjeli s dvěma týmy mladších a jedním starších do nedalekého Sádku. Hned na začátku jsme zjistili, že doba jde dopředu mílovými kroky a tak už i naši kamarádi mají místo obyčejných cedulí vše v „kompijůtru“ a výsledky na obrazovce. A to nemluvím o QR kódech… A já se ptám, kde se ten pokrok zastaví???

Mladší B

Naši nejmladší – kteří nám už dost vyrostli se sice jednotlivců nezúčastnili, ale zato velmi pěkně reprezentovali sbor v požárních útocích. S výsledným časem 20,46s si vybojovali místo 9. Ovšem a to málokdo z Vás ví – v tabulce okresní ligy jsou 3..!! ano, čtete správně ! TŘETÍ..!

Mladší A

Standartně vysoká reprezentace na jednotlivcích – 11. místo pro Míšu , 4. místo pro Káťu ,5. místo pro Klárku Pl. a 17. místo por Klárku Lop. – no na to , že ty jednotlivce vlastně vůbec netrénujeme je to fakt bomba.

Požární útoky – první útok se ne úplně povedl. On vlastně ani druhý, když na tréninku je vždycky jasná 14tka… Ale po prvním nic moc pokuse děti druhý pokus dokončily v čase 17,19 i když na druhé terči svitla 16 tka, ale ani ta by nestačila na lepší Bysterský čas. Odvážely si tak druhé místo a cenné body do ligy.

Starší

Vojta si doběhl pro 5. místo v jednotlivcích Lukša pro místo 22. a  Nelča pro 4. místo. Požární útoky se také vydařily až na pokus číslo dvě – a to s časem 16,64s. To bylo za krásné stříbro. Nádhera…!

V krásném a přátelském prostředí jsme si soutěž užili. A protože nenastala žádná situace, kterou bych obrátila do vtipu, musí Vám dnes stačit pouze strohá zpráva.

Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku…! Žužu