Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trestní oznámení

Příspěvky

Oznámení Policie ČR o odložení TO SMZ na Pavla Sekulu

5. 3. 2019

Dva měsíce před volbami podalo SMZ účelové TO na Pavla Sekulu, předsedu představenstva BD Podlesí a nezávislého kandidáta do komunálních voleb ve věci účetnictví BD Podlesí, i když v této věci byl proveden na základě požadavků SMZ AUDIT účetnictví. Město uveřejnilo podání TO nejenom na svém webu, ale zároveň i v Magazínu Zlín s úmyslem ovlivnit volby v říjnu 2018. Policie TO odložila již v říjnu 2018 s tím, že se nejenom nestal žádný trestní čin, ale ani žádný přečin. Toto odložení ale již SMZ nikde neoznámilo. Navíc město zaplatilo za zpracování TO 18.000,- Kč externí právní kanceláři (i když má město své vlastní právní oddělení) zcela bezúčelově, pouze s cílem dehonestovat kritika radnice za správu veřejného majetku (VaK Zlín a jeho podřízení se zahraničnímu Francouzskému koncernu VEOLIA). Samotné TO je v předchozím článku.

 

Trestní oznámení SMZ na Pavla Sekula

4. 3. 2019

Dva měsíce před volbami podalo SMZ účelové TO na Pavla Sekulu, předsedu představenstva BD Podlesí a nezávislého kandidáta do komunálních voleb ve věci účetnictví BD Podlesí, i když v této věci byl proveden na základě požadavků SMZ AUDIT účetnictví. Město uveřejnilo podání TO nejenom na svém webu, ale zároveň i v Magazínu Zlín s úmyslem ovlivnit volby v říjnu 2018. Policie TO odložila již v říjnu 2018 s tím, že se nejenom nestal žádný trestní čin, ale ani žádný přečin. Toto odložení ale již SMZ nikde neoznámilo. Navíc město zaplatilo za zpracování TO 18.000,- Kč externí právní kanceláři (i když má město své vlastní právní oddělení) zcela bezúčelově, pouze s cílem dehonestovat kritika radnice za správu veřejného majetku (VaK Zlín a jeho podřízení se zahraničnímu Francouzskému koncernu VEOLIA). Zdůvodnění Policie o odložení TO je v následujícím článku.

 

Trestní oznámení - upravené

8. 2. 2013

Trestní oznámení

13. 1. 2013

Trestní oznámení bylo podáno v prosinci 2012 na bývalé přestavenstvo z důvodů podezření ze spáchání několika trestních činů se škodou pro BD cca 6.000.000 ,- Kč. Týká se smlouvy mezi BD a firmou ISA Consult  a podstatným činem, který poškodil BD je , že byla firmě ISA vyplacena cílová odměna 3% z celkové ceny stavby i když nebyla splněna podmínka ceny za m podlahové plochy z důvodů, že členové BD neobdrželi žádnou dotaci.

 
 

 

Kontakt

Bytové družstvo Podlesí

603 899 170

bdpodlesi@seznam.cz

Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 693705
Měsíc: 8095
Den: 259