Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po téměř pěti letech námluv, pozvolna se vyvíjející vztah mezi Andy Flynnem a Sharon Raydorovou dosáhl milníku, když po sérii neúspěšných pokusů, Andy konečně požádal Sharon o ruku. S koncem epizody byli fanoušci zanecháni se spoustou otázek, zejména pak... řekla ano?

Mluvili jsme s Tonym Denisonem, abychom se pokusili zjistit odpověď na tuto otázku, stejně tak, jak on sám vnímá vztah mezi Flynnem a Raydorovou, o změnách, kterými jeho postava tuto sérii prošla a jak ho to ovlivnilo jako herce. A konečně nahlédneme na jeho nový projekt, na kterém pracuje během přestávky.

 

Takže než se dostanu někam dál, otázka, která zajímá všechny je, co se stalo? Řekla ano?

No to nesmím říct... ale podle všeho existují neúmyslné náznaky, takže pokud jsou lidé pozorní, mohli si něco domyslet. Pokud ne, budou se muset dívat a uvidí, co se stane.

 

Rozumím. No trošku toho napění je zdravé pro všechny. Trvalo pět let, než jsme se dostali až sem a nemůžeme dostat odpověď v jedné epizodě. To by bylo moc jednoduché.

Přesně tak. Souhlasím.

 

Ale bylo to velmi vzrušující! Jaké to bylo pro Vás, dostat se ve vašem vztahu k tomuto bodu a točit samotnou scénu, kdy žádáte o ruku?

Bylo to skvělé. Užívám si každý okamžik, kdy pracuji s Mary, hlavně scény, kdy jsme sami. Takže to bylo opravdu super, protože to pro nás byla tak trochu odměna za to, co se dělo. A postupně lidé uvidí, kam nás to zavede. A pokud jde o to, co se stane v příští sezóně, kterou začínáme natáčet za pár měsíců, tak opravdu nevím, co se stane, abych byl upřímný. Vím jen to, že podle Jamese, to bude dobrá sezóna.

 

Celá scéna, kdy žádáte o ruku byla udělána trochu rozdílně. Ve scéně vidíme Flynna, jak žádá o ruku, ale zcela chybí nějaký dialog. Mnoho fanoušků se ptá, jestli to tak bylo už, když jste scénu natáčeli.

Dialog tam skutečně žádný nebyl. Řekl jsem svou poslední větu, pak zavřel posuvné dveře a od té doby bylo ticho a neřekli jsme jediné slovo. Prostě jsem prsten vytáhl z kapsy a pak jsem udělal, co jsem udělal. A tak to skončilo. Možná byla scéna točena z různých úhlů, ale tohle je verze, která byla ukázána a nic víc než to opravdu nebylo.

 

V posledním roce měl Andy hodně zdravotních problémů a hodně se v jeho životě změnilo. Jak se změnil, nebo změnil se vůbec tím, že si prožil tohle všechno a byl to důvod, proč upustil od statusu zapřísáhlého mládence a požádal Sharon o ruku?

No. Já nevím. Andy si prochází hodně změnami. A musím přiznat, že tuto sezónu se to vyplácí, což je vzrušující z hlediska toho, jak se Andymu daří - jeho zdravotní problémy a všechny ty věci. Nechci prozradit příliš mnoho, ale on má opravdu radost ze svého vztahu se Sharon. Já si to užívám také, protože rád pracuji s Mary, takže stejně jako má postava si užiju spoustu zábavy i jako herec.

 

Zdá se, že Vaše role se tento rok trošku změnila. Všechny léta strávená v seriálu Closer a většinu i v Closer: Nové případy, Andy byl odjakživa "Policista", který byl součástí týmu, který vyšetřoval trestné činy a vypořádal se s podezřelými. Ale teď s jeho zdravotními problémy, se to trochu změnilo. Už není tolik s týmem venku, ale je víc v kanceláři se Sharon. Pro Vás jako herce, jaké to bylo, podstoupit tak velkou změnu?

Jsem rád, že se na tuhle otázku ptáte. Bylo to zvláštní. Bylo to zajímavé, přizpůsobit se tomu, protože Andy si v průběhu let prošel opravdu mnoha změnami. Začalo to tím, že byl v opozici pro postavu Kyry (Sedgwick), ale pak ti dva svoje síly spojili a on se stal součástí jejího týmu a ona pak odešla a on měl ze začátku spor i s Raydorovou, a když převzala tým, tak spolu začali vycházet dobře nejdřív jako kolegové a pak... myslím, že přirozeným vývojem jsme to dali dohromady jako muž a žena.

Pro herce jsou tyto změny skvělé, když dostane příležitost hrát něco takového. A to je radost, když točíte seriál místo hraného filmu. Ve filmu dostanete dvě hodiny akcí nabité zábavy, máte svou postavu, která má určitý vývoj, ale pak film skončí a vy byste rádi prozkoumali to, co je nad rámec scénáře a doufáte, že film bude mít pokračování, kde by k tomu byla šance. Ale v seriálu je pokračování každý týden a vy máte příležitost neustále zkoumat různé věci týkající se vaší postavy. A to se mi líbí. Jako herci se mi to líbí hodně.

 

Vidím, jak může být velmi obohacující, když můžete pokračovat a vyrůstat s postavou po tolik let. Další věc, kterou hodně fanoušků komentuje z hlediska vztahu mezi Sharon a Andym je, že velká část vývoje jejich vztahu se děje mimo obrazovky. Je to pro Vás flustrující nebo jste spokojený s tím, jak je vývoj vztahu prezentován na obrazovkách?

Myslím, že je dobré pro všechny, když to ponecháme naší představivosti. Alespoň pro mě ano. Myslím, že bez ohledu na to, co uvidíme, fanoušci se vždy budou dožadovat více, víte? Což je opravdu skvělé. A víc než to, celé herecké obsazení je součástí... říkám to často, protože je to pravda, alespoň pro mě... jsme součástí stejného týmu. A je skvělé, když někdo z týmu zahraje homerun a vyhraje hru, i když vy nejste zrovna na metě nebo neskórujete. Všichni slavíte vítězství. Takže seriál je teď členěn tak, že se James Duff pokouší o to, aby měl každý své soukromé okamžiky, a aby se tak stalo, nemůžeme se zaměřovat na jeden vztah nebo na jednu osobu. A James odvádí dobrou práci, aby uspokojil tento aspekt seriálu. Ale nestěžuju si na práci, kterou dělám s Mary, a taky přijdou nějaké věci s G.W., které, jak vím, mnoha fanouškům schází.

 

Skvělé! Na to se těšíme.

Ano je to opět na pořadu dne. Co se týče mě, nikdy se neptám, co se stane nebo co se bude dít s mojí postavou. Když pak dostanu scénář a přečtu si jej, tak řeknu "Ok, to je skvělý!" a to je vše. Nevyptávám se na věci a ani si nechci stěžovat, když toho mám víc nebo míň na práci. To není moje práce. Pokud oni sami přijdou a řeknou "Poslouchej, jsi spokojený se scénářem?" V tu chvíli možná řeknu "No, víte, přemýšlel jsem, jestli by bylo možné tohle nebo tamto". A mnohokrát je ke mně James velice vstřícný. Máme společnou snahu ohledně těchto věcí. Ale jedna věc je jasná. On ví, že já nezaklepu na jeho dveře a neřeknu "Víš, přemýšlel jsem...". To já nedělám. Takže jsem spokojený s tím, co je napsáno, co dělám a jak tento příběh vyprávíme.

 

Právě natáčíte nový film. Můžete nám o tom něco říct?

Právě jsem jej dokončil. Jmenuje se "Agent Emerson" a je to VR film. Potřebovali mě na dva dny a byla to opravdu dobrá práce. A je to zajímavý... a já opravdu poukazuji a zdůrazňuji slovo "zajímavý" projekt. Nikdy jsem předtím nic takového nedělal, ve smyslu toho, jakým způsobem pracuje kamera. Není to typické 3D a není to typické VR a je to neuvěřitelně pohlcující. Byla to bezva práce a jsem nadšený. Lidé budou nadšení, až to uvidí. 

 

No, těšíme se na to. Díky moc za Váš čas, Tony.

Bylo mi potěšením.

 

Zdroj: majorcrimestv.net