Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaké výdělky nedoporučuji?

Už jste slyšeli příběh o Pavlu Tůmovi, který dokázal zbohatnout během několika měsíců? Pokud ne, o nic jste nepřišli. Pokud ano, pak byste tomuto příběhu neměli věřit. Článek o Pavlu Tůmovi totiž zveřejnil reklamní web The Bussines Magazine, který má velmi špatnou pověst. Opakovaně totiž nabádá čtenáře k obchodování na internetu pod záminkou snadného a rychlého zbohatnutí.

Varování před webem The Bussines Magazine se objevili už v minulém roce. V té době byl na webu článek o Pavlu Knapcovi, který díky jednoduchému systému začal vydělávat tisíce korun denně. Téměř bez práce a z pohodlí domova. Množství kritických recenzí a negativních ohlasů ovšem mělo za následek, že jméno Pavel Knapec si všichni brzy spojovali s podvodem.

Změna je život

Autoři pofiderního webu na to zareagovali tak, že změnili doménu webu a jméno muže. Z Pavla Knapce se stal Milan Thomas a vše začalo od znova. Mnoho lidí určitě uvěřilo jejich článku o snadném a výdělečném systému, který může každý používat. Jenže skutečnost je taková, že obchodování je velmi obtížné, tedy alespoň pokud chcete zůstat v kladných číslech.

Žádný bezplatný systém vám nezajistí stabilní a dlouhodobé zisky. Funkční obchodní systémy a strategie se veřejně snad vůbec nenabízejí a hlavně si jejich autoři nevymýšlejí příběhy o tom, jak z vás jejich systém udělá milionáře.

Pavel Knapec, Milan Thomas nebo snad Pavel Tůma?

Web The Bussines Magazine na sebe upozornil v minulých dnech, když vyrukoval s novým jménem. Tentokrát se dočtete o Pavlu Tůmovi. I u předchozích jmen použili autoři pochybného webu stejnou fotografii muže s oranžovým sportovním autem Lamborghini Gallardo. Muž na fotce není ale ani Pavel Tůma, ani pan Thomas, a ano, není to ani Pavel Knapec. Pokud by vás to zajímalo, na fotografii je ve skutečnosti obchodník Timothy Sykes.

Na závěr lze snad jen zdůraznit, že smyšlená jména a zkopírované fotografie nejsou znakem důvěryhodného webu. Nevěřte proto slibům a důkazům, které vám autoři nepravdivého článku předkládají.