Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše mateřská škola byla postavena v roce 1977. Jejím zřizovatelem je obec Úmyslovice. Nachází se zde jedna heterogenní třída. Ke sportovnímu vyžití máme k dispozici rozlehlou zahradu, která je vybavena herními prvky a domečkem s přístřeškem. Snažíme se, aby se tu děti cítily bezpečně, spokojeně a šťastně. Potřeby dítěte, jejich návyky a další důležité věci konzultujeme s rodiči a vždy se snažíme najít společnou řeč, aby pobyt dítěte v MŠ byl v začátcích co nejméně stresující. Přejeme si, aby vzájemný vztah s rodiči a pedagogy i ostatními zaměstnanci  byl založen na vzájemném respektu, důvěře a chuti spolupracovat a spolupodílet se. 

Provozní doba mateřské školy je od 6.30 hodin do 16.00 hodin.

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

         Sháníme pro naší učitelku s odpovídajícím vzděláním (předškolní pedagogika). Pracovní poměr na dobu určitou (do 30.6.2024). Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na tel.č. 607 176 096.