Jdi na obsah Jdi na menu

11. Vzpomínky

21. 7. 2017

Vzpomínky

Dnes byla poslední výzva o imunitu, ale ještě před ní si finálová čtverka zavzpomínala na hráče, co zde hráli

 

Kelly

Leyla - když jsem poprvé zjistil, ze hraju v kmeni s Preklou Petrovou, tak jsem si řekl, ze to asi bude free vote a potaham si ju daleko jako hlas navíc avšak opak byl pravdou a ona chtěla udělat alianci, která mě vyhodí a málem jsem byl první out, nakonec odstoupila ještě před kmenovkou, což mi na jednu stranu pomohlo, ale taky uškodilo kmeni každopádně nechápu, proč tedy šla do hry...
Marťa - o této borce nemám moc co říct, jelikož ani v této sérii a ani u mě toho moc neuhrála, snažila se při výzvě, ale nepovedlo se jí to a musela ze hry, nepotřeboval jsem ju
Frankie - tady náš maďarský Slovák se do hry příliš nehrnul a byl afk, ale byl to můj hlas, takže dělala to, co jsem mu řekl, možná to byl osud, ale kvůli své neaktivitě dostal sebehlas a zachránil tak Rickyho, za což jsem teď rád, protože jsme si s Rickym nakonec docela sedli
Marty - achjo chlape... jednou jsme mohli hrát konečně spolu jako spolu a ono se to takhle domrdá... Marty je skvělej kluk a mega dobrý hráč, chtěl jsem si s ním potahat finálko, ale bohužel se nestalo a musíme jindy bro
KarlosRay - Karlos byl můj spojenec v původním Jottunu a jsem rád, že si nakonec vybral mě jako spojence, proto jsem se pak opravdu divil, když vypadl po promíchání, ale asi to byla Rickyho pomsta, každopádně mi to docela zkazilo plány...
Jarky - Jardo, byla škoda, že jsi se proti mně obrátil, jelikož já jsem fakt plánoval f3 já ty a Marty, bohužel jsi chtěl hrát svou hru a Ty jsi zapomněl, že obracet se proti mně tak to brzy se nevyplácí, takže jsem použil všechny síly, abych se tě zbavil a vyšlo mi to. Jinak jsi taky bezva kluk a skvělý hráč, přece jen jsi u mě dvakrát zvítězil jako frajer, mám tě rád.
Lukysek - Luky, s tebou jsem se v této sérii jako s jediným ani jednou nepotkal a jsem na jednu stranu i trochu rád, protože jsme nebyli od začátku spolu a Ty jsi byl v této sérii jeden z těch lepších, takže jsem rád, že jsem se tě nemusel zbavovat já.
Vašek - Vasile, Vasile... my jsme to spolu měli docela dobře rozehrané, proto mě docela mrzí, že jsi se stal afk a nemohli jsme spolu dokončit to, co jsme spolu začali v Jottunu, byl jsi můj nejvěrnější spojenec.
Chmelino - Chmelíku, trochu jsem nepochopil ten tvůj pokus o mou zradu... Když už jsi to načnul, tak jsi to měl dokončit a ne se hned stáhnout zpět, když na tebe zatlačím, jelikož nic z toho, co jsem ti pak psal nebyla pravda, ale naštěstí jsi tomu uvěřil. Každopádně respekt za to, že jsi se mi pokusil postavit, ale skončil jsi jako každý, kdo to zkusil. Díky za challenge.
Anděla - Andy, nevím proč, ale z nějakýho důvodu mě nemáš moc ráda, s tím nic nenadělám, ale co mě na tobě mrzelo bylo to, že jsi opět byla afk a nesnažila se pořádně hrát. Neprohodili jsme spolu za celou hru pořádný slovo. Škoda.
Ren - ty jsi byla pro mě hodně důležitá osoba v této hry, jelikož vim, ze jsi ke mně vždy upřímná a mohu ti věřit. Začátek nebyl úplně ideální, protože jsme si nepsali, ale nakonec to skončilo tak, že jsme si našli k sobě cestu a opět jsme byli skvělí spojenci, hodně me naštvalo, když te vyhodili... Jsi skvělá holka a báječná spojenkyně.
Karin - a jak se říká, to nejlepší nakonec. Ty jsi mě v této hře neuvěřitelně překvapila... Byla to tvá první hra a hrála jsi ji opravdu skvěle. Dělala jsi vlastní tahy a nechtěla být v mém stínu. Obdivuju, co vše jsi zde dokázala, protože moje první hra nebyla ani zdaleka tak dobrá, jako ta tvoje. Kdyby jsi poté nebyla tak arogantní a namyšlená, co se týče hry, možná bys i vyhrála, ale bohužel někdy míň znamená víc a bylo mi opravdu ctí s tebou hrát a poznat tě. Jednou z tebe bude úžasná hráčka, hlavně si to nepokaz. Hodně štěstí.

 

 

 

 

Ricky

LAYLA - Laylo měli jsme něco naplánované, ale tys mou hru zabila a nechápu proč ses hlásila, když jsi hned první den svou hru ukončila .....
MARTA - Marto tebe jsem vůbec nepoznal. Napsali jsme si pár vět a to je vše. Nijak ses neukázala a byla jsi taková tichá.
FRANKIE - Chlapče rozmilý ty jsi mi tak moc pomohl ke tvému vyřazení a zachránil jsi mě. Děkuji jednak zta to že jsme mohli s Kellym najít stejnou cestu a jsme teď Black and White friend a také děkují za mou záchranu. :D
MARTY - Tvé vyřazení mě velmi překvapilo. Nemůžu ale říct že zklamalo. Věřím že kdyby tě nevyřadili tak jsi pořád ve hře.
KARLOSRAY - Měli jsme spolu hned od prvního dne alianci, ale ty jsi chtěl něco jiného (vyřadit černýho) nakonec ten ČERNÝ tě vyřadil !
JARKY - S tebou jsem nikdy nehrál a mrzí mě že ani v téhle sérii to nebylo možné. Doufám že někdy se to povede.
LUKÝSEK - Ty jsi musel být vyřazen z jediného důvodu , a to že jsi nebyl v naší alianci a zůstal jsi jako jediný adept na vyřazení. Omlouvám se ti.
VAŠEK - S tebou jsem si rozuměl a měli jsem dobré plány si myslím, ale nakonec jsi přestal být aktivní a tím si uškodil nejen své hře ale i mé. Nevadí díky za hru :) .
CHMELINO - Vůbec jsme se neznali a ve sloučení jsem ti dával pomocnou ruku, ale ty jsi nehlasoval s námi a to tě dostalo ze hry. Škoda příště zkus důvěřovat aspoň někomu.
ANDĚLA - Andělko s tebou jsem držel od prvního dne. Byla jsi mou oporou, ale tahala jsi mě ke dnu a to já nechtěl, a proto jsem se tě musel zbavit. Díky za podporu a důvěru.
REN - Chtěl jsem z tebou vycházet a nějak se seznámit, ale ty jsi to nechtěla což je škoda a věřím že by jsi se snažila mě vyštípat ze hry, a tak jsem to musel udělat jako první. Protože vím že by se ti to podařilo.:)
KARIN - Ty jsi kazila mou hru :D vše jsem ti napsal, ale nedalo se ti až tak věřit ty jsi mě jednou podrazila a já taky jsme si vyrovnáni ty kočko slovenská :D (ty víš co myslím tou kočkou slovenskou) :D. A hlavně jela si až moc na výhru :)

 

 

 

Paula

Layla - ty jsi tu hru opustila tak brzo, že jsem ani nestihla zaregistrovat, že tu jsi.

Marťa - byla jsi v druhém kmeni a zbavili se tě dřív, než tě člověk mohl poznat.

Frankie - díky, že jsi se nechal vyřadit, aspoň jsem měla možnost poznat Rickyho.

Marty - my jsme se moc nepoznali, ale byl jsi pravá ruka Kellyho a to bylo nebezpečné. Věřím, že jsi dobrý hráč a dotáhl by jsi to daleko.

KarlosRay - nevím proč, ale na tebe jsem se těšila, sledovala jsem tě už v Kellyvoru. Bohužel jsi vypadl dřív.

Jarky - malinko lituji tvého vyřazení, na druhou stranu, kde bych asi byla. Pro příště vím, že nemám dát na "pekáč buchet" :D Díky tvému vyřazení, jsem mohla víc poznat POTVORU (Kellyho).

Lukysek - doufala jsem, že by jsem spolu mohli něco podniknout. Ale skončilo to dřív než mělo šanci začít.

Vašek - škoda, že ti to nevyšlo. Sice jsem na tebe byla malinko naštvaná, ale těšila jsem se, že to spolu rozjedeme, tentokrát na stejně straně.

Chmel - o tobě vím, že jsi byl se mnou v kmeni. Po sloučení jsi začal jaksi blbnout, což tě stálo místo ve hře.

Anděla - ty jsi byla dlouhou dobu pravá ruka Rickyho, chtěla jsem s tebou spolupracovat,ale nějak jsem se k tomu nedokopala, možná je to škoda.

Ren - já prostě doteď nevím co si o tobě myslet, nic ve zlým, to je můj problém v hlavě. Avšak ráda jsem s tebou spolupracovala, jen jsem byla posera a nechtěla s tebou rebelit. A nemůžeš se divit, že když mě napíšeš (i když tvůj hlas psal Kelly ), že to je vzájemný.

Karin - tvoje vyřazení mě mrzí ze všech nejvíc! Jsi skvělá hráčka, to ví všichni. Ale co v týhle hře nesnáším jsou screeny a to že jsi Kellymu poslala moji myšlenku, to beru jako podraz. Nejsem na sebe pyšná, porušila jsem slib, který jsem ti dala. Každopádně je to online hra, třeba se někdy ještě při nějaké další potkáme. A menší rada na závěr: méně je někdy více. ;)

 

 

 

Stranal

Nic o nikom neřekl

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář