Jdi na obsah Jdi na menu

SEMINÁŘ

STAŇTE SE I VY CERTIFIKOVANÝM „RODIČEM-COACHEM MOTIVÁTOREM“!

 

Zúčastněte se hodinového semináře "První krůčky ve světě sportu - role rodičů ve sportovních začátcích dětí", po ukončení kterého obdržíte certifikát „Rodič-coach motivátor“, dokládající vaše základní znalosti v otázkách dětského sportu.

 

Seminář se se děli na tři části:

 

1. ÚVOD, ve kterém dozvíme se jak se definuje sport podle Evropské charty sportu; kolik existuje sportovních disciplin v současné době; krátce seznámíme se s osobním příběhem autora projektu.

 

2. Poté přistoupíme ke druhé kapitole semináře pod názvem DĚTI A SPORT, ve které se zaměříme na otázky: co znamená sport pro děti; co dává sport dětem; kdy začít a jak správně vybrat vhodnou sportovní disciplinu; probereme výhody a úskalí organizovaného (výkonnostního) dětského sportu; dozvíme se o tom co znamená raní a pozdní specializace; rozebereme dětské období od 5 do 12 let; a zmíníme se taky o přechodném období v dětském sportu.

 

3. Nasledovat bude třetí, závěrečná část – RODIČE, DĚTI A SPORT, ve které se věnujeme funkcím rodičů; komplexně probíráme příklady správného přístupu ale taky i nežádoucího chování; upozorňujeme čeho se vyvarovat ve sportovních začátcích dětí; dotkneme se finanční a organizační stránky dětského sportu; nastavíme desatero správného přístupu rodičů ke sportujícím dětem; shrneme nejdůležitější body semináře.

 

Na konci semináře každý posluchač obdrží certifikát „Rodič-coach motivátor“! V ceně je taky zahrnuta brožura ve vytištěné podobě "První krůčky ve světě sportu - příručka pro rodiče", ve které najdou důležité body prezentace – ty, které by si měli zapamatovat ;-) A taky články na téma: 

  • "Diferenciace sportu - 186 sportovních disciplín",
  • "Finanční náklady a časová náročnost - 60 sportovních disciplín",
  • "Charakteristika 16 nejpopulárnějších sportovních disciplin v ČR",
  • "Obecný test na zjištění somatotypu",
  • "Základní pravidla zdravého jídelničku".
 

Příspěvky

1. Seminář

1-1.jpg

 
4. 12. 2017 | | Rubrika: SEMINÁŘ | Komentářů: 0