Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ohlédnutí za sezónou 2017/2018

Předsezónní cíl se podařilo naplnit - vybojovat postup do vyšší soutěže. Cesta k tomu nebyla tak jednoduchá, jak se může po úspěšném jaru zdát. V létě se začal tvořit nejen nový hráčský tým (dorazilo celkem 11 nových hráčů), ale ke změně došlo také ve vedení Baníku - dlouholetého předsedu vystřídal Jaromír Trávníček (zároveň začal zastávat funkci trenéra). Nový předseda nastavil jasná pravidla pro všechny a mohla začít cesta za vytyčeným cílem. Vzhledem k malému počtu zápasů ve 4. třídě a startu soutěže až v září se mnohým zdálo zvláštní, když letní příprava začala již v červenci, ale tým se potřeboval nejen dobře poznat, ale také potřeboval potrénovat. 

Začátek soutěže začal velmi slibně - 2 jasné výhry však vedly k ukolébání. Trest přišel v podobě dvou proher s největšími konkurenty v boji o postup (Pátek a Lenešice B). Následovala výhra s Hříškovem, ale pak příšla prohra v Zeměchách a zdálo se, že je po postupových nadějích. Začalo se však projevovat to, že tým začal přípravu brzy a navíc, že trénuje pravidelně dvakrát v týdnu. Soupeřům docházel dech, ale hráči Buškovic dokázali protihráče mačkat až do konce zápasů. Výhra 6:0 v Nepomyšli odstartovala sérii 10 výher v řadě, která skončila až posledním zápasem sezóny - s Nepomyšlí a výhrou 10:0.

Nejlepším střelcem týmu se stal se 17 brankami Vít Troch (zároveň získal korunu pro krále střelců celé soutěže), za ním skončil se 14 brankami Václav Kotrc a 13ti gólový Jakub Umlauf.

5 žlutých a 1 červená karta zároveň z Trocha dělá i zlého muže týmu. V kategorii karet je však třeba zmínit i jednu milou zajímavost. Letní posila z Krásného Dvora (kde patřil k nejčastěji trestaným hráčům) Umlauf za celou sezónu neobdržel ani jednu kartu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AM - Prázdninově :-)

Tak kdypak se můžu přijít podívat na nějaký zápas? Abyste přes léto nezakrněly. :D

AM - Re: Prázdninově :-)

Ženy. To jde vidět, na co myslím. :D

TJ Baník Buškovice - Re: Re: Prázdninově :-)

Předběžně 12. 8. od 17.00 Vilémov, o týden později je plánován zápas v Žiželicích, zatím neupřesněno.

AM - V utajení

Nepopírám, utkání by to bylo zajímavé. Otázkou je, kde za ty dva roky oba týmy budou. Nicméně, i přátelský zápas by stál za shlédnutí, byť nevím, jak je vedení obou družstev schopné se dohodnout. Předpokládám ale, že je, tak pokud nějaký zápas naplánují, pokusím se udělat si čas. :D

Baník Buškovice - Věrné fanynce:-)

Děkujeme za pochvalu. Reporty budou pokračovat i nadále. Věříme, že se nám podaří v létě připravit tak, abychom Vám za dva roky připravili složitou situaci, až nebudete vědět komu fandit v derby Buškovice - Krásný Dvůr:-)

AM - Tým ČK proti Baník Buškovice

Třetí třída by mohla mít větší grády, vzhledem k tomu přechodu hráčů byla čtyřka slabý kafe. :D Osobně očekávám ještě další postup, tak máte co dělat. Zlý muž týmu je jednička, hvězdičku dostane, pokud zkrotí svou horkou krev a sníží počet karet, což určitě nebude problém. Pan Umlauf příjemně překvapil, koukám, že mu změna prostředí prospěla. Za mě ještě brankář, díky výkonům mu divák odpustí i tu občasnou ukecanost při zápasech. :D Pana Kotrce hráčsky hodnotit nebudu, tam mám jasno už z dřívějška. Za mě velké plus za tyhle reporty, které se hezky čtou. Jinak, děkuji za odpověď (odmítám hledat výlohy a autíčka častěji, než je nutné). :-) PS: K tomu nadpisu. Už mě nebavilo psát jen Nadpis. :D

 



Fotoalbum


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 336317
Měsíc: 9566
Den: 604