Jdi na obsah Jdi na menu
 


PORADNA PRO HUBNUTÍ :-) ♥

Zdravím :-) Přináším novou rubriku na veškeré dotazy ohledně hubnutí. :-) Budu se snažit všem odpovědět. :-) 

26234183_10210215726220694_2001900612_n.jpg

22497825_10209724177812291_1512257678_n.jpg

S láskou Katrin heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Denča - Hubnutí

Dobrý den,
mě by zajímalo kolik kg jste zhubla vy sama. A jak dlouho Vám trvala tahle životní transformace? A co Vás vedlo nebo spíše vede k pomoci druhým. Vidíte v tom zisk? Nebo opravdu chcete pomáhat a šířit ,,zdravou mysl’’?

Katrin :-) Krásný den přeji :-) - Re: Hubnutí

Podařilo se mi zhubnout cca 15 kg za rok. :-) Proměna proběhla nejen na těle, ale i v hlavě. :-) Dnes jsem vděčná za tuhle životní transformaci, protože nikdy dřív jsem se necítila ve svém těle líp. A chci předávat své zkušenosti dál. Odjakživa ráda pomáhám druhým lidem, mám to v sobě a vnímám to jako své životní poslání. Když jsem se vydala na cestu výživového poradce, přišla myšlenka na poradenství v tomto oboru. :-) Ale hlavně myšlenka, jak pomoci druhým lidem uvědomit si, že cesta za vysněnou postavou nevede přes radikální diety. Ukázat druhým lidem směr, předat jim moje zkušenosti a součást toho všeho je samozřejmě pozitivní myšlení. V dnešní době si to málokdo uvědomuje, ale opravdu naše tělo i mysl jsou neskutečně krásně propojené a já tuto myšlenku chci šířit dál. Ne, jen za účelem zisku, ale především proto, že mně to baví, naplňuje, dává mi to smyl a když se ponořím do sestavování jídelníčku, přinese mi to krásný klid na duši. Protože jsem konečně našla ve svém životě něco, co mi dodává sílu, žene mně to kupředu a miluji ten pocit, když můžu pomoci lidem jít si za svým cílem. :-)
S pozdravem Katrin ♥ :-)

Dan - :-) Dobrý večer

Dobrý večer, kolik kilogramů váhy by se mělo za týden, či měsíc shodit, aby to neublížilo tělu a metabolismu? Děkuji za odpověď. Přeji pěkný den, Dan. :-)

Katrin :-) - Re: :-) Dobrý den

Rozumná redukce za týden je maximálně 0,5 až 1 kg kilogramů. Za měsíc je to tedy 2 - 4 kg. :-) Doporučuji se věnovat pravidelnému pestrému jídelníčku a pohybu, kilogramy pak půjdou dolů. :-) Pokud si chcete váhu udržet dlouhodobě, tak vyvážená strava je základ. Nedoporučuji žádné diety, které můžou tělu uškodit a nastane velmi rychle jojo efekt. To znamená, že kila které zhubnete dietou se Vám rychle vrátí a metabolismus se hodně zpomalí. :-)
S pozdravem a přáním hezkého dne Katrin. :-)

 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 34867
Měsíc: 866
Den: 25