Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mně :-)

Jmenuji se Kateřina Spurná a pocházím z Olomouckého kraje. :-) ♥

24337557_10210020469459397_1959396328_n.jpgVítám Vás na mých stránkách zdravého životního stylu a zároveň přeji krásný usměvavý úspěšný den. :-) 

Jmenuji se Kateřina Spurná, oslovují mně Kačko, Kači nebo Kačenko. :-)

Pocházím z Ostravy. Nyní bydlím v Olomouckém kraji. Je mi 23 let. :-) 

Jsem cílevědomý člověk. :-) Když si něco umanu, jdu si jednoduše za tím. :-)

Obyčejná holka z vesnice, která si uvědomila, že už jí nebaví žít život, tak jak se od ní očekává. :-) Holka, která se rozhodla konečně být jednou pro vždy šťastná. :-) :-

Plním si své sny a stále se chci v něčem zlepšovat. Miluji jídlo, sport, vaření a tvoření. :-) Ráda cestuji a objevuji nová místa. :-) Mám svoje oblíbená místa, kam se vždy ráda vracím. :-) 

Věnuji čas i sama sobě. :-) Svým myšlenkám dávám prostor a občas jednoduše potřebuji vypnout úplně. :-) 

Jsem usměvavý a pozitivní člověk. :-) Mám ráda upřímnost nadevše. :-) Pro mě slovo NEJDE, opravdu neexistuje. :-) Vše je jen o tom CHTÍT. :-) Nic mezi tím není. :-)

Buď chcete a nebo nechcete, dál není o čem diskutovat. :-) 

Svoji energii a čas věnuji moc ráda lidem, kteří opravdu chtějí dosáhnout trvalého výsledku. :-) 

Víte co je nejdražší na světě? ČAS. :) Nerada plýtvám svoji energií i čas s lidmi, kteří ve výsledku nechtějí udělat změnu a čekají na zázrak.

A myslí si, že půjde vše samo, jako mávnutím kouzelného proutku. :-) 

Jsem certifikovaná poradkyně pro výživu a suplementaci. :-) Tím to samozřejmě pro mě nekončí a chci se v tomto oboru vzdělávat pořád dál. :) Nezastavuji se, ale jedu pořád dál. :-)

Jdu kupředu a nekoukám dozadu. :-)

Vítám každou překážku, protože mě nezastaví na mé cestě za mým snem. :-) Naopak je pro mě každá překážka další životní zkušenost a lekce. :-)

Sama na sobě jsem si ověřila, že dostatek aktivního pohybu v kombinaci s pravidelnou vyváženou stravou a pozitivním přístupu k životu, vede ke snížení hmotnosti. :-) 

Jak jsem se dostala k výživě? :-)

Díky zájmu o sport a vyváženého jídla během dne, jsem sama na sobě pocítila výsledky a celkové zlepšení mé psychické i fyzické stránky. Proto přišla myšlenka na výživové poradenství.

Chci mé zkušenosti předávat dál. :-)

A jsem za to upřimně moc ráda a vděčná, protože mě výživa moc baví a naplňuje. Neustále každým dalším novým dnem přicházím na nové informace, čtu a hledám výživové směry. :-)  

Zabývám se i duševní stránkou člověka a je pro mě důležité najít příčinu Vašeho trápení. Zamyslet se nad tím, proč se Vám děje, to co vlastně sami nechcete. :-) 

22385311_10209697660309370_2000806350_n.jpg

Ráda každý den objevují nové možnosti, neustále se učím, naslouchám druhým a dělám hlavně to co mi dává smysl. Dělám věci, tak jak nejlíp umím a dávám do všeho kousek sebe. :-) 

Co je mým cílem?

Osobně nemám ráda slovo DIETY. :-)

Je to pro mě cizí slovo. :-)

Spoustu lidí si myslí, že cesta k vysněné postavě vede přes radikální dietu. Ale tomu tak vůbec není. :-)

Moje poradenství je založeno na myšlence, že jídlo je nejlepší přítel člověka, jak po fyzické, tak i po psychické stránce. :-)

Cestičku k jídlu je potřeba si vyšlapat. :-)

Jestliže chcete vlastnit štíhlé tělo bez jo-jo efektu, je potřeba se k němu projíst. :-) 

A nejen, že získáte zdravé sebevědomí a štíhle tělo. Ale i sami pocítíte, co všechno dokáže jídlo, obzvlášť to, které si nachystáte s láskou a s nadšením. :-) 

Mým životním posláním je pomáhat lidem zlepšit kvalitu jejich života. Pomoct pochopit, jak moc má strava na naše zdraví vliv. A nejen strava, ale i náš přístup k životu. :-)

24331499_10210020615183040_1570236235_n.jpg

Protože negativní přístup k životu, Vám nepřinese pozitivní život. :-)

Když se snažíte zhubnout a říkáte si, že to nedokážete, tak jste si odpověděli sami, protože takovým přístupem to opravdu nezvládnete. :-) Je to jednoduché jako s dětmi ve škole s písemkami, kdy si mnohdy nevěří a řeknou si, že určitě budou mít za 5.

Moc dobře si pamatuji na má středoškolská léta, kdy jsem si říkala před písemkou, že na to nemám, jak nic neumím a měla jsem negativní myšlenky. Říkala jsem si, že budu mít určitě za 5. Samozřejmě jsem za 5 z písemky dostala. :-) Je to stejné i u stravy, hubnutí a sportu. :-) 

Chci vidět každý Váš krok za nejen nové tělo, ale i vyrovnanou psychickou a duševní stránku. Chci, aby Vaše cesta za vysněnou postavou byla zábava. :-) 

Umím podpořit i povzbudit. Kdyby přišel moment, že se budete chtít vzdát.

Proberu s Vámi možnosti, řešení, varianty. Největší odměnou mi bude spokojenost na Vaší straně. :-)

Sestavím jídelníček, podle Vašich představ, bude obsahovat vše co máte rádi. Naučím jak nahradit nevhodné suroviny za zdravé, barevné a pestré.

Bude mi potěšením, když mi sdělíte Váš příběh. A společné půjdeme po cestě v boji za Vaše NOVÉ JÁ.

Nejsem zastáncem hubnoucích přípravků. Ke štíhlé postavě je potřeba se opravdu projíst. :-) Proto Vám můžu nabídnout doplňky stravy, které se mi osvědčily, ale rozhodnutí je na Vás. :-) 

 
 


Poslední fotografie


Archiv

Kalendář
<< červenec / 2022 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 34853
Měsíc: 872
Den: 21