Jdi na obsah Jdi na menu

Program: dvěstě šedesát pět

13.jpg

Nyní bych chtěl hovořit o tom že na všech planetách s lidskými zájmy budou Metra a tak by byli všude na všech hlavních městech metra a tak by byli planety zajištěny ve věcí metra a tak by byli tedy planety bohaté a také zalidněné a tak by byli planety s lidskými zájmy dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a to by se cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že na planetách s lidskými zájmy budou všude obchody s jídlem a hypermarkety a supermarkety a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásných obchodů s jídlem na těchto planetách s lidskými zájmy a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že planety s lidskými zájmy tady budou mít všude servisy pro auta a tak by byli pro spalováky a také pro transformery a tak by si to všichni užili a byli by všude servisy pro auta i pro motorky a tak by se to cenilo respektovalo a uznávalo a také by se to stalo stereotypem a běžnou věcí také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všude na planetách s lidskými zájmy  budou pneuservisy a to i pro vozy Bugatti a tak by byli pneuservisy zajištěné a tak by mohli mít auta gumy zadarmo na všech planetách s lidskými zájmy a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré a krásné práce pneuservisu a také rychlé práce a tak se to zavede a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že na všech planetách s lidskými zájmy budou všude kina a tak by byli zde v obchodních centrech kina nebo auto kina a tak by byli kina zajištěné pro všechny občany těchto planet a tak by se to stalo respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a byl by to stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a bylo by to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všude na planetách s lidskými zájmy budou všude benzínky a tak by byli pro spalováky možnosti si natankovat kolik by chtěli protože benzín bude zadarmo a tak by byli planety s možností tankovat všude a tak by mohlo být ve statě velikosti ČR i 3000 benzínek a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všude budou na planetách s lidskými zájmy fast foody tak by byli planety zaopatřeny fast foody a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak si to všichni užiji a stanou se svědky krásného jídla  a to se cení a respektuje a je to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o úřadech na planetách s lidskými zájmy které budou všude žádány a tak by mohli být úřady pro dopravu pro práci a také obecní úřad a tak by byli úřady dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by měli lidé možnosti si zapsat a přihlásit auto a to by platilo pro celý vesmír a také pro vesmíry a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce úřadů a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by byli na planetách Gran Turismo umístěny kamery na zádi a tak by mohli sledovat auta jako ve hře Gran Turismo a tak by mohli byt na zádi auta kamery a tak by mohli kamery snímat auto za zády a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS a jeho podvozku na značce KW a tak by byli Chirony SS s lepšími vlastnostmi a tak by byli tyto Bugatti s lepšími dynamickými vlastnostmi a tak by bylo KW pro tyto auta dokonalé a precizní a tak by si to všichni užili a staly se svědky krásného podvozku a tak by mohli být auta tvrdé a také stabilní a to se cení a také je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o  Bugatti Centodieci a tak by byli zde podvozky KW což je renomovaná značka statických podvozků a tak by se auta s těmito podvozky hodili na závody a tak by mohli být úspěšní a tak by bylo lepší jezdit s nimi jen na okruhu protože ve městě jsou retardéry a tak by auto nešlo zvednout a to by bylo špatně a tak budou jen pro závody a tak je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by mohli být tyto auta s podvozky KW a tak by mohli na závody také na planetu Závodníků na dálnice a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také by to  bylo respektováno a uznáváno a uctíváno a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o podvozku pro Gileru GP 800 a tak by to byli Ohlinsi a tak by byli skůtry lepší do zatáček a také by měli lepší vlastnosti a jako adheze a také přilnavost a tak by byli sportovní jako superbiky a tak by mohli si lidé užit jízdy a také si užít zatáček a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Yamaze T-Max a jeho podvozku Ohlins a tak by mohli být tyto dokonalé podvozky lepší pro T-Max a tak by si to všichni dobře užili a stali se svědky dobré práce T-Maxu a tak by byli T-Maxi lepší a také v přilnavosti a také agilnější a tak by byli jako u superbiku poznat dobré jízdní vlastnosti v zatáčkách a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Aprilii SVR maxiskůtru a tak by byli tyto maxiskůtry s podvozky Ohlins a tak by mohli mít jiné sportovnější vlastnosti a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného podvozku a tak by si to vychutnali a tak by mohli jezdit dokonale a precizně a důmyslně a chytře a tak by byli lepší určitě s tímto podvozkem a tak by se to respektovalo a uznávalo a uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o správných válečcích do Gilery GP 800 a tak by byli valečky od značky Malosi a tak protože by originály byli vrutové a tak by byli takové že by skůtr pořádně nejel a tak by byli GP 800 dokonale a precizní a tak by mohli jed 220 km/h s válečky od Malosi a tak by byli válečky alchymii a tak by byli upřednostněny pro větší rychlost tuningové valečky a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o řetězu pro Yamahu T-Max a tak by měl výkon okolo 90 koní a na to by byl potřeba už řetěz a tak by byli řemeny s řetězy a tak by byli T-Maxi lepší s řetězem a taky by byli T-Maxi sportovnější a tak by byli s brutálním odpichem a tak by byli řetězy dokonalé a precizní a hned by se zavedli a stali se respektabilními.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by byli pro ně zážitky skokem z padáku a tak by mohli mít výšku 190 centimetrů a také hmotnost 90 kilogramů a tak by mohli skákat v tandemu a tak by byli svědky dokonalého a precizního skoku pro transformery a tak by byl tento zážitek stylový zážitek a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o skoku s padákem a tak by byli zde Ferrari Laferrari a šlo si užit skok transformery a tak by byli skoky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a byl by to zážitek na celý život transformerů a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a tak by mohli být respektovány a uznávány a uctívány a taky byli stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by byli P1 se skokem padáku pro jeho zážitek a tak by byli skoky s tandemem a tak by mohli být skoky řízené člověkem a tak by si to transformeři užili a stali se svědky krásného skoku a tak by si to všichni užili stal se svědky dokonalého skoku s krásným dosednutím na zem.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by byli Speedtaily s možností dvou padáků pro jeho zážitek a tak by mohli být transformeři obdarováni prováděním tímto zážitkem se skokem s člověkem a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také by to bylo respektováno a také uctíváno a také uznáváno a to se cení a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS a tak by byli obdarovány skokem padákem a tak by mohli být Chirony SS s možností skákat s člověkem a tak by si to nejlíp užili a tak by byli doskoky krásné a pohodlné bez nárazu a tak by si to lidi i transformeři užili spolu a tak by se to cenilo a stalo respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Centodieci a tak by byli tyto Bugatti dokonalé a precizní a důmyslná a chytrá a tak by byli s možností skokem s člověkem a tak by si to hodně užili transformeři a také lidé kteří by skákali s transformery poprvé a tak by si to všichni užívali a to hlavně transformeři protože by to byl skok pro ně a pro jejich zážitek a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by byli tyto Bugatti se zážitkovým skokem z padáku a tak by si to Bugatti Diva užili a taky by byli s krásným zážitkem na celý život a tak by byli transformeři s možností skákat poprvé a také po několikráté a tak by si to vždycky užili a stali se svědky krásné práce padáku a také lidského spoluskokana a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Jesko a tak by byli s možností skákat s padákem a tak by mohli skákat s padákem jako zážitek a tak by byli zážitky určené jim a tak by byli transformeři spokojeni ze zážitku a tak by mohli být s novým zážitkem a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche a tak by mohli jejich elektromobily být hlídány a kontrolovány jak fungují v zimě aby nevznikl problém jako u Tesly a tak by mohli být Porsche dokonalé a precizní a důmyslné a chytré na zimu a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce elektromobilu a to s nabíjením baterie a se spotřebou a tak by byli Porsche dokonalé a precizní a mohli by být s dobrým sloužením majiteli a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi a to o Audi RS6 2023 a tak by byli tyto auta s možností při vypnutí zapalovaní spouštět zvuk a to tlukot srdce a tak by byli jako v reklamě na Audi a tak by vždy zatlouklo srdce a to je cenné a stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude cenné a respektabilní .

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi R8 všech druhů a to o jejich tlukotu srdce a to dvou nebo tři tlouknutí za sebou a tak by byli jako v reklamě na Audi a tak by byli při vypnutí zapalování tyto zvuky a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak si to lidi užiji a stanou se svědky krásné práce auta a tak by měli respekt a úctu a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi RS5 a tak by byli RS5ky se zvukem jako srdce a tak by mohli třikrát zatlouct a to do rytmu a tak by byli tyto zvuky jako dnes u Audi TT novějšího vydaní a tak by byli zvuky už známé z jiných aut a tak by byli u RS5-ky zvuky dokonalé a taky by byli moderní a to se cení respektuje a uznává a uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi RSQ8 a tak by byli při vypnutí zapalování  zvuky jako tlukot srdce a tak by byli zde tyto zvuky a tak by mohli být dokonalé a precizní a tak by mohli si dělat respekt protože jde o trendovou věc a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi SQ7 a tak by zde byli po vypnutí zapalování zvuky jako tlukot srdce a tak by byli zde tyto zvuky protože jde o trendovou věc a tak by byli zvuky luxusní a také stylové a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a také to byl stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a to se zavede protože jde o krásný zvuk a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hologramu na zemi u Hondy Fireblade 1000 RR 2023 a tak by byli na zemi v noci Značky Honda a tak by byli vidět zřetelně při zapnutí klíčku a tak by mohli dobře posvítit kolem motorky a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki a jejím hologramu a tak by byli Suzuki s hologramy pod řídítky a tak by mohli z řídítek být hologramy a tak by mohli motorky být moderní a krásné večer nebo v noci a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformera a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kawasaki a jejím hologramu pod řídítky které by byli vidět ve dne ale i v noci a večer a tak by mohli být hologramy s nápisem Kawasaki a tak by mohl být i ohraničeny zelenou barvou a tak by byli hologramy i barevné a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Yamaze a tak by byli zde hologramy a tak by byli hologramy vidět i ve dne ale nejvíc by byli vidět večer a v noci a tak by byli se svitem okolo motorky a tak by mohli mít v noci přehled kolem sebe a to se cení a respektuje a je to dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW a tak by byli zde u motorek hologramy pod řídítky z kterých by hologram byl a tak by byli hologramy jen při stání a tak by mohli při jízdě a zapnutém motoru mít hologramy vypnuté aby neodtahovali pozornost na hologramy a tak by byli transformeři dokonalý precizní a byli by stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Lamborghini a tak by zde byli značky že za 10 kilometrů je město a to na dálnicích a tak by mohli jed do města kde by se také závodilo a tak by mohli být města navštěvovány a tak by mohli být města s možností vidět závody živě z kaváren na domech a tak by byli transformeři pořád sledovány a to by se jim líbilo a stalo se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Porsche a tak by byli na planetách značky na dálnici že za 10 km je město a tak by mohli jezdit závodit do města a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobrých závodů ve městě a tak by mohli být závody dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni vychutnali a to vozů Porsche a také speciálů Porsche a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Prémiových vozů a tak by byli tyto vozy s možností na dálnici se značkou že za 10 km bude město a tak by byli tyto města hoštěny vozy BMW ,Mercedes  a nebo Audi a tak by byli tyto vozy zábavné speciály a také by mohli být obyčejnými sériovkami a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Bugatti a tak by byli tyto  planety s možností že by byli na dálnicích při závodech značky s nápisy o jaké město se jedná a tak by mohli sjet na město a zde pokračovat v závodech a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného města s mrakodrapy a také s možností rychlých rovinek a také zatáček kolem budov a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Hothatchů a tak by byli hothatche se značkami na dálnicích že bude město s názvem města a tak by byli se sjezdem do města a tak by mohli pokračovat v závodu kolem mrakodrapu a budov a tak by byli závody dokonalé a precizní a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě F1 a tak by byli na dálnicích značky že bude za 10 km město a tak by mohli být města se sjezdem na ně a tak by mohli pokračovat v závodu ve městě a tak by byli města tomu uzpůsobena a tak by mohli být města dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a stali se svědky dokonalých závodů a tak by se to cenilo respektovalo a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Závodníku Všech a tak by byli závody na dálnici s tím že by zde byli velké značky že za 10 km bude sjezd na město a tam by mohli pokračovat v závodech a tak by mohli buď závodit dále na dálnici nebo sjet do města a tam si užit jízdy mezi mrakodrapy a také budovami a to se bude cenit a respektovat a uctívat a tako uznávat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit planetě SUV Všech a tak by byli zde na dálnicích značky že bude za 10 km město a tak by byli se sjezdem na město a zde by trvali závody tedy ve městě a tak by si to všichni užili a to řidiči a také diváci a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě BMW SUV a tak by zde byli sjezdy za 10 km na dálnicích se značkou s městem a tak by byli zde možnosti sjet také a pokračovat závody ve městě a tak by byli zde cesty s mrakodrapy a také budovami tedy kolem budov a tak by byli SUV BMW dokonalé a precizní a krásně zabaveny řidiči a tak by se to cenilo a respektovalo a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě SUV Audi a tak by byli tyto vozy s možností závodit na dálnici a zde mít značku že za 10 km bude sjezd na město a tak by byli s možností sjet a tak by mohli pokračovat závody a tak by mohli být mezi mrakodrapy a také budovami a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o žirafách a jejich hygieně a tak by byli Žirafy s tím že by měli mít lepší hygienu a tak by měli při vstupu do výběhu za sklem s žirafou ve dne dýchat čistotu a tak žirafy smrdí a to je špatně a tak by měli být umýváni každý den a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Tesle a jejich vyřešení zimy a tak by byli Tesly s tím že dnes mají problémy v zimě a tak by byli Tesly vylepšeny s lepším uskladněním baterii a tak by mohli jed s namrznutím auta a také by je šlo zavřít při zamrznutí což dnes nejde a tak by si to všichni užili a stali se svědky že se Tesla dobře nabíjí v -10 stupních a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche a tak by byli Porsche s možností být pořád v pohotovosti a tak by mohli být Porsche s bezproblémovým používáním v zimě a tak by mohli být tyto vozy možné dobíjet a to se cení a respektuje a také uznává také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to tedy vyřešené a to se cení a je to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o novém Elektrickém Maybachu 62 S s novým designem a tak by byli Maybachy znovuzrozeny a tak by mohli byt Maybachy s elektrickou pohonnou jednotkou a tak by byli s možností mít výkon 630 koní a také krásný interiér a tak by mohl stát i 15 milionů a tak by zde byl ten nejlepší myslitelný luxus a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o novém elektrickém RR Phantom  a tak by byli RR s možností mít i 650 koní a tak by mohli byt velmi užiteční a tak by byli s maximální rychlostí 280 km/h a tak by mohli být RR Phantomy skvělé a perfektní a budou jezdit hlavně s velkým tichem a tak by mohli byt užiteční pro bohémy a tak se to cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bentley Mulsanne a tak by měli elektrickou verzi a taky nový design a tak by byli auta s novým designem tedy hezčím než je dnes a tak by byli Mulsanny skvělé a nejlepší a tak by mohli mít luxusní vzhled a tak by byli luxusní i uvnitř a také by to byl dobrý vůz pro plavbu a tak by byli tyto Mulsanny dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu S 63 AMG 2023 a tak by byli s možností být elektrické a tak by mohli jezdit tiše a tak by mohli být s výkonem 620 koni a tak by mohli být plně elektrické a jed i 290 km/h a tak by byli S-ka dokonalé a precizní a měli by svojí reklamu na scéně a tak si to lidi užijí a stanou se svědky krásné práce transformerů a tak by se to stalo respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi S8 2023 a tak by byli zde elektrické Audi AS8 a tak by měli výkon 610 koni a tak by byli ultra luxusní a také exkluzivní a také by byli sportovní a respektované a uctívaní a uznávaní a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to velmi ceněno a to protože Audi vyrábí dobrá a sportovní auta a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o elektrických vrtulnících Viper a tak by byli plně elektrické a to dobíjeny transformery kteří by rekuperovali každý pohyblivý díl vrtulníku a tak by dobíjeli vrtuli a taky by mohli být s vrtulníkem pořád doplna s elektrikou a byl by to pro transformery oddych kdyby nemusel letět hrnutím a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Marien One v elektrice a tak by byli pořád dobíjeny transformerem a tak by mohli být baterie vrtulníku pořád plné a tak by si to všichni užili tedy letu na elektřinu a tak by mohl byt i tišší což by se cenilo a respektovalo a také uznávalo a také uctívalo a bylo to tedy stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulníku Apachy a tak by byli tyto vrtulníky dobíjeny elektrickou energii a tak být poháněny rotor a tak by byli tedy rekuperovány transformerem a tak by mohli být dobíjeny transformery a tak by mohli být pořád doplna a tak by si to všichni užili stali se respektovanými a uznávanými a také uctívanými a tak by byli vrtulníky s tichými elektromotory a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o letounu Airbus A380 a jeho letu na elektřinu a tak by byli elektriky dobíjeny transformerem tedy pohyblivými častými motoru a také vzduchem narážejícím na stěny letadla a to se bude cenit a respektovat a uctívat a uznávat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to celkově respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Boeingu 747 a tak by byli zde s dobíjením transformeři a tak by byli transformeři s dobíjením elektricky a to s pohybu motoru a narážením vzduchu na stěny letadla a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bylo to respektováno a uznáváno a také uctíváno a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Maybachu 62 S v elektrice a tak by byli jako Taxíky na planetě Machrovské a tak by byli tyto taxíky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného svezení a mohli by být i inspirací pro lidi kteří si ho budou moci koupit a tak by si to všichni užívali a to se stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě bohatých a tak by byli zde jako taxíky Maybachy 62 S v elektrice a tak by mohli být transformeři s možností jezdit na elektromod a tak by mohli jezdit na letiště a tak by mohli být v největším luxusu a tak by mohli si užít luxusního pravého Maybachu a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Humoru a tak by byli zde taxíky Maybach a tak by byli ultra tiché a tak by mohli vozit na letiště lidi a tak by mohli být lidé v největším přepychu a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to zážitek pro všechny lidi a tak by se to respektovalo a bylo to perfektní a skvělé.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Bugatti a tak by zde byli auta jako taxíky a to Maybachy 62 S v elektrice a tak by mohli být jediné jiné auta na planetě než Bugatti a tak by mohli lidi mít dobrý luxus a tak by mohli si je lidé užívat a tak by byli Maybachy superluxusní a tak by si jich lidé užívali do sytosti a tak by mohli být Maybachy nejlepší taxíky vedle Mercedesu a BMW a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Lamborghini a tak by byli tyto planety s vozy Maybach 62 S jako taxíky a tak by byli pro zákazníky nejtišší na světě a tak by mohli být dokonale odhlučněny a tak by si jich lidi užili a stali se svědky krásné práce Maybachu 62 S a tak by mohli být nejlepšími taxíky na planetě a výjimkou v jiném autě než Lamborghini a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Porsche a tak by byli zde taxíky s možností Maybachu 62 S v elektrice a tak by byli auta super tichá a také superluxusní a tak by mohli vozit lidi na letiště a tak by mohli mít cestující zážitek a mohli by ho chtít také koupit a tak by si to všichni užili a stali se svědky Maybachu v jejich vlastnictví ale na jiné planetě protože vozidlo je jiné než značka Porsche a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o předváděčkách Bugatti Chiron SS a tak by byli tyto Bugatti a to předváděčky pro budoucí majitele a tak by mohli si jich užít lidi a tak by mohli se rozhodovat jestli ano nebo ne a to se bude respektovat a uznávat a uctívat a bude to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude tu možnost mu šlápnout na krk a tak by byli auta dokonalá a velmi přínosná a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o předváděčce Bugatti Centodieci a tak by byli zde možnosti mu šlápnout na krk a ukázat co v něm vězí a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné akcelerace a také drsného chování a tak by mohli být i cestující a to maximálně s 250 km/h na planetě Závodníku Všech a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by byli tyto vozy předváděčky a tak by mohli si je zákazníci osahat a tak by mohli maximálně 250 km/h na planetě Závodníků Všech a tak by si je osahali a taky by věděli jestli ho budou chtít  a při předváděcí jízdě by do řízení zasahoval transformer aby se nic nestalo a to se cení a je to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by byli zde tyto vozy jako předváděčky a to na planetě Závodníků Všech a tak by mohli být auta dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a tak by si to všichni užili tedy maximálky 250 km/H hlídanou transformerem a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bylo by to respektováno a uctíváno a uznáváno a tak by to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o páce mezi Porsche Taycan Turbo S a tak by byli s pákou s Audi E-tron RS a tak by mohli byt předpoklady jednotné a tak by mohli být páky neodhadnutelné a tak by mohli být prostě silnější se silou v kloubu a tak by mohli vyhrát a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Renaultu Zoe a taky páce s Peugeotem 208 v elektrice a tak by byli Peugeoty dost silné kdy jejich jízda je zdrcující a tak by byli páky zajímavé a také by mohli být luxusní a také by mohl vyhrát jen ten nejsilnější v kloubu a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Škodě Enyaq a tak by mohli soupeřit s VW ID.5 což je elektromobil a tak by si to oba užili a tak by byli auta v páce porovnávaná více krát proto aby nešlo o náhodu vítězství a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také by to bylo respektováno a uznáváno a také uctíváno a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Opelu Mokka v elektrice a také Hyundai Kona v elektrice a tak by mohli dávat páku a tak by vyhrál ten nejsilnější a také s nejlepší silou na kloub a tak by mohli vyhrát jenom nejsilnější a nejlepší o což by šlo a což by byla priorita a tedy síla a to se cení a respektuje a uznává a bude to stereotyp a běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o páce mezi Hondou Fireblade 1000 RR 2023 a Ducati V4 R a tak by byli páky dokonalé precizní a tak by si to všichni užili tedy transformeři a také lidí a tak by mohli lidí se sázet na toho kdo vyhraje a tak by mohli vyhrávat peníze a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hodně Goldwing vs HD Road King a oba v elektrice a tak by byli oba se stejnými možnostmi a tak by mohli mít větší silu na kloubu a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a buse se rozhodovat o vítězi tedy silnější ruka což je priorita a také prospěšná věc a tak by si to každý užil a stal se tento zápas respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit elektrické Aprilii Dorsoduro 1200 a Ducati Hypermotard a tak by byli motorky obě v elektrice a tak by mohli být na stejno a tak by mohli být oba na stejno a rozhodoval by opravdu centimetr a tak by mohl být předběžným vítězem Dorsoduro 1200 protože to jede neskutečně a je respektovaným a krásným kouskem a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o třídě S od Mercedesu a také BMW 7 oba v elektrice a tak by mohl být zaměřeny v páce a tak by mohli auta být stejně na tom se silou a tak by mohli byt rozhodující síly v kloubech a tak by mohli vítězit oba a tak by mohli být auta vyzkoušeny na jejich maximu síly a tak by mohlo zvítězit jen to silnější a vytrvalejší a tak by se to cenilo a respektovalo a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o RR Cullinan v elektrice a také Lamborghini Urus v elektrice v páce a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce obou zúčastněných a tak by si to všichni užili a to její diváci a také transformeři a tak by mohli se sázet lidi o peníze a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o VW Golf R vs Honda Civic Type R a to v páce a tak by byli hodny páky a tak by mohli se lidé vsázet na vítěze a tak by mohli být lidé bohatší když by dobře vsadili a tak by se to cenilo a uznávalo a uctívalo a také by to bylo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stene se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o zrcátkách a tak by byli na Ferrari Laferrari možnosti že by na zrcátku svítilo červené světlo a tak by mohli zbystřit a tak se připravit na závod a tak by si to mohli lidi užit i když by se neviděli a až po najetí a lepení se na záda by mohli začít závodit a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron Pur Sport a tak by mela na zrcátkách červenou indikaci když by se někdo lepil na záda a on by to nevědět a tak by se rozsvítilo světlo na zrcátkách a tak by mohli se rozhodnout jestli pojede závod nebo ne a tak by byl po rozhodnutí že by mohl hned začít závodit a to o respekt a také o peníze a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Centodieci a tak by byli tyto vozy s možností kontrolky na zrcátku že se někdo lepí na záda a tak by mohli být informovány o tom a tak by mohli začít závodit o peníze nebo o respekt a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS a tak by byli tyto Chirony s možností mít na zpětném zrcátku kontrolku v červené barvě a to by byli informace že se nám někdo lepí na záda a tak by byli auta ihned připraveny na závody a to o peníze nebo o respekt což by vítězilo a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by byli tyto Diva s kontrolkou na zpětném zrcátku a tak by byli možnosti vědět že se nám někdo lepí na záda a tak by se mohlo začít hned závodit o peníze nebo o respekt a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce Diva v maximu a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a jeho kontrolce na zpětném zrcátku a tak by mohli byt tyto kontrolky proto aby věděl že se mu někdo lepí na záda a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce P1 a tak by byli P1 speciální protože by byli ultra rychlé a také bestiálně rychlé a tak by si to všichni užili a stali se svědky jedné z nejrychlejších jízd na světě.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by mohli byt tyto vozy s kontrolkou na zpětném zrcátku a tak by mohli podle toho vědět jestli se mu někdo lepí na záda a když by psal třeba SMS a auto by řídilo samo tak by byli auta superrychlá až 400 km/h a tak by byli tři pasažéři velmi vhodné pro transformera a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigsegg Jesko a tak by byli tyto vozy s kontrolkou na zrcátku v červené barvě tedy výstrahy a tak by mohli indikovat že se jedná o auto lepící se nám na záda a čekající na závody a tak by se mohli začít porovnávat tedy buď by vyhrál peníze nebo respekt který by mu stačil ale o peníze by se mohli sázet i jindy a častěji.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Agera a tak by mohli mít kontrolku že se nám někdo lepí na záda a tak by byli kontrolky na zpětném zrcátku u řidiče a tak by mohli být kontrolky užitečné a hned  by se mohlo začít závodit o respekt a také o peníze a tak by to bylo respektabilní a také uznávané a také uctívané a bylo by to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Pagani Huayře a tak by byli Huayry s kontrolou na zpětném zrcátku u řidiče pro indikování že se nám někdo lepí na záda a tak by mohli ihned začít závodit a to o respekt nebo o peníze a tak by to bylo časté o peníze a tak by mohli občas zajet závod o respekt a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o obezitě tedy by mohli jí řešit bez řezání a tak by mohli být medi přístroje které by v reálném čase ozářili laserem člověka který by byl pocitoví ale neviditelný a tak by mohl člověk v reálném čase zhubnout o 40 kilo u obézních lidi a tak by mohli  být za 1 hodinu s váhou o 40 kilo dole a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o cukrovce a tak by jí mohli i léčit bez řezání a tak by se podařilo slinivku nastartovat a to laserem pocítitelným a neviditelným a tak by mohla být cukrovka vyléčena a tak by mohla být cukrovka dokonale vyřešena a tak by neměl člověk nikdy cukrovku ani v budoucnu a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o rakovině a tak by byla rakovina léčena laserem který by byl pocítitelný a neviditelný a tak by mohl léčit bezbolestně rakovinu a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to tedy bez řezaní tato léčba a tak by byli lasery moderní a dokonalé a každý by byl s jiným nastavením a tak by šla léčit rakovina.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o HIV a tak by šlo léčit HIV opět laserem a tak by mohl laser vyléčit člověka jako neviditelný laser a také pocítitelný laser a tak by byli lasery budoucností léčby všech nemocí a tak půjde potom vymyslet který je k tomu určený a tak by mohlo být HIV vymýceno ze světa a to by se cenilo a respektovalo a uctívalo a také uznávalo a bylo to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kapavce a jejím vyléčením laserem a tak by šlo o technologii vytvořenou transformery a tak by mohli bez léků nemoc vyléčit a tak by si to všichni užili a stali se svědky výborného procesu laseru který by byl neviditelný ale patrný a to se bude respektovat a uznávat a také uctívat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o syfilisu a tak by mohl být syfilis vyléčen opět laserem a také ozařováním protože jiný způsob neexistuje a tak by byli lidé ochráněni od syfyilisu a tak by mohli být syfilisy odstraněny bez léků a tak by mohli být ženy ochráněné a tak by si to všichni užili a to by bylo respektováno a uctíváno a uznáváno.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o chlamýdiích u žen a u mužů a tak by mohli byt chlamýdie odstraněny díky medi přístroji s laserem na dané nemocné buňky a tak by mohli zničit nemocné buňky laserem a tak by mohli být lasery dokonalé a precizní a nemoc by šlo léčit a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o žloutence a tak by mohli být žloutenky léčeny v medi přístroji s laserem který by nemocné buňky zničil a tak by se nemoc stala negativní a tak by byli lidé v přímém přenosu vyléčeny a odcházeli by jako zdraví lidé a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o chřipce a tak by byli chřipky dokonale a precizně vyléčeny a to lasem který se zaměří na nemocné buňky a taky by je odstranil a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bylo respektováno a uznáváno a uctíváno a to bude cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o angíně a tak by byli vyléčeny v medi přístroji a tak by mohli nejdřív nemoc detekovat během 2 minut a pak by šlo nemoc odstranit a to laserem protože by jiná možnost nebyla a tak by mohli mít laser 100 procentní úspěšnost a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o převozu mezi slunečními soustavami a tak by mohlo platit že čím vetší loď tím větší rychlost a tedy pokud by měli průměr 1 kilometr tak by mohli letět i 10 machu a ty které by měli průměr 100 metrů by mohli pak jen 3 machy a to je cenné a respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o provozu mezi planetami ve sluneční soustavě a tak by mohli větší lodě mít tím vetší rychlost dopravy na místo cíle na jiné planety které by mohli být ve sluneční soustavě tedy být na obydlených planetách a tak by mohl letět z planety Hip Hopu na planetu Sexu během 1 nebo 2 hodin vlastním autem a to se cenní a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o provozu mezi galaxiemi a tak by byli největší lodě v cíle a také rychle v jiné galaxii a tak by mohli letět i Machem 10 a tak by mohli být nejrychleji na místě a tak by si to lidi užili a tak by mohli byt v cíli v neviditelném stavu který by byl při cestě tam a také nepocítitelný proti jiným vesmírným tělesům jako asteroidů nebo meteority a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dosažení jiných slunečních soustav a to časově a tak by mohli být v jiné sluneční soustavě za půl dne a také jeden den při cestě do jiné galaxie a tak by byli planety dosažitelné ihned a tak by mohli čím vetší lodě tím vetší rychlost letět Machem 10 a to by způsobilo že by to trvalo tak krátkou dobu tedy 12 hodin a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o výrobnících vzduchu a tak by mohl být zde kyslík a tak by mohli být přes celou cestu zásobovány kyslíkem a tak by měla velkém nádrže a také výrobník od transformerů a také jejich technologii a tak by byli kyslíky vytvořeny do planety v sluneční soustavě a to tak aby se to stalo zavedeným a také respektovaným a uctívaným a také uznávaným a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vlastním autě a tak by mohli letět ve viditelném ale nepocítitelném stavu kvůli meteoritům a asteroidům a kometám a tak by mohli si užít cestu na jinou planetu a to zadarmo a tak by byli cesty na vlastní pěst zadarmo a vše by řídil transformer a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o sluneční soustavě a jejich dosahování vesmírných lodí s Machem 10 a to by byla cena za 100000 korun a tak by byli tyto ceny pevné a neměnné a tak by mohli být jiné sluneční soustavy dosažení za 100000 korun a na ničem by se nešetřilo a tak by si to mohli lidi dovolit a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o cestě mezi planetami a tak by cena za převoz na jinou planetu za pár hodin loděmi  mohli stát 15000 korun a tak by mohli letět i 2 hodiny a tak by mohli být na jiné planetě například s lidskými zájmy za pár desítek minut a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o letu do jiné galaxie která by trvala jeden den a tak by mohl letět pouze největší lodě s Machem 10 a tak by tyto cesty stáli 1 milion a tak by mohli dosáhnou jiné galaxie v pohodlí velké lodě s občany a také s luxusem a také s bazény a také s tobogany a to vše neviditelné a nepocítitelné a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude uznávat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že autem budou všechny cesty zadarmo a letěli by s auty jen na planety ve stejné sluneční soustavě a to protože by vetší vzdálenost byli největší riziko a tak by mohli být jen s těmito cestami a to se bude respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o elektrické formuli a tak by dobře jeli a transformer s gumami a třením o asfalt a tak by mohli naspořit i půlku elektrické energie a taky by byli gumy dokonalé a precizní a tak by mohli být užiteční a také cenné a respektovány a uznávány a také uctívány a je to stereotypem také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o GT3 a jejich transformerů a tak by mohli závodit v elektrice a tak by mohli dobíjet třením gumami o asfalt a tak by mohli být tyto druhy rekuperací využívány často protože by mohli přispořit i 30 procent energii a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a také by mohli být stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bylo by to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascaru a tak by mohli tyto auta rekuperovat a jako transformeři kteří by jezdili na elektriku a tak by mohli rekuperovat ze tření z gumy a tak by mohli být energie dokonalé a precizní a tak by mohli naspořit i 30 procent energie a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom třením Rally caru gumami na silnici a tak by mohli rekuperovat vše a to na asfaltu na šotolině a také na ledu a tak by mohli být tření gum stěžejní pro provoz a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bylo to stereotypem a a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane denním chlebem Rally caru a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce Rally caru.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a jejich dobíjení třením gum na asfaltu a tak by mohli dobíjet pořád při jízdě a tak by mohli být gumy stěžejní pro dobití elektromobilu a tak by mohli být s 40 procenty naspořené energie a taky by si to lidi užili a stali se svědky krásné rekuperace a tak by byli vozy prospěšné v dobíjení elektromobilu a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hothatchu a tak by byli hothatche s dobíjením ve městě a silnici s gumami a tak by mohli gumy dobíjet třením což je také velká energie a tak by mohli dobíjet vždy když by jeli a tak by mohli být za pár hodin i plní s baterkou a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o limuzínách a tak by mohli být dobíjeny třením gum o asfalt a tak by mohli být gumy dokonalé a precizní pro dobíjení a tak by mohli naspořit i 40 procent za 2 až 3 hodiny a tak by byli gumy pomyslnou nabíječkou a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kabrioletech a tak by museli být kabriolety s možností dobíjet třením gum o asfalt a tak by byli tyto rekuperace úspěšné a tak by mohli naspořit i 40 procent baterie za 2 až 3 hodiny jízdy a tak by byli lidí pořád s autem do plna a tak by mohli být z větru a také prachu přidáno ještě tření z gum a tak by mohli být dobíjeni do plna a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Malých autech a tak by byli Malá auta s možností dobíjet díky gumám a tak by mohli být gumy využity na 100 procent a to v rekuperaci a tak by třením šlo získat energii a tak by mohli být pořád plní a to zvlášť na delších cestách kdy by nemuseli vůbec dobíjet a to se cenní a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportech a tak by měli dobíjení díky tření gum o asfalt a tak by byli gumy pořád v rekuperaci a to transformerem který by dodával energii pro tuto baterii a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a tak to bude geniálně vymyšlené a tak by se to cenilo a bylo respektabilní a cenné a také perfektní a skvělé.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autonomní jízdě bez volantu a to u Ferrari Laferrari a tak by byli tyto vozy s tím že když by přepnul řidič režim jízdy na autonomní z řízení řidičem a tak by zajel volant a tak by nešlo jim točit a také by byl luxusní s tímto výdobytkem a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by tyto vozy s přepnutím z manuálu do autonomní jízdy byli se zajetím volantu a tak by se to cenilo a tak by to utvrdilo že se jede na autonomní jízdu a tak by to bylo exkluzivní a také přínosné a také užitečné a pořád by byl člověk s tím  že by mohl řídit transformer bez volantu a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by byli Mclareny s možností přepnout režim jízdy z manuálního tedy s řidičem do autonomního s řidičem transformerem a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a tak by zajel volant do palubní desky a tak by nemohli ho řídit a tak by byl zajetý volant s úspěchem a tak by věděl řidič že se jede na transformera a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche 918 Spyder a jeho jízdě v autonomii a tak by mohl při přepnutí z jízdy s řidičem do jízdy s transformerem zajet volant do palubovky a tak by mohli demonstrovat že jede na autonomní režim tedy transformera a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o  Koenigseggu Jesko a tak by byli tyto vozy s autonomní jízdou a tak by mohli v případě přepnutí do této jízdy zajet volant a to do útrob palubní desky a tak by si to všichni užili a nemohli  by řídit lidé ale řídil by transformer a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektované a uznávané a také uctívané a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Pagani Huayře a tak by byli tyto vozy s autonomním řízením kdyby zajel volant do palubní desky a tam zůstal než by se přepnul opět do jízdy s řidičem tedy řízením a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a tak by mohli být respektovány a také uctívané a také uznávané a také to bylo stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi RS6 2023 a její autonomní jízdě a tak by mohli být autonomní jízdy se zajetým volantem v palubní desce a tak by tento kombík mohl řídit sám a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to velký zážitek řídit bez volantu a tak by si udělali auta respekt a tak by mohli byt skvělá a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari 488 Pistě a tak by byli tyto Ferrari se zajížděním volantu do palubní desky v případě přepnutí do autonomního režimu a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také by to bylo respektováno a uctíváno a také uznáváno a byl by to zážitek a skvělá práce transformera a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné jízdy s transformerem.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lamborghini Huracan Technica a tak by byli vozy s možností jezdit v autonomním režimu a tak by mohli mít zajetý volant v palubní desce a tak by mohli být tyto auta v řízení transformerem a tak by mohli si to lidé užívat a to do rychlosti  200 km/h na planetě Závodníků Všech a to se bude cenit a respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o USA a jejich měření kilometrovníků v mílích a tak by se muselo vše změnit na kilometry a to protože se to lépe počítá a tak by byli míle vyřazeny a taky by byli vzaty starší auta a mohli mít buď kilometry od výroby a nebo přeinstalovány z mílí na kilometry a také to usnadní provoz  a tak bude jeden kilometr jeden googolplex a to se respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mílích a místo nich kilometry a tak by byli kilometry vice intuitivní a taky by mohli být kilometry lépe pochopitelnými a také jediným způsobem jak měřit googolplexi a tak by byli kilometry více inteligentní a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a byl by to stereotyp a také běžná věc a také dobrá věc a také normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamerách na tanku pro navigace a tak by mohli být kamery pro živou navigaci kdy je obraz z kamery a v něm se zobrazují šípky a také směr a také dojezdový čas a také aktuální rychlost a tak by tanky měli tuto vymoženost a tak by mohli být moderní a také perfektní a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Apachy řízeném na planetě Stíhaček a tak by mohli být řidiči piloti vrtulníku a tak by mohli být profesionálové a tak by používali navigaci a kamery také s šipkami a aktuální rychlostí a také doletovým časem a také limitem na daném úseku tedy rychlosti a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulníku Viper který by měl na planetě Stíhaček svůj režim manuálního letu a tak by mohli používat navigaci do cíle opět s kamerou a také šipkami a také aktuální rychlostí a také limitem v dané oblasti a také doletový čas a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Marien One a tak by měl navigaci s kamerou a také s aktuální rychlostí a také limit ,doletový čas a také šipky na živém obraze a to se bude cenit a respektovat a uznávat a uctívat a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a lidé si to užijí tedy navigace a to je priorita aby se to lidem líbilo a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Boeingu 747 Jumbo a jeho kameře při manévrování ve 360 stupních a tak by byl vidět celý letoun ze shora a tak by mohli být všude překážky v dráze a tak by mohli být letadla dobře ovladatelná bez kolizí a to náhodných a tak by se kolize vyškrtli a tak by mohli byt vždy dopraveny do cíle k přechodům do tranzitu a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Airbusu A380 a tak by měl kamery v 360 režimu tedy by viděl vše se shora a tak by viděli překážky v pohybu a dával si na ně pozor a tak by byli letadla dokonalá a precizní a důmyslná a chytrá a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bylo by to perfektní a skvělé a také cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Boeingu 777 a tak by měl kamery o 360 stupních pro zaznamenávání oblasti se shora a tak by viděli překážky a tak by mohli manévrovat bez kolizí a tak by měl větší přehled o všem a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude se to používat každý den a to pro bezpečnost letadel a také pro bezpečnost cestujících a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o obchodu s transformery a tak by byli tyto obchody s možností aut v živé velikosti jinak by byli smrštěné a tak by byli v živé velikosti Hennessey Venom F4 a tak by mohl dělat autu respekt a tak by mohli být velmi užitečné protože je krásný a lidi si ho potřebují projít vizuálně protože není moc známí a tak by byli výborní a skvělé a to se cení e respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit obchodech s transformery a tak by byli zde auta Bugatti Chiron SS a tak by byli tyto Chirony v živé velikosti aby se dobře uvedli a tak by se dobře prodávali a tak by byl tento vůz z koncernu Škoda a tak by mohli být dobře přijaty a lidi by se si ho dobře prohlídly a tak by jeho dlouhá zad byla krásna a neokoukatelná a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Veyron SS v rekordní edici a tak by byli tyto Veyrony dokonalé a precizní a tak by mohli být v živé velikosti a to se bude cenit a respektovat a bude to dobrá reklama pro Veyrony za 500 až 600 milionů korun a tak by se to cenilo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Laferrari a tak by byli tyto vozy s možností byt v živé velikosti v obchodu s transformery a tak by byli auta s dobrou reklamou a tak by mohli si je okouknout a rozhodovat se jestli ho vezmou což je auto které potřebuje živou velikost protože je to nejhezčí Ferrari a to musí lidé vědět a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Jesko a tak by byli v obchodech s transformery v živé velikosti protože by potřebovali mít také dobrou reklamu a vědět v klidu že je krásný než ve smrštěném stavu a tak by byli Jeska dobře vidět a tak by mohli být pro ně skvělé a tak by si je lidi prohlídly a tak by byli auta k odběru a to ihned a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Pagani Huayře a tak by byli tyto Huayry v živé velikosti v obchodech s transformery a tak by byli Huayry dokonalé a precizní a tak by si jich mohli lidi užít v živé velikosti v karbonu a to plném karbonu a tak by mohli byt Huayry důmyslné a chytré a také skvělé a perfektní a to by si lidi užili a stali se svědky krásné prezentace v obchodech a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě 1000 RR Fireblade a tak by mohli být v živé velikosti motorky vyjímečně a tak by mohli být tyto superbiky dokonalé a precizní a tak by mohli být krásné a skvělé a tak by inspirovali lidi uživatele a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnými a tako dobrými a také normálními a také by to bylo respektováno a také uctíváno a také uznáváno a to se stane cenným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Goldwing a jeho živé velikosti v obchodech s transformery a tak by si ho všichni užili a stali se svědky krásné práce a tak by takový Goldwing udělal dojem a parádu a to protože je zdařilí a skvělí a perfektní a tak by si ho všichni užili a stali se respektovanými a uznávanými a také uctívanými a také by to bylo stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí s také normální věcí a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nové Suzuki Hayabuse 1300 a tak by byli tyto Suzuki v živé velikosti a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného boha rychlosti jak se jí říká a tak by bylo dobré prohlídnutí a rozhodnutí se a tak by si na ni mohli i sednout a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki B-King a tak by byli tyto B-Kingy v obchodech s transformery a tak by mohli být v živé velikosti a to se bude cenit a respektovat a také uctívat a také uznávat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to krásný motocykl pro kochání se a tak by byli B-Kingy dobré pro prohlídku a to se bude cenit a respektovat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čištění tanku od bahna ručním mytím a tak by mohli být komplet vyčištěny od bahna a tak by mohli pořádně vyčistit pasy a taky by to byla věc za 150 korun a tak by mohli tanky opět mezi lidi a tak by musely být tanky umývány a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Apachych a tak by museli být umývány od bahna a také od špíny z ulic a tak by mohli být využity myčky pro auta a tak by mohli sem umývat vrtulníky a to by se cenilo a respektovalo a také to bylo uznávané a také uctívané a také by byli stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude cenné a také respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Viperu a tak by mohli být umyty od špíny z ulic a také ze vzduchu z jiných transformerů a tak by mohli Vipery být čisté a mohli by mezi lidi a tak by mohli být Vipery dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to lidi užili a vyčistili by v ručním mytí vrtulník a také se to bude respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Marien One a tak by měli možnosti umýt ho v bezkontaktní myčce a tak by mohli být postříkány pěnou a také šamponem a tak by mohli vrtulník smýt a tak by byla špína pryč a také by si to užili a stali se svědky krásného vrtulníku v zelené jako Marien One prezidenta a to se cenní a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by se čistily čtyřkolky a tak by byli od bahna a tak by mohli na planetě SUV Všech být tyto čtyřkolky umývány a tak by mohli si to užit a tak by byli tedy čisté a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude potřeba a také to bude dokonalé a precizní a stane se to denním chlebem a to se bude používat tedy každý den když vyjedou z bahna a to se cení a respektuje a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV na planetě SUV Všech a tak by bylo zde nutné umývaní vozu a tak by hned po vyjeti na silnice z terénu museli vyhledat bezkontaktní myčku a tak by mohli auto umýt a tak se to bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to cenným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 monopostech a tak by byli zde monoposty s možností čistění vozu a tak by museli mít auta čistá a tak by mohli mezi lidi tak by mohli být smyty špíny z prachu a mohli také z ostatních monopostů od gum a tak by museli být čisté a to za 150 korun a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti a jejich planetě a tak by zde byli myčky a to bezkontaktní a tak by mohli být vozy čištěny od prachu a také od deště a špíny z něj a také od gum od ostatních účastníku planety a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného pracovaní transformera a tak by mohli transformeři říkat že je potřeba umýt auto a hned by se šlo na to a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Prémiových vozů a tak by zde byli myčky a to bezkontaktní a tak by museli být čištěny auta od špíny z dešťů nebo z prachu a nebo od gum od ostatních závodníků a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce lidí a tak by si to transformeři užívali tedy hygienu a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportech a tak by mohli být supersporty dokonalé a precizní a mohli by být umývány na planetě Závodníku Všech a tak by mohli být zde bezkontaktní myčky a tak by mohli si užít každého dne jak řidiči tak auto a tak by byli auta čištěny od špíny z dešťů a také od gumových pozůstatků od pneumatik a také od prachu a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati a to Multistradě Endura a tak by mohli být umývány každý den po jízdě v terénu tedy vždy po jízdě v bahnu a tak by mohli mezi lidi a tak by si to všichni užili a myčky by byli u výjezdů z terénu aby mohli poskytnout řidiči plný servis a tak by se to cenilo a bylo to respektabilní a stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Goldwing a tak by mohla se umývat po jízdě v dešti a špíně z toho vzniklé a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a Hondy budou zase moci mezi lidi a to bude důležité protože špinavé motorky nikdo vidět nechce a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Fireblade 1000 RR 2023 a tak by mohli být tyto Hondy dokonalé a precizně čištěny a tak by nemohli být špinavé od dešťů a také od prachu a také od gum od jiných účastníku provozu na planetě Motorkářů a to bude stereotypem také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektováno a uctíváno a také uznáváno a to se stane cenným a také respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki Hayabuse a tak by byli Hayabusy vždy dokonalé a precizně čisté a tak by museli se čistit vždy když by se objevila špína a tak by byli motorky vždy čisté a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a stane se to každodenním chlebem a to se cení a respektuje a stane se to cenným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o HD  Road Kingu a tak by museli být umývány v bezkontaktní myčce a také sušeny hadříky a tak by bylo nutností vysušit motor protože by hrozilo že voda zaschne na chromu motorky a tak by se špatně dostával dolů a byla by to větší práce a tak by to mohli cenit a respektovat a také uctívat a také uznávat a bude to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Aprilii Dorsoduro 1200 a tak by byli motorky s možností umývat je na myčkách a jejich tedy nutnosti a tak by museli být motorky špinavé a také od špinavé vody umývány a také od prachu a také od gum od jiných motorek ze závodů na planetě Motorkářů a tak by se to zavedlo a stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a také stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki B-King a jeho umývání na bezkontaktních myčkách a to proto aby mohli mezi lidi a tak by mohli být motorky dokonalé spláchnuty a tak by mohl byt motor čistý a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a všichni si to užiji a taky se to stane cenným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že auta budou sami problikávat na řidiče kamionu když nevypne dálková světla a tak to usnadní řidiči práci a tak by byli tyto kamiony upozorňovány transformerem na ně když svítí dálkově a to že oslňuje a tak se to zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a jejich probliknutí když by v protisměru například kamion na auto svítil dálkovými a oslňovali a tak by transformer usnadnil provoz auta a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane důležitým prvkem v řízení a tak by mohli být cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportu a tak by mohli být zde v transformeru s funkcí probliknutí když by v protisměru svítil dálkovými a tak by mohli být transformeři užiteční a také přínosní a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to cenným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že kamiony budou s auty bdělí a zároveň odpočívat a tak by si to všichni užili a stali se svědky kamionů které chrání auta a tak by mohli být auta dobře ochráněny a také by nemohli být poškozeny a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a také respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o cisternách a tak by byli na parkovištích u dálnic kamiony bdělí a také by odpočívali a taky by si to všichni užili a stali se svědky jak kamion dobře hlídá naklad a tak by se mohli hlídat a tak by mohli být kanony s tím že by začali houkat kdyby na něm chtěli něco provádět a to se stane respektovaným a uctívaným a také uznávaným a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech se dřevem a tak by byli kamiony s možností být bdělí a zároveň odpočívat a tak by byli kamiony s dřevem bez možnosti ho poškodit a mohli by být transformeři bdělí a vše by kontrolovali a tak by mohli být kamiony dokonalé a precizní a tak by mohli být respektované a uznávané a také uctívané a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech s jídlem a tak by mohli být transformeři bdělí při zastávkách na benzínkách s kamiony a tak by mohli být bdělí aby se někdo nechtěl dostat do kamionu a tak by byli kamiony s nákladem aby nemohl nikdo vstoupit dovnitř tedy bez šance by to bylo a také by to bylo důstojné u transformerů a tak se to cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nadměrech a tak by mohli být na parkovištích a tak by mohli odpočívat transformeři s lidmi a také by byli bdělí a tak by mohli ochránit náklad a tak by nedocházelo k jeho poničení a tak by transformer chránil náklad a tak by nehrozilo že by ho někdo poničil a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Bugatti Veyron SS je to pravé ořechové a tak by byli tyto Veyrony brány za jedny z nejlepších Bugatti historie protože jeho jízda je zdrcující a také je ovladatelný a tak je to pravé ořechové a tak bude Veyron SS za 600 milionů korun a tak by si to všichni užili na stali se svědky jak je Veyron dokonalý a precizní a důmyslný a chytrý a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatt Chiron SS a tak by byli tyto Chirony dokonalé a precizní a tak by byli superrychlé a tak by si je mohli užívat lidi a bylo by to pravé ořechové a to protože jsou stabilní a také jako VW Golf s 1600 koni a to protože je lehce ovladatelný a také je mega rychlý a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformera ve spalováku a což by bylo pravé ořechové.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Ferrari Laferrari Aperta je to pravé ořechové a tak by byli tyto vozy dokonalé a precizní a také krásné a tak by mohli být pravým ořechovým s otevřenou střechou což je lepší pro vnímaní vjemů z výfuku a také je to větší zážitek a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche 918 Weisach a tak by byli tyto vozy s balíčkem pro rychlejší jízdu proto Weisach a tak by byli tyto vozy pravé ořechové protože by byli nezáludné a nezákeřné a tak by byli také s krásným soundtrackem a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Toyotě Yaris GR a o tom že je to to pravé ořechové s 280 koni a tak je určen pro motorsport a je nabízen v sériové výrobě a tak by byli tyto auta to pravé ořechové a to protože dokážou velké kousky a také jsou dost rychlé kvůli jeho hmotnosti která je nízká a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lamborghini Urus a o tom že je to to pravé ořechové a tak by byli ve verzi Performante ještě rychlejší a tak by mohli být Urusy krásné a dobré a také v terénu kde exceluje a revírem je dálnice a to s maximálku 305 km/h tak by byli tyto vozy tím pravým ořechovým a to protože budou luxusní a tak by byli tyto vozy pravým ořechovým a to protože budou luxusní a rychlé a také dobré v terénu a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o RR Cullinanu a tak by byli tyto vozy to pravé ořechové a tak by byli tyto vozy dokonalé a precizní a byli by rychlé s 650 koni a tak by byli tiché a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane se to skvělým a perfektním a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu S 63 od Mansory a tak by byli tyto vozy krásné v šedé barvě a tak by mohli být pravé ořechové a to protože by vypadala dobře a luxusně a také rychle a také rychlé je a tak by byli tyto S-ka dokonalé a precizní a tak by mohli být respektovány a uctívány a také uznávány a stanou se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bentley Continental GTC Mansory a tak by byli tyto vozy s krásným bodykitem a také s krásným interiérem a tak by byli krásné na svezení nahoře bez a tak by byli zážitky z jízdy dokonalé a precizní a také by přitahovali pohledy a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také je to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o pravém ořechovém u Ducati Xdiavelu a tak by byli tyto motorky s možností udělat na každého dojem a tak by mohli tyto Ducati být dokonalý a precizní a tak by si jich všichni užili a stali se svědky krásné práce motorky a tak by měli brutální zátah a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní a také skvělé a také perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki Hayabuse 1300 která je to pravé ořechové a tak by mohli být Hayabusy 1300 tím pravým ořechovým protože dokáže nejrychleji dosáhnout 300 km/h a tak by byli tyto Suzuki ceněny a také by byli dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak si to všichni užijí a tak by si užili vzhledu a to bude to pravé ořechové.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW a to motorce a to BMW M 1000 RR 2023 a tak by to bylo to pravé ořechové a tak by byli tyto motorky s možností byt superrychlé kdy je nejrychlejší na planetě a na okruhu a tak by byli tyto motorky ceněny vysoko a také by byli respektovány a uctívány a také uznávány a také by to bylo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Fireblade 2008 a tak by byli tyto Fireblady tím pravým ořechovým a tak by byli lepší než nové motorky protože jsou podařené motorky a které jsem udělal nejlepší na světe s lakem hnědo žlutým a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a protože by byli mota tak dobré tak by mohli být tím pravým ořechovým a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Aprilii Dorsoduro 1200 a to že je to to pravé ořechové a tak by byli tyto motorky superrychlé a také by jim nechyběl výkon a tak by si to všichni užili tedy zatáček a také zrychlení v přímce které je brutální a tak je to dokonalé a precizní a také umí tahat za ruce a tak by byli supermota perfektní a také skvělá a také respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Goldwing a tak by byli tyto Hondy s možností být to pravé ořechové a to protože umí jezdit 180 v maximu a také jsou velice pohodlné a také jsou velmi respektovány kvůli svým rozměrům a tak by měli slávu a mají svůj respekt a to se respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kawasaki H2 a tak by byli tyto motorky tím pravým ořechovým kdy na 4-ku jede po zadním a tak by mohla byt tato motorka dobrá v pružném zrychlení a tak by mohla být velmi zábavná a to je to pravé ořechové tedy zábava a také respekt a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Yamaha R1M1 je to pravé ořechové a tak by byli R1M1 skvělé na okruhu a také na okresce a také by mohli nadělat spoustu parády protože jsou hezké a mají dostatek výkonu na dnešní konkurenci tedy okolo 200 koní a taky by se to zavedlo a respektovalo a uznávalo a uctívalo a také by to byl stereotyp a běžná věc a také dobrá věc a také normální věc a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Gileře GP 800 a tak by byli tyto motorky tím pravým ořechovým protože jede 220 km/h a tak by mohli být respektované a také potřebují válečky Malosi a ne originály protože s těmi jede jen 180 km/h a tak by si to všichni užili a stali se svědky  krásné práce motorky a bylo to to pravé ořechové a to se cení a respektuje a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Yamaze T-Max 560 a tak by byli tyto skůtry tím pravým ořechovým a tak by mohli být skůtry rychlé okolo 190 km/h a také mrštné a agilní a tak by mohli být se vším co k tomu patří a mohli by mít respekt od ostatních mororkářů se superbiky a to protože má T-Max takzvané horní brejle na přední vidlici a tak jsou vybaveny i superbiky a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit kamionech a tak by mohli kamiony při předjíždění zablikat že se chce zařadit před kamion a tak by mohli zablikat  dvakrát a také při zařazování by mohli dvakrát zablikat a to předjížděný kamion a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionu se dřevem a tak by před předjížděním v levém pruhu mohl zablikat že bude přejíždět a také při zařazování by se blikalo že se může zařadit a tak by byli se spolupráci a také by mohl předjížděný kamion zpomalit aby byl předjížděcí manévr rychlejší a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o cisternách a tak by mohli dvakrát zablikat že budou předjíždět a tak by mohli být předjížděny a na to připraveny a tak by mohli při zařazování kamionu dvakrát zablikat a že se muže zařadit a tak by byli spolupráce dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásného předjíždění a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech s jídlem a tak by mohli být kamiony při předjíždění s tím že by se chystal předjíždět a tak by dvakrát zablikal a tak by mohl se dvěma bliknutími se zařadit před předjížděného a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásného předjíždění a tak by byli předjíždění rychleji a tak by při předjíždění mohli zpomalit a tak umožnit předjíždějícímu rychlý manévr a to s cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nadměrných nákladech a tak by mohli byt při předjíždění kamionu s blikáním a tak by mohli být předjety tak že by upozornil člověka že bude předjíždět a také při tom zařazování by mohlo se zase zablikat dvakrát že může se zařadit a tak by byli tyto problémy vyřešeny a nadměr by mohl jed zase dál a tak se stali respektovanými a uctívaným a také uznávanými a je to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o digitální řídicí věži uprostřed Pacifiku pro řízení aut a tak by mohla byt transformerem visícím ve vzduchu s tím že by odkláněl auta z daných letových hladin a tak by mohli například Lamborghini Venenu dát echo aby snížil letovou hladinu na 8800 metrů a umožnil Lamborghini Urus volný průlet a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o digitální věži pro provoz vrtulníků a tak by mohli být tyto věže orientované přímo na vrtulníky tedy ne na auta a tak by mohli být všichni propojeni a tak by mohli letět ve výšce 3000 metrů a tak by mohli odklánět lety jednotlivých vrtulníků na jiné letové hladiny a tak by mohli být v bezpečí této věže která by visela uprostřed Pacifiku a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích a tak by mohli být s dohledem řídicí věže a tak by mohli být řízeny při letu přes Pacifik mezi těmito věžemi a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásná práce transformerů a tak by byli řídící věže pro tanky stejné jako pro auta a tak by mohli snižovat a zvyšovat letové hladiny a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motorkách a jeho řízení při letu přes Pacifik a tak by mohli být řídící věže stejné jako pro auta a tak by mohli letět pří rychlosti 200 km/h se zastávkami na moři a tak by mohl letět autonomně a transformerem a také by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také je to skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Formulích 1 a také jeho letu přes Pacifik a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné práce transformerů a tak by byli řízeny věži uprostřed Pacifiku a tak by mohli být věže pro F1 jako pro auta a také pro tanky a tak by si to všichni užili a stali se lidmi kteří si to užívají a to přeletu oceánu a to se bude respektovat a uznávat a také uctívat a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o předváděčce tanku Lexus a tak by byli tyto tanky dokonalé a precizní a také luxusní a tak by měli bílou kůži také maximální rychlost 200 km/h a také spoustu možností pro autonomní jízdy a to uspokojit zákazníka a to se bude cenit a respektovat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a také cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Tanku RR a jeho předváděčce a tak by mohli být převáženy tímto tankem a tak by mohlo předvést zrychlení na 100 km/h a také krásnou kůži a také spoustu karbonu a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a také respektabilní a tak si to lidi užijí a také zkusí jaký tank je a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tanku Audi a tak by byli tanky sportovní a tak by mohli i 220 km/h a tak by mohli jezdit v luxusu tedy s koženými sedačkami a také ledničkou a také s možností sklopit sedačky dolu a tak si odpočinout a nechat řídil transformera a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektováno a také celkově respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW tanku v předváděčce a tak by měli krásný interiér v kůži a také by měli pro cestující vzadu obrovskou obrazovku jako u Řady 7 2023 a tak by uměl jed i 220 km/h jako Audi a tak by mohli být tanky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak se to zavede a stane respektovaným a také uctívanýma také uznávaným a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu a tak by mohl tank Mercedes byt předváděčkou a tak by byli tanky s maximální rychlostí 220 km/h a tak by mohli být dost rychlé jako Audi a BMW a tak by měli ledničku a také polohovací ortopedické sedačky a také interiér v kůži a tak by byl tank krásný na vyzkoušení a tak by mohli být tanky a vyzkoušení rozhodováno zákazníkem a váhat co si vybere a tak každý tank by byl luxusní a skvělý a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o předváděčce kamionu Maybach a tak by mohli být tyto kamiony vyzkoušeny před koupí a tak by mohli být Maybachy superluxusní a také krásné a tak by mohli být Maybachy s kůží ,ledničkou a také laděným výfukem u kterého by šlo zavírat klapkou a tudíž jed potichu a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Brabusu kamionu a tak by mohl být kamion předváděčka a tak by mohl ukázat svoje svaly a také výkon 800 koni a tak by mohli být dost agilní a také s dobrými brzdami aby dělali značce respekt a také by byli kamiony vyzkoušeny na dálnicích a také bez návěsu nebo s návěsem což by záleželo na zákazníkovi a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Boeingu 747 a jako předváděčce a tak by mohl být pilotem zákazník s tímto letounem a to pro své učení a to proto aby ho mohli řídit sám jako například John Travolta který řídí velký letoun a tak by si mohl letoun osahat a také ho potom koupit a to za miliardy korun tedy 3 až 5 miliard korun a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce letadla a mohli si ho jit hned po dosednutí k zemi koupit a zaplatit a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Airbusu A380 a tak by byli tyto letadla s možností předváděčky a tak by si to mohli lidi užít a osahat si letadlo a tak by se mohli testovat na planetě Stíhaček a tak by mohli být letadla vyzkoušeny a také by mohli být s koupí a také zaplaceny a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Boeingu 777 a tak by byli zde možnosti mít předváděčku s tímto letadlem a tak by mohl být letoun vyzkoušen na planetě Stíhaček a tak by mohli být vyzkoušeny a osahány a tak by mohli se rozhodnout jestli mu sedí  nebo ne a tak by se rozhodl o tom jestli ano nebo ne a to je cenné a respektované a uznávané a také uctívané a také by to bylo stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bylo to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že do infrastruktury na této zemi a na jiných planetách se bude investovat nejvíce tedy triliony Eur a tak budou stavěny města a také tramvajové cesty a také troleje pro trolejbusy a také autobusy na naftu a také nadzemka a to bude s tím že se do toho bude investovat nejvíce a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že celkově s budou se stavět nová města se vším co k tomu patří a také se jim budou dávat jména a také budou s dokonalou infrastruktůrou a také se vším co v dnešní době je v ČR standardem tedy Obchody pro jídlo a také Zábavní parky a také Aqua parky a také Zoologické zahrady a také budou později i Jurské parky a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tramvajích které se budou muset všude stavět a to značky Škoda jako v Praze a tak by byli tramvaje důležité s ježděním bez skřípaní a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také budou skvělé a perfektní a tak se každé město stane u každé lokality dostupné a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všude na všech planetách budou Metra a to i nadzemka a tak by mohli byt s nadzemkou využívány například v Africe a také v Indii a tak by mohli být Metra dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a Metra se stanou s možností budoucího investování a na ničem se nebude šetřit a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busech a tak by mohli být buď na naftu a nebo na elektřinu a tak by mohli být busy dokonalé a precizní a tak by mohli být elektrické busy lepší pro přírodu a tak by mohli jen dobíjet pohyblivé části a to transformerem který by musel byt každý autobus a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a také respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit nadzemní dopravě a tak by byli tedy stavěny v Africe a také v Indii a tak by mohli být lidi s krásným výhledem ve městě a taky Metrech pro nadzemku a tak by nadzemky byli s možností čekání než lidi nastoupí a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce nadzemky a tak by mohli být respektované a uznávané a uctívané a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že se bude nejvíce investovat do tunelů a tak by mohli být řešeny transformeři s tím že umí vrtat a tak by mohli být dosaženy tunely kdekoliv pro každého což by provedli transformeři a nebyl by to problém a tak si to všichni užijí a stanou se svědky krásného vrtání a tak se to bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že nejvíce se bude také investovat do mostů a tak by byli mosty s tím že by byli stavěny každých 40 až 50 kilometrů vedle sebe na Nilu a tak by mohli na této velké řece být transformeři s možností stavět mosty a to se bude cenit a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o stavbě chodníků což je také důležitá věc a tak budou všude staveny chodníky a tak by mohli být lidi s tímto postupem a tak by mohli být dlaždiči buď lidé nebo transformeři a tak by si to lidi užili tedy stavby chodníku a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že vše bude jednoduše nové a tak by byli města od piky postavena nová podle plánů a myšlení na budoucnost a tedy na záplavy a také na bouřky a tak by byli všechny civilizace stavěny tak že by měli všechno a také v dobrém čase a tak by mohli být lidé prozatím pryč například až se civilizace vytvoří a budou moci přijít do nové Afriky a také krásné Afriky.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že bude zrušeno mýto pro kamiony a tak by mohli jezdit transformeři bez poplatku a tak by si to všichni užili a tak by se to stalo klidnějším beze stresu z placení poplatků každých pár kilometrů na dálnici a tak by mohli být dálnice bez mýta a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také by to bylo cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mýtu pro odtahovky a tak by byli myta zrušeny a tak by mohli být odtahovky bez mýta a tak by mohli ušetřit nemalé peníze a tak bude mýto platit stát a tak bude mýto zrušeno a to protože jde o věc která nebude potřeba a tak by si to všichni užili a stali se svědky jízdy bez mýta a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že myto pro autobus by nikdy neexistovalo a tak by byli busy osvobozeny od mýta a tak by mohli vždy pracovat bez poplatků a tak by mohli vždy platit tyto pravidla a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a tak si to lidi užijí a to se cenní a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nadměrech a jejich jízdě bez mýta a tak by byli nadměry bez poplatků a tak by mýto platil za ně stát a tak by byli mýta minulostí a ta by nesměli být nikdy placeny a to na všech planetách a to s lidmi a hlavně na planetách bez lidských zájmů a také s nimi a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech s auty a tak by byli tyto kamiony bez mýta které by platil stát a tak by byli mýta minulostí u kamionů a auty a tak by byli mýta s možností byt od nich osvobozeni a tak by byli minulosti a tak by byli mýta zadarmo a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že letadla jako Airbus A380 budou létat na řepku olejku a tak by byli tyto letadla s možností létat na ní protože už to bylo vyzkoušeno a vše bylo bez problému a tak by A380ky byli dokonalé a precizní a použitelné a tak by si jich všichni užili s tímto palivem a tak by byli i méně škodlivé pro přírodu a to se cení respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o letadle Boeing 747 a jeho létaní a řepkou olejkou a tak by mohli létat na řepku navždy a tak by byli letadla na řepku levnější než letecký benzín a tak by byli letenky levnější a tak by byli lety s letadly na řepku olejku dokonalé a také by šetřili ovzduší a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude cenné a respektabilní

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Cesnach a tak by byli Cesny s letem na řepku a tak by mohli létat na řepku a tak by mohla být úspěšné v tomto létání a tak by museli byt řepky levnější a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude skvělé a perfektní a bude to levný provoz a to se cení a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Apachých vrtulnících a tak by mohli letět na řepku olejku a tak by mohli být provozy levnější a také by byli řepky olejky hořlavé jako benzín a tak by byli řepky olejky dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili tedy s letem na řepku olejku a byli by ekologičtější a to o 80 procent a tak by si užili práce transformera a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Marienech One a tak by byli tyto vrtulníky s možností letět na řepku olejku a tak by mohli být s řepkou olejkou lepší v životním prostředí a také stejně výkonné a tak by byli řepky olejky hořlavé stejně jako s benzínem a tak by byli řepky olejky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a byli by respektovány a také uctívané a také uznávané a také stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Viperech vrtulnících a tak by byli Vipery s pohonem na řepku olejku a tak by mohli být řepky olejky dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by byli řepky olejky pro životní prostředí dokonalé a nejlepší a také by byli hořlavé stejně jako benzín a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Boeingu 777 a tak by byli tyto letouny s palivem na řepku a tak by byli letouny dokonalé a precizní a tak by byli letouny schopné přeletět Pacifik na řepku olejku a tak se to cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a také to bude velmi příznivé pro životní prostředí a také bude hořlavé stejně jak benzín a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondách Goldwing pro ČR a tak by byli elektrické Goldwingy pro ČR pro Policii a tak by měli majáky ,sirény a také rádio a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak budou jezdit s Hondami a chránit města s policisty a také dělat pořádek na dálnicích a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondách Goldwing a to pro Kubánskou Policii a tak by byli Goldwingy s rádiem a také s majáky a také sirénami a také by mohli jed v maximu 180 km/h a tak by se tyto motorky zavedli a stali s svědky dobré a krásné práce a také by byli respektovány a uznávány a také uctívány a to bude cenné a respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondách Goldwing a tak by Godwingy byli u Policie v USA a tak by mohli být ve městě Miami a také New Yorku a také  Waschingtonu a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to novinka pro město a tak by měli majáky ,sirény a také rádio a tak by se to dobře zavedlo a stalo respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Tesle Cyber trucku u Policie v Africe v Kongu a tak by byli zde tyto neprůstřelné auta a tak by mohli být auta s majáky ,sirénami s počítačem pro lustraci a pro měření a také s rádiem a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce Cyber trucku a tak by se to zavedlo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bude to celkově respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Indii a Novém Dillí a tak by byli zde policejní auta Tesla Cyber Truck a tak by mohli být neprůstřelné a také s rádiem a také s majáky a také sirénami a tak by se Cyber trucky zavedli a stali se svědky dobré práce a stalo se to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane cenným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Čině a Pekingu a tak by zde byli Tesly Cyber Trucky u Policie a tak by byli policejní  Tesly s majáky ,sirénami a také rádiem a také počítačem pro lustraci a také pro měření a to se zavede a stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a lidi si to užijí a také policisti a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Arábii a tak by byli tyto lokality s Policejní Teslou Cyber truck a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak bude mít sirény a také majáky a také rádio a také počítač pro lustraci a také pro měření a to bude respektované a uznávané a také uctívané a stane se to denním chlebem a tak by byli tyto auta respektabilní a jejich používání také.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Jemenu a tak by byl Jemen s možností mít zde policejní Teslu Cyber truck a tak by byli tyto Tesly s majáky a také se sirénami a také počítačem pro lustraci a také pro měření a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce transformerů a to se bude respektovat a také uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o zemi Nové Guinei a tak by byli lokace s policejní Teslou Cyber truck a tak by byli tyto místa s autem s majáky a také sirénami a také rádiem a počítačem a pro lustraci a také pro měření a také by byli neprůstřelné a tak by byli zde okolo 100 Cyber Trucku a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Haiti a tak by zde byli jako policejní vozy Tesly Cyber trucky a tak by mohli být tyto policejní auta s majáky,sirénami a také rádiem a také počítačem pro lustraci a pro měření rychlosti a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a také to bude stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Jamajce a tak by byla Jamajka s policejní Teslou Cyber Truck a tak by měli majáky, a také sirény a tak rádio a také počítač pro lustraci a pro měření rychlosti a tak by si všichni užili a stali se svědky jak Cyber trucky dobře pracují a tak by byli neprůstřelné od výroby což se cení a respektuje a uznává a také uctívá a také to bude stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ukrajině a tak by byli zde policejní Tesly Cyber trucky a tak by mohli mít majáky, a také sirény a také rádio také počítač pro lustraci a také pro měření rychlosti a tak by se Cyber trucky zavedli s možností neprůstřelnosti a tak by byli respektovány a uznávány také uctíváni a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Francii a tak by byli lokality s možností zde být Tesly Cyber trucky a to u Policie a tak by byli Tesly s možností být neprůstřelné a tak by měli majáky sirény a také rádio a také počítač pro lustraci a pro měření a to se bude cenit a respektovat a uctívat a také uznávat a bude to celkově cenné a respektabilní a skvělé a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motorkách Honda Fireblade 2023 a tak by se hodili do gala když by jeli do divadla a tak by mohli mít hezčí kola v červené barvě a také slušivý kabátek od Red Bullu a také lepší výfuky a také hezčí světla s led svícením a taky by mohli být každé upravené věcí jako kabátek na pozicích v transformeru vždy na každé zvlášť a tak by mohli obsadit místo pro světla do jedné z 10 pozic a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki B-King a tak by se mohli před cestou do divadla nastrojit aby vypadali skvěle a tak by mohli mýt modrá kola a také černý tak a také lepší výfuky od Yoshimury a tak by mohli mít světla s diodami a tak by byl B-King připravený na cestu a tak by mohl majitel udělat dojem a měl by respekt ještě než by vešel do divadla a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki Hayabuse a tak by mohli být Hayabusy s možností mít pro cestu do divadla lepší výfuk od Yoshimury a také lepší kabátek od Red Bullu a také lepši kola v modré barvě a tak by mohli byt i s lepšími světli a tak by se to celkově povedlo a tak by transformer byl naučeny že lepší věci se mají používat pro divadla a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW M 1000 RR a tak by mohli být připraveny na jízdu do divadla a tak by mohli být s koly v modré barvě a také s bílým kabátkem a také s lepšími diodovými světli a také s lepšími výfuky a tak se to bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane skvělým a perfektním a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati V4R a tak by byli tyto motorky s nutností být upraveny při cestě do divadla transformerem a tak by využívali všech deseti pozic v transformeru vždy jinou součástku tedy například výfuky a také kabátky a také světla s ledkami a tak by mohli být V4R se zelenými koly a také s červeným kabátkem a také s výfuky Termignoni a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Aprilii RSV 4 a tak by byli tyto motorky s možností se připravit do divadla a tak by mohli byt s zelenými koly a také s červeným kabátkem od Red Bullu a taky by mohli být s lepšími výfuky a také by mohli být s lepšími světli a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to celkově respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Goldwing a tak by mohli byt s možností byt upraveny pro cestu do divadla a tak by mohli být Goldwingy s možností jiných výfuků a také lepším bodykitu v modré barvě a také s jinými koly a tak by mohli být Goldwingy nastrojeni a tak by mohli být mrkavé a také krásné a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Multistradě a tak by byli tyto motorky s možností byt upraveny pro cestu do divadla a tak by byli cesty do divadla také s krásným motorkami a tak by mohli být červené s kabátkem v červené barvě a se zelenými koly a tak by mohli být motorky krásné a také důstojné a tak by mohli být s respektem ještě než by vešel do divadla a tak se to cenní a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ducati Xdiavel a tak by mohli být tyto motorky s vylepšením pro jízdu do divadla a tak by mohli být motorky připraveny s černými koly a také bílým lakem a tak by mohli být Xdiavely krásné a dokonalé a precizní a také by se stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to skvělé a perfektní a bude se to cenit a respektovat a to při příjezdu do divadla kdyby se stali dobrými a respektabilními.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kawasaki H2 a tak by Kawasaki byli s možností úpravy pro cestu do divadla a tak by mohl být se zeleným kabátkem a také červenými koly a tak by mohli být Kawasaki krásnější a také respektovanější což by bylo potřeba pro příjezd do divadla a byla to priorita a což se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bylo by to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Laferrari s umístěním tyče pro mobily tzv. selfie tyče a tak by byli připraveny na záda auta a tak by mohli být auta s možností vidět auto jako ve hře Gran Turismo a tak by byli transformeři  z Gran Turisma dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by si to muži užili a tak by mohli být auta s dobrými nahrávkami a tak by mohli být auta krásně zachyceny jak jezdí na okruzích a tak se to cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Gran Turismo a tak by mohli zde být Porsche 918 Spyder a tak by mohli být s tyčemi na držení mobilu na konci auta připraveny na zádí vozu a tak by mohli být vozy dobře zachyceny jak jedou kola na okruhu na planetě Gran Turismo a tak by mohli být auta skvělá a perfektní a tak by se to cenilo a respektovalo a uznávalo a také uctívalo a bude to celkově respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu Speedtail a tak by mohli být zde tyto vozy s možností mobilu na tyči na zádi vozu a tak by mohli být s možností vidět vůz jako ve hře a to by se cenilo a respektovalo a bylo to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to bude skvělé a perfektní a také to bude zážitek z videa a jízdy na okruhu Gran Turismo a tak by si to každý užil a stal se denním chlebem na planetě Gran Turismo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by byli Mclareny P1 s tyčí na zádi s mobilem a tak by mohli být zachycené jak jedou na planetě Gran Turismo a tak by mohli být luxusní záběry z jízdy a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to zážitek sledovat tyto videa a tak budou videa jako Replay u hry a tak by si to mohli lidi prohlížet v počítačích a to se bude cenit a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS a tak by měli kameru na zádi na tyči a tak by mohli být zachyceny jak jede své kola na okruhu a tak by mohli být okruhy zachyceny touto kamerou ze zadní části jako ve hře a tak by sloužili videa pro zábavu a pro památku kdy jel řidič s tímto vozem na okruhu a to se bude cenit a respektovat a uznávat a také uctívat a bude to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Centodieci a tak by byli tyto Bugatti s kamerami na zádi na tyči a mohli by lidé mít památku kdy jeli s Centodiecim na okruhu a to jako ve hře Gran Turismo kdyby se jezdilo na planetu Gran Turismo a tak by si všichni užili a stali se svědky krásné práce auta a také krásného videa a to by sloužilo jako památka a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a tak by byli zde tyto tyče s mobilem a tak by byli připevněny na zádi auta a tak by mohli být auta zaznamenány v jízdě při jízdě na okruhu a to na Nurburgringu a tak by mohli si užit jízdu a zaznamenali by vše a natočili a tak by mohli být auta dokonalá a precizní a tak by mohli být kamery dobře uchycené a tak by nehrozilo jejich upadnutí a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Jesko a tak by mohli byt Jeska skvělá na jízdu a to závodní jízdu s mobilem na tyči na zádi vozu a tak by mohli být tyče dokonalé a precizní a nehrozil by pád kamery a tak by mohli natočit jízdu na planetě Gran Turismo jako ve hře a tak by mohli mít dobrou památku a také by mohli být s krásným videm a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Agera RS a tak by měli na zádi na tyči mobily a tak by mohli být mobily pro zaznamenávání jízd na okruhu na planetě Gran Turismo a tak by si to každý užil a měl by krásná videa z okruhu a tak by mohli i předjíždět auta a vše by se zaznamenalo a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá a bude to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a bude to respektabilní.

 

 

Zde bylo vloženo 265 článků.