Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo?

24. 7. 2018

Jakožto budoucí pedagogové jsme si během studia museli povinně zajistit minimální zdravotnické vzdělání. Takže jsme povinně absolvovali kurz dobrovolných zdravotních sester Červeného kříže. Slzy mi kanou na plnovous nostalgií nad tím, že jsem se úředně stal dobrovolnou zdravotní sestrou.

Doba je jiná, v nemocnicích už běžně pracují zdravotní bratři. Nemusejí se kvůli nedostatku úředních kolonek ve formulářích představovat jako zdravotní sestry.

A co bude dál? Nezdá se vám to označení sestra a bratr příliš sexistické? Jakoby záleželo na pohlaví toho, kdo se o pacienty stará, více než na jeho dovednostech! Tak to tedy ne, holenkové!

Ještě než se do toho pustí LGBT a podobné genderově bojovné organizace, požaduje APV vznik jedné jediné pracovní kategorie: zdravotní bytost! Nebo snad chcete ošklivě diskriminovat ty, co si ještě pohlaví nevybrali, šimpanze, a další tvory, kteří přeci všichni mají svá práva na sebeurčení?

K našemu návrhu se již přidala Erotická strana, protože zatímco s bratrem ani sestrou se prostě neharaší, bytosti bude jistě možno bez výčitek svědomí vilně sáhnout na prdélku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář