Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muslimská besídka o řezání hlav

Mírumilovné náboženství opět prokázalo svou mírumilovnost...

article preview

   Mírumilovné náboženství opět prokázalo svou mírumilovnost...

 

Muslimská besídka o řezání hlav

 

6.jpg

 

   Muslimská besídka ve Filadelfii ve Spojených státech - muslimské děti zpívají, skandují a recitují o uřezávání hlav a vraždách nevěřících...

 

ke stažení ZDE

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

zdroj: www.youtube.com (ZDE)

 

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 

5.jpg

 

6.jpg

 

   "... a obětujeme bez váhání své duše. Usekneme jim hlavy."

   "Na šokujícím videu vidíme děti z Islámského centra ve Filadelfii, USA, jak skandují a slibují odseknout hlavu a obětovat své životy ve jménu Alláha."

 

   "Pro ty, kteří přijmou své ponížení, jaký je smysl jejich existence? Ti, kteří odmítnou pokoření, hrdě naplní svou existenci a zničí bezpráví v zemi Arabů. Rebelové! Rebelové! Rebelové! Vznešená povinnost nás volá a vede na cestu do svaté mešity v Jeruzalémě. Krev mučedníků nás ochrání. Ráj je jen pro opravdové muže. Země proroka Mohameda, noční dobrodružství nás volá. Naše Palestina nám musí být navrácena. Oh Saladine (pozn. překladu: roku 1187 jeho armáda dobyla Jeruzalém), tvoji muži jsou pořád mezi námi. Hanba bude smyta. (Tvou) silou a Koránem, oh, osvoboď lidi. Musíme vytrvat, ať se stane cokoli a s pomocí Všemocného Pána po noci přijde den. Vezmi nás, vyšli nás, dokud neosvobodíme svou zem, dokud nestaneme na břehu a nezničíme zrádce. Duj, větře Ráje, teč řeko mučedníků! Můj islám mne volá, kdo vyslyší jeho volání? Povstaňte ti spravedliví..."

 

   "Naši mučedníci obětovali své životy bez zaváhání. Ovládli ráj a vůně pižma stoupá z jejich těl. Soutěží mezi sebou, kdo dosáhne ráje. Jeruzalém bude jejich městem, nebo jím bude lože zrádců?"

 

   "Budeme bránit zemi boží vůle našimi těly a obětujeme své duše bez zaváhání. Usekneme jejich hlavy a osvobodíme zubožené a pozvedneme mešitu Al-Aqsa. Povedeme Alláhovu armádu a naplníme jeho přísahu a pošleme je na nekonečné utrpení.