Jdi na obsah Jdi na menu
 


Baňkování a jiné způsoby pomoci.

Pro nejbližší okruh známých a přátel  jsem před časem začala praktikovat baňkování jako součást léčby.

Na některé jedince v mém okolí působí přímo blahodárně. Jeden kolega z práce po baňkování brány větru a zony ledvin konstatoval, že kromě toho, že nemusí při jeho astmatu vůbec používat  ( foukačku ), dokonce i lépe vidí.

V kombinaci s detoxikačním čajem ho pochválil i jeho ošetřující lékař za to, že se mu zlepšil stav ledvin. Tlak má jako 20ti letý mladík.

Takové zprávy jsou pro mne a moje astrální pomocníky pochvalou. Zároveň se dost divím, že se někteří lidé baňkování bojí. Asi je to stejné jako s tím léčitelstvím. Dokud to na sobě osobně nevyzkouší, tak budou říkat, že je to šarlatánství a že to nefunguje....

Také dostávám často dotazy od mladých maminek  např. :

- jak vyléčit bez antibiotik zánět středního ucha, jak nebo čím vyléčit zhnisané mandle u dospělého ( bez antibiotik ), jak zbavit dítě závislosti na dudlíku nebo cucání palce atd.

Také se snažíme pomoci mladým ženám, které nemohou otěhotnět ( většinou díky nadváze nebo blokádě meridiánu jater nebo sleziny/slinivky ) a tak cílenou dietou, detoxikačním čajem a někdy i astrální operací dosáhnout vytouženého miminka.

Mám s některými klientkami takový vztah, že díky tomu, že léčím ( pomáhám ) celým jejich rodinám ( hlavně s malými dětmi ), berou mne některé jako dalšího člena rodiny. Toho si velice vážím.

Různé rady, vychytávky a zlepšováky na různé problémy, neduhy a situace jsou samozřejmostí.

Snažím se v léčbě používat celostní medicínu, reflexologii, rady starých a slavných léčitelek, bylinářek a zdravý rozum.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Problémy se vztahem

(Elis, 12. 2. 2019 13:24)

Dobrý den chtěla bych se zde podělit o svojí zkušenost.Paní mi hodně pomohla objasnit některé situace v mém vztahu a také objasnit proč a co se vlastně s mým přítelem a tím pádem i naším vztahem děje.Tímto bych jí za pomoc chtěla moc poděkovat.Vážím si její pomoci i práce.

Likvidace kožního výrůstku

(Jaroslav Vítek, 16. 8. 2018 9:30)

Na vrcholu levé nohy na vnitřní straně stehna mě narostl kožní výrůstek dlouhý cca 1cm. V tomto intimním místě při chůzi docházelo k zadrhávání spodního prádla o výrůstek, doprovázený nepříjemnou bolestí. Paní Tremlová mě poradila, abych výrůstek podvázal režnou nití a přelepil náplastí. Manželka za velkých připomínek mě výrůstek podvázala. Tři dny jsem to vydržel. Výrůstek zmodral a dost to bolelo, proto mě žena podvaz odstranila. Zhruba za 10 dní se výrůstek změnil na podobu suchého strupu. Ten jsem odstranil kleštičkami na nehty, které jsem napřed postříkal desinfekcí. Drobnou ranku jsem také ošetřil septonexem a přelepil náplastí. Po dvou dnech se ranka zacelila tak, že není poznat, kde výrůstek byl. Mám z toho radost jednak, že jsem se zbavil nepříjemné bolesti při chůzi. Dále my Češi si nejraději vše děláme sami a pokud výsledek našeho snažení je vynikající, máme z toho velkou radost. Paní léčitelko, děkuji za dobrou radu.

Baňkování.

(David Š., 7. 8. 2018 12:46)

Baňkování je velká úleva pro moje plíce. Moje astma po této terapii okamžitě mizí. Opakované baňkování mi umožňuje dýchat bez problémů s nádechy a také nemusím používat foukačku. Pomáhá i mým ledvinám, což je bonus navíc. Také krevní tlak se tím snížil.
Je to super. Díky.