Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komunikace je nutná.

Pokud mi napíše člověk , který má zájem o některý způsob léčby, tímto okamžikem je pro mne důležitá komunikace s ním. Abych věděla jak na něj působí např. astrální operace, detoxikace čajem ( až po nějaké době ), odvádění bolesti  - tj. ( čištění a dobíjení energií ) atd...musím mít od klienta zpětnou vazbu.

Pokud klient nekomunikuje ( s některými si v případě nutnosti dopisuji i několikrát za den ), tak nevím, jak léčba funguje a mohu si tedy myslet, že klient léčbu nedodržuje ( případnou dietu nebo pití detox. čaje ) ,nebo že ztratil o léčbu zájem.

Tímto bych potencionální zájemce o léčbu chtěla požádat, aby odpovídali na mé případné dotazy. Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Velké díky

(Jana, 23. 7. 2023 7:59)

Mnohokrát děkuji paní léčitelce Tremlové, která mě pomohla při mých
vleklých střevních a žaludečních potížích a též problémy s krví.
Paní Hanička je prostě Anděl.

moje zkušenost a díky

(Ivana, 7. 6. 2022 22:34)

Na paní Tremlovou jsem se obrátila na doporučení své dobré kamarádky v situaci, kdy moje mamka ležela v nemocnici s otravou krve, do které se jí rozšířila bakterie E coli, dostávali jsme informace, že její stav je život ohrožující a nevěděli jsme, zda to zvládne. Paní Tremlová jí svou léčbou pomáhala od druhého dne pobytu v nemocnici a mamka se přes nepříliš pozitivní zprávy lékařů začala subjektivně cítit rychle lépe, její stav se tak zlepšil, že mohla jít po týdnu do domácí péče, čemuž jsme po obdržených zprávách od lékařů zprvu nevěřili. Já osobně věřím, že pouhá medikace by za dané situace nezabrala tak dobře tak rychle. Paní Tremlová mamce poskytla ještě doléčení v domácí péči a mamka už se vrátila k běžnému životu, děkujeme za pomoc..

poděkování

(Radka, Tomáš, 27. 4. 2021 19:49)

Děkujeme paní Tremlové za pomoc, byli jsme v beznadějné situaci, věřím, že v souladu s medicínou a s léčbou paní Tremlové se stal zázrak. Moc děkujeme za její léčbu, komunikaci, ochotu, každodenní kontakt stran zdravotního stavu.

Velké díky

(Valerie , 23. 7. 2019 23:27)

Já bych ráda poděkovala za vše co pro nás pi, tremlovy dělá za mě i moji celou rodinu, ka svatba díky Vám byla naprosto úžasná, za ti zr jste mi dodávala energii a já ji cítila a byla ji nabitá, děkuji, že jste a pomáhate. Jste člověk na kterého se vždy můžu obrátit a za to velké díky.

Díky za to, že Vás máme, paní Tremlová

(Maruška, 11. 3. 2019 13:28)

Ráda bych poděkovala paní Tremlové za svého manžela, kterého nakazila bakterie legionella a zničila mu částečně plíce a dokonala zničení ledvin, proto ho od října loňského roku vozíme 3x týdně na dialýzu ledvin. Díky paní Tremlové, která mu pravidelně čistí ledviny, močový měchýř a nyní i páteř, se cítí daleko lépe a může se znovu zapojit do normálního života. Paní, která mi ji doporučila, nedávno řekla: "díky, že máme paní Tremlovou," a já mohu jen souhlasit. Díky!

Poděkování

((Petra, 4.1.2019), 4. 1. 2019 21:15)

Ráda bych tímto způsobem poděkovala Hani, která pomohla mojí mami, mě a také malé dcerce s odvedením duše. Po dobu třech týdnů jsme se potýkaly s poruchami spánku a dcerka měla noční děsy právě z důvodu přítomnosti duše, kterou každou noc vídala. Dceři budou 3 roky a je velice vnímavá co se týče těchto záležitostí. Hani nám velmi pomohla a mimo jiné přesně určila o koho se jedná, což se také potvrdilo. Musím napsat, že od té doby nemáme žádný problém a spíme již celou noc. Tímto ti moc děkuji a jsem ráda, že JSI. Máme tě rádi.

Poděkování

(Helena, 3. 8. 2018 10:10)

Chtěla bych moc poděkovat paní Tremlové. Celá moje rodina s ní má výborné zkušenosti. Pomohla již několikrát mé sestře, které např. vyléčila roční dcerku. Moje mamina měla na jaře zánět žil v pravé noze a nemohla ani chodit, paní Tremlová ji vykonala astrální operaci a mamině se okamžitě ulevilo od bolesti a po týdnu se mohla na nohu postavit. Dále bych jí chtěla poděkovat i za sebe za pomoc s mou karmickou zátěží. Vašich rad a pomoci si velice vážím. Mockrát děkuji za nás všechny, kterým jste pomohla. Díky.

Poděkování

(Jaroslava, 27. 5. 2018 8:52)

Touto cestou bych chtěla moc poděkovat paní Tremlové za léčení mě i členy mé rodiny. Vaše schopnosti jsou úžasné. Děkuji za Váš čas, který svým klientům věnujete a vždy se snažíte najít řešení konkrétního problému. Ještě jednou veliké díky.
Jaroslava

Poděkování za manžela

(Marie F., 20. 4. 2018 8:13)

Píšu ještě poděkování za manžela, u něhož lékaři nic nenacházejí již osmý rok, přesto má na jaře a na podzim bolesti jakoby zanešeného žlučníku a jater. Po astrální operaci i dalším poléčení mohu jen velice, velice poděkovat paní Tremlové, manžel v únoru a březnu měl veliké bolesti, nemohl chodit ani jíst, nyní je bez bolesti a je opět veselý, plný radosti ze života.
I v tomto případě paní Tremlová byla úspěšná, nyní záleží také na nás, jakou stravou budeme své tělo zásobovat. Každopádně velké díky za léčení a dobré rady.
Marie F.

Velké poděkování

(Marie F., 20. 4. 2018 8:07)

Zdravím všechny, kteří se dostanou na tyto stránky. Při náhodném setkání a popovídání s jednou paní, jsem dostala možnost navázat kontakt s paní Tremlovou, kterou jsem oslovila ohledně pomoci nejen sobě, ale také manželovi. Já jsem se od roku 2015 potýkala s narůstajícími bolestmi patních ostruh na obou patách, a to do obou stran, což bylo velmi bolestivé nejen při chůzi, ale neměla jsem ani možnost obout jiné boty, než staré a pohodlné. Mé zoufalství se stupňovalo, až pomoc od paní Tremlové mi bolesti odstranila. Levá pata je sice ještě malinko citlivá na poklep, ale po 3 letech je to pro mne obrovská úleva. Rovněž palce obou rukou jsem měla špatně pohyblivé a bolavé, paní Tremlová mi je poléčuje a již teď cítím v levé ruce úlevu, pravá ještě maličko zlobí, protože pracuji denně s PC v zaměstnání a bolest je spíše od používání myši PC.
Mnohokrát děkuji paní Tremlová a jsem Vám neskonale vděčná.
Marie F.