Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

pozvanka-domaci-fk-frydek-mistek.jpg

3:2 (1:2)

 

Sraz: 11:00

Nominace: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 20 

Góly:

29 min. Ondřej F.(PK), 56 min. Ondřej F., 64 min. Ondřej F. - 13 min. a 17 min. soupeř

Komentář trenéra k utkání:

 

V rámci 12 kola jsme přivítali na domácí půdě tým FK Frýdek-Místek. Soupeř se před utkáním nacházel na 8 příčce tabulky. Pyšní se však skvělou hrou dozadu a také skvěle chytajícím brankářem.

Již před utkáním v šatně a na rozcvičce jsem necítil z hráčů žádný nadšení a zápal pro utkání. Což se projevilo i v samotném úvodu zápasu. V úvodních 5 minutách jsme měli dvě vyložené šance, které jsme neporeměnili a soupeř nás potrestal z rychlého brejku a ujal se vedení. Tento nepříznivý stav některé jedince nakopl k větší aktivitě na hřišti a hlavně pohybu, který byl příliš pomalý a u některých hráčů těžkopádný. Když už jsme se dostávali do lepšího herního tempa přišel po našem rohovém kopu, kdy se křídla špatně protočili na svých pozicích, brejk po úplně volné části hřiště a vedení soupeře v 17 minutě 0:2. Někteří hráči začali ještě o to více zmatkovat a snažili se jen rychlými nákopy na naše útočníky zrychlit hru. Zde je ale nutno podotknout, že soupeř měl obránce narostlé a na vysoké úrovni a naši útočníci byli skvěle pokryti a nedostávali se tak vůbec do hry a na balón. Ke konci poločasu zahrál soupeř v pokutovém území rukou a my tak z pokutového kopu vstřelili důležitý snižující gól na poločasový výsledek 2:1 v náš neprospěch.

Do druhé poloviny, jsme udělali hned tři změny na pozicích hráčů a hlavně si zakázali nesmyslné nákopy na útočníky, které jsme vyměnili za jiné hráče z pole. Tento krok se ukázala jako důležitý a vedl k úplně jinému hernímu výkonu v druhém poločase. Hráči hráli na polovině soupeře u všech míčů byli první a i naši obránci veškeré odražené míče vraceli skvěle zpět a dostávali jsme tak hráče soupeře pod soustavný tlak, kdy soupeř jen bránil a byla otázka času, kdy se nám podaří vstřelit vyrovnávací gól. Je třeba, ale ještě zmínit situaci z úvodu druhého poločasu, kdy nám soupeř vstřelil třetí branku, která však byla z offsajdu, který rozhodčí nevidel, ale trenér soupeře, který to měl přímo před svými oči, zasáhl a nahlásil po vstřelení branky rozhodčímu offsajdu a za to mu patří velké uznání a obdiv. Naši hráči předvedli opravdu v druhém poločase skvělý týmový výkon a utkání zaslouženě proti skvělé bránícímu soupeři otočili a vyhráli 3:2.

Velice si cením toho, jak vývoj zápasu hráči zvládli a ukázali sice až v druhém poločase ale přeci chuť zápas otočit a vyhrát. Byl to tedy pro hráče i do budoucna další skvělý zápas, který je posouvá v jejich vývoji zase o malý krůček dál a sbírají, tak cenné zkušenosti.

 

Poslední fotografie

Kontakt

Trenér:

Lukáš Filinský
Licence - UEFA B

731 864 931

skunicov2012@seznam.cz

Statistiky

Online: 4
Celkem: 302232
Měsíc: 8048
Den: 135