Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výcvikový víkend – podzim 2019

Tradiční – tentokrát podzimní – fajn akcička :-)

LDT BÍLÁ SKÁLA – Číměř 55, 378 32 Číměř, Jihočeský Kraj, Czech Republic
 
a u výcvikáře Vládi: https://kkkyje.estranky.cz/clanky/kontakty.html nebo na e-mailu: vvbs@email.cz
 
Propozice
propozice_bs0920182.jpg
Očekávejte partu lidí, které spojuje láska ke psům a činnostem s nimi, celodenní možnost výcviku – stopy, poslušnost, obrana, příprava na zkoušky, výstavy, uchovnění.
Dále výlety, koupání, posezení u táboráku a pár nových (i starých) přátel.
Všechny aktivity jsou dobrovolné, záleží na Vašem výběru.

Ubytování: Chatky bez topení, jen se světlem, s palandami (4lůžkové), bez lůžkovin (spacák a deku pro psa, který „tajně“ vleze na postel v době vaší nepřítomnosti s sebou).
V hlavní budově vzdálené několik metrů je sociální zařízení, sprchy, kuchyňka s rychlovarnou konvicí, společnou lednicí, sporákem a základním kuchyňským nádobím (vaří si každý sám nebo pokud bude větší zájem, nám uvaří přímo v areálu). Je zde možné zakoupit drobné občerstvení, pití, toasty, sušenky, aj. Voda je pitná. Parkování je hned u chatek, kotce nejsou k dispozici (pro ničitele vezměte klec nebo přepravku, abychom vrátili chatky nepoškozené – každý psovod ručí za škody způsobené svým psem!).
Obchod je v nedaleké Číměři v pracovní dny či v Jindřichově Hradci – 13 km, denně. Restaurace v Číměři a okolních obcích.

Podmínka účasti: Psi bez přenosných onemocnění a parazitů s platným očkováním (očkovací průkaz s sebou). Nadšení do pejskařiny, dále trocha otužilosti – v České Kanadě je na jaře v noci zima a ráno hodně mokro. Pokročilost ve výcviku, věk psa, hárafé feny (ty je ale potřeba předem nahlásit) či ambice psovoda nejsou limitující.

Doporučujeme: Teplé oblečení, holiny na ranní stopy, potřeby pro výcvik (alespoň 2 vodítka – na obranu 4 metrové, 2 obojky, náhubek alespoň na nácvik např. bonitace, postroj na obranu, dlouhou stopovací šňůru – 10 metrů, předměty na stopy – pro začátek stačí staré ponožky, nařezané koberce, aj., aport, motivační hračku, pamlsky). Misku pro psa, pelíšek, ručník na vytření mokré srsti, základní lékárničku. Jistě využijete kanystřík na vodu – teče jen v hlavní budově, křesílko k ohni (a buřtíky na opékání), baterku, fotoaparát, nabíječku na mobil…

Pokud přijedete v průběhu akce, můžete se do programu kdykoli připojit (prosíme uvést do přihlášky). Přihlášky přijímáme po zaplacení zálohy a do naplnění kapacity (30 cvičících psů). Po obdržení platby zašleme potvrzení o přijetí.