Jdi na obsah Jdi na menu
 


MADAM GRETA -Jen pro vyznavače Kaviar.O Videích.

collagemaker_20210822_081655550.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doporučuji jen pro vyznavače Kaviáru. 

Níže změna pravidel pro lekci s kaviárem. 

 Kaviár

Kaviár.V oblasti Sm a perverzu včetně kaviáru jsem velmi zkušená.Zkušenosti jsem začala získávat před 12 lety.Moc dobře znám své tělo a své možnosti.Vždy před domluvenou akcí upravuji stravu.Díky tomu je výsledek vzdy zaručen.Proto je důležité se na akci spojenou s kaviárem objednat 3 dny předem.Samotná akce musí být vzdy v ranních či dopoledních hodinách.

Průběh akce je na domluvě.Kaviár lze na tvé tělo,do tvé pusy,nebo treba na talíř a pak tě krmit.Možností je mnoho.Lze kombinovat piss a kaviar.Případně i sm praktiky.

Důležité je to,že  já jsem vždy aktivní.Nikdy ne pasivní.Vím že většinou ten komu je tento perverz blízký, není submisivně založen.I toto zohledňuji při akci.Jak jsem už psala-vše je na domluvě.

Jsem Dominantní a na kaviáru mi příjde vzrušující tvé maximální ponížení.

Cena za akci s kaviárem trvající max.hodinu od 2500,-

Změna pravidel:Bohužel přibývá těch co se domlouvají na lekci spojenou s kaviárem a pak lekci nepotvrdí nebo se nedostaví.Já s tím mám výdaje i ztracený čas,tím že upravuji stravu.Takže požaduji zaslat zálohu na účet.Doplatek při lekci.Kdo s tím má problém může poděkovat jiným mužům kteří byli nesolidni,nespolehlivý.Pokud se na lekci nedostavíš,záloha propadá.

Pokud se známe osobně-třeba z běžných lekcí,není co řešit.Vím že jsi solidní,spolehlivý a zálohu nepožaduji.

Též je možná e-mail lekce nebo jen psaní při kterém zasílám fota a krátká videa s touto tématikou.Cena je jiná než při klasické Sm email lekci.

NOVINKA pro milovníky perverzni praktiky kaviárJe možné si zakoupit má videa na toto téma.Kaviár praktikuji já v různých polohách i na otroka.Nasledně ho krmím.Vytvořila jsem více videí s tímto tématem..Seznam videí mohu zaslat. .Platba  na účet  případně kredit.Videa pošlu na email přes úschovnu.

 

Pravidelně točím další videa.Záměrně nepřidávám do galerií nová fota abych neodradila ty,kterým to nic neříká jelikož jsou galerie volně přístupná. 

Tel. 607154578

E-mail: gretadom@seznam.cz

 

 

smileyTel.607 154 578

E-mail: gretadom@seznam.cz