Jdi na obsah Jdi na menu
 


DALŠÍ DOMÁCÍ VÝHRA...

Slavoj Podolí - Sokol Řepy  3:1 (0:0)

mistrovské utkání, 4. kolo soutěže staršího dorostu

Góly: 2x Jáchym, David

article preview

Slavoj Podolí - Sokol Řepy  3:1 (0:0)

V dalším domácím zápase jsme chtěli opět naplno bodovat a potvrdit tak naši sílu na Kavčích Horách. Poprvé již oficiálně bez Šími, který zkusí štěstí ve Viktorii Žižkov, naopak poprvé s Honzou Tomkem, který k nám přestoupil z Řevnic.

Do prvního poločasu jsme zvolili pro nás nezvyklé rozestavení, s velkým důrazem na ofenzívu a s rizikem do defenzivního postavení. Díky tomu jsme byli více na polovině hostí a z našeho tlaku se zrodila i penalta po faulu ve vápně. Bohužel Jáchym přestřelil a skóre se tak neměnilo. Naším akcím chyběla finální fáze, buď jsme nebyli důrazní ve vápně při centrech z křídel nebo jsme nedokázali vystřelit tak, aby to pro gólmana hostí bylo nebezpečné. Soupeř hrozil rychlými protiútoky, obrana nám však opět fungovala skvěle a výborně vypomáhal i Andy z pozice defenzivního záložníka. Hosté mohli jít do vedení po krásné dalekonosné střele, ale Omar vytáhl neskutečný zákrok a míč ze šibenice vyškrábl na roh. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.

Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení, a především nám konečně vyšla rozehrávka ze středového kruhu. Hned z výkopu Jáchym překvapil hostujícího gólmana – 1:0. Za dalších pět minut jsme krásně uvolnili na levém křídle Davida, ten se dostal do vápna, kde tyto situace umí řešit – 2:0. Soupeř frustrovaný z takového vývoje začal přitvrzovat v soubojích, ale kluci opět vše ustáli, jak fyzicky, tak psychicky. Hosté nic nevzdávali, ale opět jsme bránili velmi pozorně, a naopak sami využívali více prostoru na útočné polovině. Bohužel své šance jsme nevyužili a soupeř z jedné povedené akce dokázal v 78. minutě snížit – 2:1. Naštěstí jsme nezalezli, naopak jeden z faulů hostujícího týmu před vápnem znamenal přímý volný kop, který Jáchym krásně poslal přes zeď – 3:1. V nervózním konci zápasu plného ostrých zákroků a strkanic se jsme již soupeři nic nepovolili a připsali si tak druhou domácí výhru.

Dál tedy soutěží překvapivě procházíme bez prohry, obdržené dva góly za 4 zápasy je taky fajn vizitka. Příští týden nás čeká velmi těžký zápas na hřišti lídra soutěže z Uhříněvsi, tak doufejme, že ho aspoň potrápíme a nedáme mu nic zadarmo.

Díky fanouškům za podporu, vítězné děkovačky s vámi nám nikdy neomrzí wink

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Statistiky

Online: 7
Celkem: 154341
Měsíc: 3256
Den: 222