Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otočený zápas, Dinův hattrick...

Sokol Kolovraty - Slavoj Podolí 3:4 (2:1)

přátelské utkání

Góly: 3x Dino, Šíma

Sokol Kolovraty - Slavoj Podolí 3:4 (2:1)

Sestava: Deinskein - Ojrzynski, Nováček, Tomsa,  Hrubec - Keraghel, Toman, Liška, Šrámek - Gottwald, Chrz - Obrtel, Dvořák

Za dusného počasí, ale na krásném travnatém hřišti nás čekalo druhé utkání ve třech dnech. Po nepodařeném zápase na čafce jsme si chtěli spravit chuť v Kolovratech, bohužel opět nás limitoval velký počet omluvenek. Se soupeřem jsme se domluvili na hracím čase 2 x 40 minut.

Oproti čtvrtečnímu zápasu jsme udělali několik změn v sestavě, tou hlavní byl přesun Lišáka do středu zálohy a Omara na pravou zálohu.

Začátek hry byl vyrovnaný, oba týmy si moc nekomplikovali život, domácí se snažili dlouhými výkopy gólmana dostat za záda našich stoperů, my jsme se zase spoléhali na vysunutí především Dina a Omara. Oba týmy měly problém s rozehrávkou, jako první naši chybu potrestali kolovratští, na druhé straně se to samé podařilo Šímovi. Pak na obou stranách zůstaly nevyužity velké šance. Domácí se do konce poločasu přeci jen opět ujali vedení po rychlém úniku kolem našich obránců. Poločas tedy 2:1 pro domácí.

Do druhého poločasu jsme opět udělali pár změn, především posunutí Mersiho na pravou zálohu a Omara do útoku se ukázalo jako klíčové pro další vývoj zápasu. Jako první měl vyrovnání na kopačce Dino, ale jeho střelu z vápna do už prázdné brány zastavila tyč. V polovině druhého poločasu nám opět soupeř rychle vrátil míč do sítě po naší nepřesnosti před vápnem a skóre už bylo 3:1. Ještě před rozehráním z půlky byla krátká přestávka na občerstvení hráčů. Na posledních dvacet minut se na hřiště vrátil jiný podolský tým. I když už vypadalo, že díky dusnému počasí a téměř nemožnosti střídat, zápas pouze dohrajeme, na nohy nás postavil gól na 3:2. Mersi se probojoval po pravé straně do vápna, našel před bránou Dina, ten se obtočil kolem obránce a levou nohou snížil. Další minuty už patřily nám. Obrana zapnula na vyšší obrátky a soupeře už k naší bráně moc nepouštěla. Co jsme neubránili, pochytal jistý David v bráně. Na druhé straně naopak středová dvojice Šíma, Lišák začala připravovat šance pro Omara s Dinem. Domácí, i když měli více hráčů na střídání, už fyzicky nestačili a rychlé akce našich útočníků už nestačili bránit. Přestože se i ostatní naši hráči dostali do několika slibných šancí, Dino ukázal, že se na jeho útočné kvality můžeme spolehnout. Svým hattrickem během 15 minut zařídil obrat ve skóre a stanovil konečné skóre na 3:4 pro hosty z Podolí. Přečkali jsme i pár nefér zákroků frustrovaného soupeře a mohli jít slavit konečně výhru.

Díky všem za dnešní předvedený, a především bojovný výkon. Díky počasí to bylo hodně fyzicky náročné. Půlka hráčů dohrávala se zdravotními problémy (Dino záda, Hrubinho pata, Lukáš koleno, Šíma tříslo atd.), i přesto jsme dokázali otočit skoro prohraný zápas. Bylo vidět, že fyzicky máme na to odehrát dva čtyřicetiminutové poločasy, problém je někdy v hlavě, kdy si únavu až moc připouštíme. Jakmile jsme dali druhý gól, víra v lepší výsledek nás opět nakopla. Přeci jen musím jmenovat oba středopolaře, co dnes naběhali Lišák se Šímou je opravdu obdivuhodné.

Díky všem borcům, kteří dnes přišli a sáhli si na dno svých fyzických sil - stálo to za to wink

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jan Denkstein - zapas

Ahoj,
moc pěkný komentář, skoro jako bych tam byl. :-)
Všem moc gratuluji.
Honza

Michal Trojan - Re: zapas

Díky a příště už radši přijď :-)

 



Statistiky

Online: 3
Celkem: 154940
Měsíc: 3495
Den: 107