Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění - 18.8.2020

Zdravíme všechny do Prahy !!!

Během prvních dvou dnů máme již za sebou dva tréninky, dvě přátelská utkání, jeden úraz a několik drobných šrámů, které snad brzy odezní....ale pěkně popořádku.

Hned v pondělí dopoledne to nemohlo začít hůř. Po jednom ze soubojů Lukáš upadl tak nešťastně, že si zlomil kost v zápěstí pravé ruky. Ještě během včerejška mu operativně ruku srovnali, tak snad bude vše bez komplikací. Luky, přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat do týmu, drž se !!!

Odpoledne nás čekal první přátelák se staršími žáky Hovorčovic, kteří zde také mají soustředění. Za velkého vedra se utkání neodehrávalo v moc velkém tempu, soupeř nám nechával dostatek času na hru a tak jsme si vytvářeli po většinu zápasu převahu. Nakonec jsme tři šance dokázali proměnit a vyhráli zaslouženě 3:1.

Úterní ráno nás přivítalo deštěm, které vydrželo až do půlky našeho dopoledního tréninku. Po dvouhodinové pauze nás čekal odpolední přátelák, tentokráte s U14 (2007) ligovým týmem Jablonce. To už na obloze opět pražilo slunce, ale oproti pondělku se hrálo pěkně svižně. I když jsme sestavu lepili jak se dalo (pár hráčů kvůli bolestem nedohrálo), s o rok mladším soupeřem jsme si v pohodě poradili a nasázeli mu šest gólů, jabloneckým jsme skórovat nedovolili.

Teď nás čeká dvoudenní dvoufázová dřina, v pátek pak máme pro kluky překvapení a odpoledne poslední přátelák s týmem Ruprechtic.

V přiloženém fotoalbu najdete pár fotek z dopoledního deštivého tréninku a sérii fotek našeho šestého gólu v síti Jablonce wink

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Soustředění 2020

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Monika - Pozdravy

Ahoj zdravine z prahy a dekujeme za informace;-)
Lukasovi prejeme rychle uzdraveni.
Uzivejte fotbalu.

 



Statistiky

Online: 2
Celkem: 154929
Měsíc: 3490
Den: 101