Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejlepší podzimní výkon

1. FC Barrandov - Slavoj Podolí  3:8 (1:3)

Góly: 2x Luděk, 2x Kuba, 2x Hrubinho, Mersi a Dino

1. FC Barrandov - Slavoj Podolí  3:8 (1:3)

Sestava: Nováček (5 bodů) - Dvořák (5), Tomsa (5), Liška (5), Imramovský (6), Toman (6),  Ojrzyński (6), Gottwald (5) - Obrtel (5), Vorel (5), Urban (5), Šrámek (6) , Keraghel (5), Hrubec (5), Chrz (4)

 

Sedmé kolo naší soutěže nás čekalo tentokráte až v nedělním podvečeru a všichni jsme pocítili, že když sluníčko zajde, už je dost citelně chladno. Zajižděli jsme na Barrandov, na velmi pěknou UMT. Kvůli několika absencím jsme museli malinko pozměnit sestavu, na stopera jsme posunuli Jonyho, Kuba šel na pravou zálohu a v útoku se poprvé představil Tomáš. 
Od prvních minut jsme byli silní na míči. Soupeř dobře bránil a nutil nás tak hrát naši kombinaci rychle, což se tentokráte velmi slušně dařilo. A na kombinace jsme navázali i střelecky. Už v 5. minutě si vybojoval Šíma míč uprostřed hřiště, obešel dva hráče a v tísni správně řešil střelu bodlem. Tu gólman domácích neudržel a Dino byl u míče včas - 0:1 s pohledu domácích. V 8. minutě byl u zrodu druhého gólu opět Šíma, krásnou přihrávkou našel Luďu a ten uklidil do sítě - 0:2. Domácí však nic nezabalili, byli velmi vyrovnaným soupeřem a každou naší chybu se snažili potrestat. Třetí gól přidal v 21. minutě Mersi, který nádherně usměrnil míč po Luďově rohovém kopu - 0:3. Ve 28. minutě se dočkali i domácí, po naší ztrátě míče správně vyřešili situaci dva na jednoho a snížili na poločasové skóre 1:3.
Barrandovští vycítili šanci se zápasem ještě něco udělat a vlétli do druhého poločasu s velkým elánem. V 45. minutě se jim podařilo snížit už na rozdíl jednoho gólu. Lehká ztráta míče před vlastní brankou, první střelu ještě dokázal Lukáš vyrazit, ale dobíhající útočník domácích měl před sebou jen prázdnou síť - 2:3. Ale Podoláci dnes šli za vítězstvím sebevědomě a tento stav je nazastavil. V 50. minutě Omy vybojoval míč u brankové čáry, poslal před bránu, Tomáš po souboji s vyběhnutým gólmanem posunul patou na Kubu a ten neměl problém uklidit do sítě - 2:4. Ještě jednou se soupeř dostal na rozdíl jednoho gólu, a to hned o minutu později. Trestný kop ještě dokázal Lukáš vyrazit, ale tentokráte obrana zaspala a nadvakrát dokázali domácí protlačit míč do sítě - 3:4. Ale hned v 53. minutě se Honza H. prokličkoval až do vápna, kde přišla kosa zezadu a nemohlo následovat  nic jiného než penalta. Sám faulovaný jí poslal do šibenice domácí brány - 3:5. Od této chvíle už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Nejprve Mersi opět z voleje po Luďkově rohu trefil nádherně od břevna dolů, pravděpodobně za brankovou čáru, rozhodčí však gól neviděl. Tak v 59. minutě přidal další gól Luděk, střela pravou byla zblokovaná, tak zakončil pohotově levou k tyči - 3:6. Opět spolupráce Omy, Kuba vedla v 63. minutě ke gólu, kdy Kuba otřel míč o tyč - 3:7. Gólová tečka zbyla opět na Honzu H., kterému poslal nádhernou přihrávku přes celou šířku hřiště Honza O. přímo do běhu - 3:8.
Konečný výsledek se zdá jednoznačný, ale tentokráte jsme narazili na poměrně silný tým, který velmi pozorně a důsledně bránil a při každé příležitosti vyrážel do protiútoku. Nerad moc chválím, vždy je co zlepšovat, ale kluci odehráli velmi dobrý zápas, nechyběly kombinace na jeden dotek, pěkné kličky, střelba i potřebný klid na míči. Dva góly v naší siti pramenili z toho, že chceme míč rozehrávat už od obránců a ty prostě občas pod tlakem míč ztratí, s tím počítáme. Ale naopak většinou to dokázali fotbalově vyřešit, což těch pár chyb určitě vyváží. Naopak za třetí obdržený gól obránce pokárám, když už nám gólman vyrazí trestňák, nemůžeme nečinně přihlížet, jak nám dva útočníci doráží míč do sítě. V ofenzívě jsme domácího gólmana zasypali spoustou střel, do kterých se zapojili i obránci, což je určitě pozitivní, bohužel malinko nám schází větší přesnost a někdy i razance.
Díky kluci za pěkný, fotbalový výkon. yesyesyes Ale jedeme dál, nic nekončí. Zbývají dva zápasy, ve hře je šest bodů, ve hře je první místo.
Myslím, že můžu i jménem kluků poděkovat rodičům a fanouškům, že nás hlasitě podporují v čím dál větším počtu. Je to super, že to prožíváte s námi a doufáme, že vás Podoláci v tom mrazivém podvečeru aspoň trošku rozehřáli svým fotbalovým uměním....

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 



Statistiky

Online: 2
Celkem: 154150
Měsíc: 3125
Den: 72