Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chat, teamspeak a komunikace

Chat, velice důležitá věc při hře v klanu.

Na základní obrazovce máte při rozkliknutí okénka chat tři možnosti.

1) Globální chat pro všechny hráče. Nemusíte se s ním moc zaobývat, nic zajímavého.

2) Klanový chat. Velice, velice důležitý. Nejen, že je tam občas zábava, ale je nutno ho pročítat i z důvodu, aby jste se dozvěděli, co je nového ve hře. A je jen dobře tam také svými poznatky a názory přispívat. A nebo jen pozdravit ostatní a s kamarády pokecat. Zkrátka ať chat žije a v klanu není nuda.

3) Okénko Squad. Tam se dozvíte, kdo sestavuje tým pro skupinový boj členů klanu a je možné se připojit k této bitvě. Nežli se však připojíte přečtěte si podrobně záložku Týmové a klanové bitvy.

Dále je chat i přímo ve hře. Bohužel nabízí pouze několik předem definovaných zpráv a není možné tam napsat co chcete. Jediná možnost jeho využití je v omluvě, pokud omylem sestřelíte jiného Čecha ve hře. Jinak k ničemu.

 

Teamspeak a komunikace

Týmová komunikace kromě chatu v stávající chvíli nefunguje, takže se během bitvy nelze nijak dorozumět. Z mého úhlu pohledu by určitě stálo za vyzkoušení, že v případě, že hrajete z domova a máte k dispozici PC, zkusit komunikaci přes Team Speak (server je v kontaktech), nebo Skype. Možná by to mohlo této hře přidat ještě další nadstavbový rozměr při hře v klanu.