Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kamufláže a nálepky

Kamufláže a nálepky

 

S Vaším postupem se Vám bude otevírat stále více možností, jak koupit za diamanty nové lepší kamufláže a nálepky. Ceny kamufláží a nálepek se odvíjí od Tieru Vašeho nejlepšího tanku. Moje rada je: až do doby než pořídíte Váš cílový tank (Tier 5-7) v žádném případě je nepoužívejte. Nejen, že se s nimi nic nenaučíte, ale budou Vám pak chybět diamanty na nákup Vašeho cílového tanku. Není důležité mít kamo a nálepku, ale pořádný tank.

Je důležité, aby hlavní rozdíl mezi Vámi a ostatními byl v tom, že vy jste hráčsky na jiném levelu a ne, že máte lepší kamo, ale v zásadě nic neumíte. V momentě, kdy postoupíte do hodnosti plukovníka a výše, mají kama a nálepky skoro všichni a bez hráčského umu nemáte žádnou šanci na úspěch. Úspěch hry nezávisí na kamu, ale na schopnostech. Kamo je v nižších hodnostech pouze berlička pro neschopné (stejně tak i prémiová munice).

Pokud píši na jiné stránce, že upgradem si nepomůžete (kromě cílového tanku - samozřejmě), stejně si nepomůžete z dlouhodobého hlediska s kamy a nálepkami. Ty použijte teprve na Váš cílový tank, kde je to naopak žádoucí pro Váš úspěch.

 

A jaká kama a nálepky doporučuji:

Vždy je zapotřebí brát v úvahu poměr ceny a výkonu. Např. v Tieru 5 stojí 75% nálepka 150 diamantů a 100% nálepka 500 diamantů. Těch 25% Vás už nezabije a je určitě lepší pořídit 3 x 75% nálepku a ještě ušetřit, než 1x 100%. Obdobné je to i u kamufláží.

Velkou výhodu tady má premium účet, protože např. nálepka posilující o 75% pancíř, která je bez premia na 2 dny, je s premiem vyššího levelu na skoro 4 dny (u mne na 3 dny a 7 hodin). A to je sakra rozdíl. Vlastně mám ji za polovic. Zrovna tak 45% kamo  mám namísto na 3 dny, na celých 5 dnů.

Kamufláže:

Z vlastní zkušenosti nedoporučuji kamufláže, které zvyšují kadenci palby. Ještě bych rozuměl tomu, kdyby kamo na 75% posílení Damage mělo stejnou cenu jako kamo na 75% posílení kadence. Bohužel to tak není a proto volte jen kama, která posilují damage.

Nejvýhodněji vychází v poměru cena/výkon 35% kamo, nebo 45% kamo. Kama  s nižší účinností Vám již moc nepomohou a ty s vyšší účinností jsou cenově předražená.

 

Nálepky:

U nálepek doporučuji pouze ty, které posilují pancíř. Nálepky zvyšující rychlost Vám zkrátka tolik nepomohou a na rozlehlejších mapách jako Oil Field jsou Vám zcela k ničemu. Jedinou možností je nálepka posilující střelbu o 85% a zároveň nálepka přidávající 35% rychlost. Prostě mít vysokou palebnou sílu a rychlost k tomu. Ale to už je sakra drahá legrace.

Co se týká poměru cena/výkon naprosto nejlépe vychází 75% nálepka posilující pancíř. 35% a nižší mají špatný poměr cena/výkon a taky tolik nepřidávávají. 85% nálepka je taky možná, ale těch 10% navíc tolik nepoznáte a poměr cena/výkon je o něco horší. 100% nálepka je jen pro cvoky, co mají na zahradě ropný vrt. Neuvěřitelně předražená a opět 25% navíc není tak zásadních.