Jdi na obsah Jdi na menu

karneval a školní ples

18. 2. 2019

Vážení rodiče,

chtěli bychom Vás tímto pozvat na 14. Školní ples, který se koná 22. března 2019 od 20:00 hod v KD Vysoká Libeň. Jako každým rokem je zajištěna autobusová doprava. Můžete se těšit na příjemně strávený večer a            bohatou tombolu. Vstupenky na ples budou v předprodeji ve školní družině a jsou slosovatelné. K tanci a poslechu bude hrát skupina Regent.                                                                                                               Prosíme Vás, zda byste podpořili tuto akci zakoupením alespoň jednoho lístku na rodinu (i když se plesu nezúčastníte) nebo jakýmkoliv příspěvkem do tomboly, např. bonboniéra, láhev vína, drogérie, keramika, svíčky, poukázky apod. Pokud podnikáte, můžete si udělat reklamu v tombole svými výrobky či službami. Podpora tomboly může být i finanční. Pokud bude příspěvek vyšší než 1000,- Kč, vystavíme Vám darovací smlouvu, kterou můžete uplatnit v daňovém přiznání.

Výtěžek z plesu je každým rokem v různých podobách věnován žákům ZŠ a MŠ Byšice (např. nákup interaktivní tabule vč. dataprojektoru, školních lavic, florbalového vybavení, nábytku do ŠD, úhrada dopravy pro MŠ, každoroční platba dopravy na lyžařský výcvik apod.).

Ceny do tomboly můžete přinést do školy paní vychovatelce Lence Purašové do ŠD nejpozději do 8. března 2019. Předem děkujeme za jakoukoliv podporu z Vaší strany.                                                                                                                                                                             

 

Lucie Kopecká, KRPŠ při ZŠ a MŠ Byšice, z.s.

Vážení rodiče,                                                                                                                                                                                     

v pátek 22. 2. odpoledne připravujeme pro všechna oddělení školní družiny dětský   karneval, který zahájíme ve 13:30 hodin ve velké tělocvičně.                                                                           Budeme společně soutěžit, tančit, hrát si a dovádět. Ukončení karnevalu v 15:00h.                       Za výkony v různých soutěžích máme připraveny drobné odměny. Nebude chybět občerstvení pro všechny!                                                                                                                              Chtěly bychom moc poprosit rodiče o pomoc při zajištění malé mňamky pro všechny děti.  

                                                                                                                                                                                    Moc se na Vás těšíme a rádi přivítáme všechny účastníky v maskách.    

Vychovatelky ŠD