Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÍCEÚČELOVÁ HALA

downloads19.jpg

Hala o rozměrech 28-3 x 16,6 metrů je určena především pro kolektivní sporty, jako je fotbal, volejbal, nohejbal, košíková a jiné. V tuto chvíli v ní probíhají zejména dětské kroužky Pohybové hry pro zdravá záda, Míčové hry a v neposlední řadě využíváme tento prostor pro narozeninové oslavy. Sportovci ocení odpruženou podlahu, která při dopadech šetří klouby. 


ZRCADLOVÝ SÁL

zaznam-obrazovky26.jpg

Multifunkční zrcadlový sál o rozměrech 7,8 x 8,4 metrů je vhodný pro různá aerobní cvičení, lekce jógy, dětské kroužky a podobně. Sál je vybaven cvičebními pomůckami (velké míče, overbally, činky, masážní válce, masážní míčky, jógové kostky, balanční čočky a posilovací gumy). V zimě zejména na tanečkách a oslavách využíváme i vybavení na dětské diskotéky a UV párty.

downloads24.jpg


SLOUPOVÝ SÁL

downloads21.jpg

Tento sál využíváme dětmi v rámci různých akcí, příměstských táborů pro tvoření, bosé dráhy nebo odpočinek.


KAVÁRNA

downloads23.jpg

V kavárně je 22 míst k sezení a slouží především jako zázemí pro rodiče, které mají dítě na kroužku. Sezení využíváme v rámci dětských narozeninových oslav, ale také na přednášky v průběhu workshopů. K dispozici je promítací zařízení. V nabídce je káva značky Illy, domácí čaje a limonády a dle poptávky také koláče. Součástí kavárny je také dětský koutek.


VENKOVNÍ SEZENÍ

downloads22.jpg

Když je pěkné počasí, návštěvníkům je také k dispozici venkovní sezení a přilehlý prostor, kde si mohou odpočinou na lehátkách i dekách (obojí k zapůjčení). Máme v plánu sezení předělat a zastřešit, do té doby je nám tím nejluxusnějším slunečníkem javor, který místu příjemně stíní.


ZAHRADA POBLÍŽ AREÁLU

downloads20.jpg

Součástí areálu je také rozlehlá zahrada, kterou máme přizpůsobenou tak, abychom ji mohli využívat na příměstských táborech. Tento prostor není veřejný a proto prosím respektujte naše soukromí a mimo vyhrazený prostor kavárny nevstupujte.