Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop Lev

17.10.2019

Vaše soutěživost nabere v nmadcházejícím táýdnu pořádné grády. Nebudete se bát trochu víc riskovat a do nových ukolu se budete vrhat hlava nehlava,

10.10.2019

Uprostřed měsíce října se o sebe musíte umět postarat sami. Mnohdy se zdá, že vám okolí staví do cesty překážky. Vězte že co vás nezabuike to vás posílí.

19.9.2019

Na domácí pudě vás rozčiluje pohodlné a sobecké chování příbuzných. Snažíte se je upozornit na všechno,. co pro harmonické rodiné hnízdečko děláte.

12.9.2019

Vychutnáváte si domácí pohodu, díky které trávíte s rodinou více času, než je obvyklé. Přitom máte spoustu možností, jak zazářit na pracovním poli.

6.9.2019

rádi by jste měli na okolí větší vliv, ale vaše momentální pozice to neumožnuje. Vyplatí se nepanikařit, spíš změnit strategii aby jste se zviditelnili.

30.8.2019

Máte stěstí v uměleckých činnostech a stejně tak v lásce. Vaše estetické cítění je na svém životním maximu, což umíte uplatnit v mnoha záležitostech.

23.8.2019

planety vám nyní ve všech oblastech nahrávají do karet.  láska se skvěle doplnuje s pracovními zájmy, a proto směle vyrazte za svými životními plány.

13.8.2019

pocit spokojenosti je hlavním motorem lvu, který je v tomto čase přiměje ke změnám na milostném poli. Umíte být nekompromisním k sobě i druhým lidem.

7.8.2019

V další srpnové dekátě se zbavíte nepříjemných pracovních dovedností a poviností i dluhu vůči svým blízkým. Díky tomu máte čisrtou hlavu a volné místo v diáři.

19.7.2019

Díky příznivému postavení jupitera před sebou máte veselý týden  plný vzrušujících zážitku. Vděčíte za ně především sami sobě. Máte orginální nápady,

8.7.2019

Uvolněná atmosféra na pracovišti se ambiciozním lvum nezamlouvá. Pokud se však necháte přátelsky naladěným kolegum smást, čeká vás příjemnější týden.

20.6.2019

Jste opilí láskou a vychytáváte dokonalou romantiku. Týká se to i lvů, kteří ve vztazích hodili flintu do žita. Nikdy není pozdě na změnu názoru.

13.6.2019

Díjky Venuše si užíváte spokojené období plné radosti. Daří se vám vše nač si jen pomyslíte. Vy udáváte rychlost a směr, kterým se bude váš život ubírat.

7.6.2019

V práci budete chtít ukázat že patříte ke špičce. Vašeho nasazení si všimne i vedení a vy máte šanci získat i finanční ohodnocení. Problékm s větším fyzickým nasazením však bude v tom, že vám trochu začne docházet energie.

6.6.2019

V tomto týdnu se střetnou dva ohnivé světy, tak se můžete těšit na inspirativní období plné lásky, i tvurčí činosti. Jistý člověk vás žene kupředu.

24.5.2019

Milí lvíčci, saturm poukáže na drobnosti ve vašem životě, kteří nepatří mezi vaše ctnosti. Bude se ve vás prát touha po dobrodružství a morálkou.

20.5.2019

Nevyhovuje vám hektické pracovní tempo. Častěji utíkáte do rodiné náruče. Tam jste nejspokojenější, především platíteli za přirozenou autoritu.

9.5.2019

Tyto týdny přejí rozhovorum s vlídnými jedinci. Škjarohlídi a pesimisté, z vás totiž vysávají veškerou energii,. proto se jim velkým obloukem vyhnete.

2.5.2019

Celý následující květnový týden bude bohatý na informace. Budete doslova jako houba, která doxsebe nenásilnou formoui nasaje všechny potřebné informace.

26.4.2019

Je třeba přeladit se na poklidnou notu a začít trochu odpočívat. Přelom dubna a května nepřinese žádné zásadní povinosti na pracovní a soukromé půdě.

22.4.2019

V tomto týdnu pozor, pd co se podepisujete. Někdo na vás bude chtít ušít nějakou habaduru. Podvodníku a vyčuránku je spousta a nemyslete si, že top mají napsané na čele. Takže duvěřuj ale púrověřuj.

18.4.2019

Zažíváte dokonalé vztahové období. Napojatou atmosféru vystřídá dokonalá harmonie, kdy si vychurtnáte soulad těl i duší. Cítít se jako jeden celek. 

 

11.4.2019

Příznicé postavení Venuše vám přináší nezapomenutelné milostné zážitky. Na nedostatečnou pozornost opačného pohlaví si po celý týden nemuižete stěžovat.

31.3.2019

Nejste středbodem vesmíru a věštšině lidem jste ukradeni. Přestante se litovat jak vám všichni ubližují a házejí vám klacky pod nohxy. Top že se vám momentálně nedaří tak, jak by jste si představovali, má jiný důvod přiznejte si ho.

28.3.2019

V domácnosti vládnete pevnou rukou a zároveň určujete cestu, po kterébv se vy a vaše rodina brzy vydáte, lákají vás razantní změny v oblasti bydlení.

24.3.2019

Nekjspíš si budete tento týden všeho užívat plnými doušky.  Bez problému se pustíte do ruzných aktivit, za které sklidíte uspěchy, A určuitěc se jiným se svými uspěchy nezapomente pochlubit.

21.3.2019

Závěrbřezna vámj do žil vlije nesmírné množství energie a temperamentu. V milostném životě budete muset své vášně krotit, aby jste partnera neuhnali.

14.3.2019

Vaše finance se molhou ve druhé polovině března významně rozmnožit. máíte cit na obchodní transakce, což ovšem poznají i lstiví jedinci z okolí.

8.3.2019

¨Plaíte za nezvyklé štědré a pozorné partnery, kteří dbají na harmonii a spokojenost vztahu. S protějškem vyrazíte na dovolenou nebo dob společnosti.

25.2.2019

Tento týden je ten pravý pro splněný vašich snu. Nejenže si to opravdu zasloužíte, ale zároveň tím získáte novou chut do života, kterou v poslední době potřebujete jako sůl, avšak ne jí a ne jí najít. Takže se nebojte a jděte do toho.

21.2.2019

Budete obklopeni početnou společností, která vycítí příležitost k přivýdělku. Týká se t zejména lvu- podnikatelu a nadřízených. dejte na instinkty.

19.2.2019

Pomáháme emparii a potřebě pomáhat druhým. V krajním případě by jste ze sebe snadno sedřeli kůži. To by však vaše laskavost postrádala další význam.

7.2.2019

V tomto týdnu vás určitě nikdo nepřehlédne. profesně jste na výši a daří se vám všechno, nač jenom pomyslíte. Zažíváte jedno ze šťastnějších období,

V začátku února se musíte smířit s tíém, že ne vždy je posvícení. Tento týden je na příležitosti v lásce a v zaměstnání slabší, ale alespoň si odpočinete,

24.1.2019

Hvězdy nyní nahrávají na poli podvodum lásky a mezilidských vztahu.- Při seznamování si nepozuštějte k tělu jedince, o kterých toho zatím moc nevíte.

18.1.2019

Konečně můžete projevit své názory ´bez větších okolku. Sice kolem sebe máte stále škaroghlídy, ale nedělá vám problém dostat je časem na svou stranu.

10.1.2019

Ve společnosti jste momentálně jako doma. Bavbíte široké okolí, flirtujete a dopřáváte si vše, co hrdlo ráčí. Zelenou máte také v profesním životě.

4.1.2019

Rádi jste púřipraveni na všechny eventuality, a proto jste se do nového roku vyzbrojili nejenom co do aktuálního horoskopu. Nikdo a nic vás nezaskočí.

28.12.2018

Tužíte po lásce, spúontánosti a smíchu, alče kolem sebe vidíte pravý opak. V tomt týdnu je třeba plout s davem a soustředit se na práci a finance.

21.12.2018

Protože se vám v hlavě odehrává spoustu originálních myšlenek a nápadu, odložte práci až na další měsíc. Rozhodně se vám ted nevyplatí někam spěchat.

14.12.2018

Lvum jsou tento týden hvězdy maximálně nakloněny. pokud se zučastníte jakékoli společenské události, budete za hvězdy. Točit se kolem vás bude nejeden obdivovatel. Necháte se svézt?

13.12.2018

Prdáváteli něco dražšího., například nemovitost nebo auto, může vám přijít nabídka, která vám vyrazí dech. Zkrotte počáteční nadšení a vše si pořádně prověřte. Vypadá to totiž že vás chce někdo podvést.

Konečně nastává vaše ideální doba k seznám,ení. Hvězdy púodpiří vaší výřečnost a namasírují vám ego a sebevědomí. Nastražené pasti nelze překonat.

6.12.2018

Do vaší mysli se vloudí myšlkenka na zimní dovolenou. Máte troufalé plány, proto může být hledání ideálního termínu tvrdým oříškem pro celou rodinu.

5.12.2018

Budete mít pocit, že se musíme objevit na každém večírku ve vašem okolí. Dejte si hlavně pozor na milostné úlety, k niž máte ted sklony. Mohlo by vám to přinést nemalé problémny.

4.12.2018

Do vaší myslí se vloudfí nádherná myšlenka na malou dovolenou. Máte hodně troufalé plány, a proto může být hledábí ideálního plánu tvrdým oříškem.

22.11.2018

Procházíte velmi úspěšným a štastným obdobím. V lásce se vám výjimečně daří, avšak pozor na milostné uterý a zbytečné aféry. Snadno se rozparádíte,.

15.11.2018

pokud jde o finanční prostředky a materiální zajistění, zustáváte v tomto čase neoblomní, Do žádných riskantních kroku se ted nenecháte v žádném případě přemluvit.

Přichází příznivá doba, kdy máte zvýšenou schopnost nahlédnout druhým lidem pod povrch. Díky tomu rozhodnete mnohé své vztahy a vazby na lidi v okolí.

 

2.11.2018

Čeká vás radostný a štastný týden, ve kterém všechno klapúe přesně podle plánu. Máte chut sdílet veškeré štastné okamžiky i se svým širokým okolím.

25.10.2018

Přelom října a listopadu představuje zkoušku pro psychickou pohodu vaší osobnosti. Buse třeba se poprat s několika nepříjemnostmi. zatněte tedy zuby.

19.10.2018

Rzkvétáte do krásy, a to hlavně v duševním rozměru. Jste zamilovani a i vnitřně spokojeni. Tyto dny navíc lákají k pomoci druhým ve vašem okolí.

16.10.2018

Všechno se momentálně točí kolem rodiny a partnera. Pro blaho scvých blízkých jste schopni nečekaných krku a změn, domácnost vám kvete samou láskou.

20.9.2018

Snadno dosáhnete všeho, co si nyní zamanete. děkovat lze především výhodnému postavení Marzu,. ten vás drží koncem září na výsluní a épřeje úspěchu.