Jdi na obsah Jdi na menu
 


Abeceda: Václav Kočí, obránce SK Slatina

9. 10. 2019

Václav Kočí, obránce SK Slatina

p1190625.jpgPřezdívka: Číča

Datum narození: 21. srpen 1984

Oblíbené číslo: 2, 20

Oblíbený tým: Ajax Amsterdam, FK Teplice

Oblíbený hráč: Philipp Lahm, Julius Lavický:)

Kariéra: SK Baník Modlany -> TJ Sokol Bílá Hora -> SK Roztoky -> AFK Libčice nad Vltavou -> SK Slatina

 

Auto: Jsem celý život pežoťák. Preferuju nafťáky a kombíky, takže se momentálně vozím v 508 SW. Ideální auto pro rodinu, nebo když se někam vyráží ve větším počtu lidí.

Branka: Nohy mám obě levé, takže většinu gólů dávám hlavou. Asi se na mě každý při bránění vykašle, jak jsem prcek, jinak si to neumím vysvětlit. Z pozice obránce, ale moc gólů nedávám, většinou by se to za sezónu dalo spočítat na prstech jedné ruky.

Film: Komedie, horory a cokoliv kromě slaďáků. Jestli mám být konkrétní, tak bych řekl filmy od Tarantina.

Fotbal: Asi neřeknu nic nového. Fotbal beru jako možnost, jak se trochu hýbnout po celém dnu prosezeném v práci. Ale hlavně jsem se díky němu na škole dostal mezi partu lidí, se kterou to táhneme i teď. Za Slatinu takto hrajeme čtyři.dsc_0083.jpg

Futsal: Futsal mě baví také, je to rychlejší, ale hlavně tam lepí víc balon u nohy a neodskakuje:)

Jídlo: Jím téměř všechno, hlavně maso kromě ryb. V poslední době už je ale potřeba prokládat to nějakým tím salátkem.

Muzika: Devadesátky a pak takové ty songy, na které se dá zabékat:)

Nápoj:Z nealkoholických nápojů piju vodu. A když se jde posedět, tak si dám kozlíka 11°. Naštěstí ho mají i v hospodě na hřišti. Jo a nesmím zapomenout na whisky.

Nelahozeves: V Nelahozevsi (Lešanech) bydlíme od září 2016, kdy jsme se sem s manželkou nastěhovali do řadovky. Bydlení je super, sousedi taky, takže zatím není na co si stěžovat.

Praha: V Praze jsem strávil asi 16 let života během a po studiích. Několik let jsem zde hrával fotbal a stále zde pracuji. Praha se mi líbí, hlavně ta noční, ale na druhou stranu jsem rád, že už bydlíme trochu mimo, kde je víc klidu.

Rodina: Už pár let jsem šťastně ženatý, s manželkou Luckou máme skoro dvouletého syna Matěje.

Slatina:Do Slatiny jsem se dostal tak, že mě oslovili kluci z Lešan, že prý se ve Slatině dává dohromady fotbalový tým poté, co na rok přerušil svou činnost. Kopačky mi už tou dobou visely na hřebíku po tom, co se nám narodilo dítě, ale nechal jsem se ukecat a nelituji toho. Jedinou podmínkou pro mě bylo, že ukecám kluky, se kterými jsem hrával na škole a že hrací dny budou neděle. První zápas jsem začal červenou kartou, ale od té doby myslím, že to docela ujde:)

Sportovní zážitek: Těch bude asi víc. Jako divák se mi líbilo spoustu akcí, kde bylo vyprodáno a byla dobrá atmosféra. Namátkou zápasy Bayernu, Toronta MapleLeafs, Bostonu RedSox nebo našeho hokejového nároďáku.

Teplice:Z Teplic pocházím a žil jsem zde asi osmnáct let, než jsem šel do Prahy. Jezdím sem už pomálu, spíš jednou za měsíc až dva. Každopádně dál fandím místnímu klubu, i když na jeho zápasy chodím spíš jen když hrají někde venku. Ale poslední dobou je to čím dál větší bída:( Město se jinak docela proměnilo, ale pořád je zde hezké centrum, hlavně lázeňská oblast. Taky je to odtud blízko na hory, takže v zimě ideální místo.

Volný čas: Zas tak moc už ho není. Většinou ho trávím s rodinou nebo sportem. Vedle fotbalu ještě jezdím na kole, chodím běhat, nebo si jdu zahrát badminton, který jsem dřív hrával dlouho závodně. Jinak pravidelně dvakrát do roka jezdíme s klukama ze školy na několik dní na vodu a na hory.

Zranění: Tohle je s věkem už docela aktuální téma, bohužel. Dřív mě trápilo jenom tříslo, dneska už to jsou záda a momentálně už dva měsíce laboruji s úponem achilovky, kvůli čemuž asi vynechám celý podzim. Tak aspoň budu pořádně natěšený na jaro.