Jdi na obsah Jdi na menu
 


P.C.Roberts: Včera se svět změnil

23. 2. 2022

 

Poslouchal jsem Putinův projev k ruským lidem, ve skutečnosti však Putinův projev k celému světu, který ruský prezident pronesl po zasedání ruské Bezpečnostní rady. Vyjádřil v něm své zklamání z faktu, že jednání ruských představitelů se Západem ho poučilo o tom, že Washingtonu nelze v ničem důvěřovat, a vyjasnil, že Rusko bude připraveno na válku, kterou Washington zamýští Rusku vnutit.

Putin řekl, že se po osm let snažil v situaci kolem Ukrajiny, kdy obě odtrženecké republiky zůstávaly částí Ukrajiny, udržet mír, ale že jeho úsilí bylo Washingtonem po celou tuto dobu mařeno. V důsledku čehož mu nezbyla jiná možnost než ohlásit, že Rusko uznává nezávislost obou odtrženeckých republik, což, jak se Putin vyjádřil, se mělo učinit už před léty. Putin s oběma republikami podepsal smlouvu o vzájemné pomoci.

Andrej Martynov poté zveřejnil tento požadavek Moskvy směrem k Ukrajině: „Moskva žádá, aby Kyjev okamžitě zastavil všechny své nepřátelské akce. V opačném případě padne všechna odpovědnost za možné pokračování prolévání krve na svědomí vládnoucího režimu na Ukrajině“.

Ruským ozbrojeným silám byl vydán rozkaz, aby zajistily mír na území Nezávislých republik.

Viz:  https://smoothiex12.blogspot.com/2022/02/free-free-at-last.html

Samozřejmě, že toto vše bude presstitutkami ohlášeno jako ruská invaze, a blázen ve Washingtonu zvýrazní americkou impotenci uvalením sankcí.

Od tohoto okamžiku se provokace proti Rusku stávají ve stále větší míře nebezpečným rizikem.

Zdroj: https://www.paulcraigroberts.org/2022/02/21/breaking-news-feb-21-4pm-us-central-time/



   Autor: Lubomír Man 

 

https://www.paulcraigroberts.org/2022/02/21/breaking-news-feb-21-4pm-us-central-time/

 

http://www.nwoo.org/2022/02/23/p-c-roberts-vcera-se-svet-zmenil/