Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nyní jsou žádány v kontrastu s lehce snědou pletí krásné výrazné rty. Jak si takové rty nalíčit Vám nabízíme krok za krokem. m nabízíme krok za krokem.

Hedvábné
Žádná jiná barva nepřitahuje víc pozornosti. Červená neodpouští drobné nedostatky a proto rty před aplikací "vybruste" jemným peelingem. Tak se zbavíte drobných šupinek a rty budou hladké a hedvábně měkké. Důležité je při použití těchto tónů: Příliš nelíčit oči ani tváře.
A při výběru té správné barvy platí: K blondýnkám se hodí spíše čerstvé malinové barvy a ne tmavé . U brunetek je výběr největší od ohnivě červené po Terrakottu. Černovlásky si mohou klidně dovolit vzhled alá Sněhurka to znamená křiklavě červené rty.

Sexy
Nové zesílené červené tóny jsou při krásně opáleném těle i bez ostatních šminků velmi působivé. Neboť hnědá kůže pohlcuje barvu a ta nepůsobí tak agresivně. Červená ústa musí vždy působit plně. Abychom toho docílily je nutné použít buď větší množství lesku na rty nebo dvě různé červené barvy šikovně zkombinovat. Přitom nejdříve naneseme tmavší rtěnku nebo lesk a poté světlejší barvu naneseme pouze do středu rtů. Pokud rtěnka obsahuje duhové pigmenty snáze s ní dosáhneme 3-D-effektu , což rtům dodá více plnosti. Konečné úpravy dosáhneme vložením ukazováčku mezi rty a jejich sešpulením, kdy přebytečná barva zůstane na prstu a ne na zubech.

1 ?Velvet Shine? N° 07 od Catrice. 2 ?Smile Shine? N° 232 od Biothermu. 3 ?True Intensity? N° 09 od Nivea Beauté. 4 ?Lip Lip Lip!? N° 214 od Givenchy. 5 ?Pure Color? N° 504 od Estée Lauder. 6 ?Rouge Pur? N° 98 od Yves Saint Laurent

Krok za krokem ke krásným rtům

1. Podklad Nejprve naneste na rty podklad nebo speciální bázi pomocí ukazováčku jej vklepejte do rtů. Barva drží potom déle a působí rovnoměrně.
2. Konturování Rty od vnějšku k vnitřku obkreslete konturovací tužkou v tělové barvě. To slouží k jasným konturám a zamezí stékání barvy.
3. Vykreslení Intenzívní červené tóny nejlépe nanášejte štětečkem na rty. Tak se dají velmi precizně vymalovat všechny křivky rtů.
4. Zintenzívnění Ubrousek si přitiskněte na rty, abyste odstranily přebytečnou barvu. Přesto ještě jednou naneste rtěnku nebo lesk na rty.