Jdi na obsah Jdi na menu

ŠIKANA JE ZLO

31. 1. 2019

Mám kamaráda - Ríšu je mu 13 a chodíme do stejné školy. Je to skvělý kluk. Včera říkal, že ho pomlouvají spolužáci. Řekla jsem mu, že tu budu pro něj a že to vyšumí. Dneska jsme si spolu psali a zdál se mi nějaký zamlklý. Zeptala jsem se ho jestli se něco stalo.. prý to nemám řešit. Bylo vidět ze zpráv, že je smutný. Říkala jsem mu ať mi to řekne a odpověď byla stále stejná: Neřeš to.. nechci tě zatěžovat, jsi hodná ale fakt ne. Věděla jsem, že z něho nic nedostanu... Napsala jsem kamarádce, že o něj mám strach a nechci aby byl smutný. Odpověděla, že možná ví proč. Poslala mi screenshot. Byli na něm zprávy z Tellonymu a nebyli hezké...„Ty si furt říkáš proč se s tebou nikdo nebaví ale když si myslíš jak si hezkej a namyšlenej. Prostě třeba odejdi z té naší třídy, chybět nám nebudeš!“
„ Nikdo tě v naší třídě nemá rád tak odejdi“
„K Vánocům bys mohl odejít z naší třídy kryple čů*áckej“ (Omlouvám se, ale takhle je to tam napsáno...) atd. Je to anonymní, takže se neví kdo to psal. 
Chci mu pomoct.. ale nevím jak. Já chodím do primy a on do sekundy. Moc se s jeho spolužáky neznám. Jsem z toho na dně. Ríša říká, že si za to může sám (nevím jak to bylo). Ale i kdyby něco takového udělal tak si myslím, že tohle je moc.

 

 

sikana.jpg