Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences Chalupa Křížlice - Popis ubytování
Jdi na obsah Jdi na menu

Popis ubytování

Chalupa má prostorné zádveří. Ze zádveří pokračuje chodba, ze které se dostanete do obytných částí spodního patra a schodištěm do horního patra. 

Obytný pokoj je vybaven 2x  sedací soupravou a TV (k dispozici Netflix) a je propojen s opticky odděleným kuchyňským koutem. V něm je k dispozici plynová plotna (5 hořáků), el. trouba, myčka na nádobí, lednička s mrazákem, mikrovlnná trouba, toustovač, el. konvice, kávovary - pákový na mletou kávu a další na kapsle nespresso a jídelní kout pro 12 osob. V přízemí chalupy se dále nachází ložnice s dvojlůžkem a palandou, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC - bojler 120 l, infrasauna pro 2 osoby, šatna a sušárna. Dále je ve spodní části samostatné WC s pračkou. V technické místnosti je další lednice bez mrazáku. 

Z chodby vede schodiště do podkroví, kde se nachází další 3 ložnice: 1/ s dvojlůžkem a 2 lůžky, 2/ s dvojlůžkem a 2 lůžky a 3/ se 4 lůžky. Ložnice č. 3 zároveň funguje jako dětský pokoj (herna) s hračkami, stolním fotbálkem, el. terčem a posezením. Dále je v patře koupelna s velkou vanou, WC a umyvadlem - bojler 120 l. V chalupě je zavedeno připojení k internetu (WI-FI). Centrální topení (tepelné čerpadlo). Všechny vnitřní prostory jsou nekuřácké.

Na neoplocené zahradě (1500 m2) je hostům k dispozici nadzemní kruhový bazén (průměr 4,5 m, hloubka 1,2 m, provoz červen - září), pergola s venkovním posezením, přenosný gril, ohniště a pískoviště a hračky pro děti. Neoplocené parkování. V zimě je potřeba mít pro dojezd k chalupě ve výbavě sněhové řetězy. Parkování přímo u chaty. V okolí sportovní využití pro každého a v zimní sezóně 5 minut autem ski areál Vítkovice. V ceně jsou zahrnuty veškeré poplatky za energie, k dispozici je povlečení, ručníky, kapsle do myčky a vše potřebné. Přátelské jednání je pro nás samozřejmostí.

 

 

 

Fotoalbum

Kalendář obsazenosti


Kontaktní formulář