Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fashion žena

Jak být in a líbit se? Na tohle téma před nedávnem zapředla hovor má kamarádka. Tak tedy ty správné mladé slečny a dámy jsou štíhlé, dalšími znaky jsou dlouhé černé vlasy, dlouhé řasy a opálená pleť. Nádherná představa.

Tak mě zajímalo, jak na to? Tak, Marti, nejdříve je nutné zhubnout nebo si alespoň nechat na těch nehezkých partiích nechat odsát tuk. Pak vlasy, barvení není problém, pak přijde na řadu i prodlužování a zahušťování. Správná barva pleti je dodána samoopalovákem, nebo speciálním nástřikem. A prodlužování řas? To přeci není problém, v nouzi nejvyšší řasy nalepíš. Aha. Dále špekuluji. A co když potkáš toho pravého- vysoký, svalnatý, správně stavěný, samozřejmě nejen pohledný, ale i milý, hodný, důvěryhodný- a dojde na milostnou chvilku? Odpověď mě dostala. Jo, holka, to musíš zakázat tahání za vlasy, hrozí, že by chomáč černých vlasů zůstal svalovci v ruce. Pak je dobré omezit i přílišné otírání- mohlo by vytvořit v dokonalém opálení nevhodnou bílou mapu. A na co hlavně nezapomeň, neodličovat se. Proč? Aby ráno nenastal trapný moment s dotazem- A která ty jsi? Tak to mi stačí.

Takže se smiřuji s myšlenkou, že tou správnou ženou nebudu. Ponechám si svou barvu vlasů a pleť budu mít bílou jako zeď. Nevinný pohled nevykouzlím mrkáním dlouhých černých řas. Jsem prostě out. Budu jen v skrytu duše doufat, že někde je ten správný svalovec-chytrý, inteligentní- který nebude posuzovat zevnějšek, ale zaměří se na mou duši. Dá Bůh, že ho najdu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář