Přístavba nového vstupu a oprava podlah Terno Olomouc Statické zajištění objektu Zámek Holešov Statické zajištění a obnova kovu Tvrz Kurovice Rekonstrukce a sanace komerčního objektu Sukova Brno Oprava a sanace předpolí Vodní dílo Vír

Máte zájem pracovat u OK STAVITELSTVÍ A SANACE s.r.o. ?

O SPOLEČNOSTI

Společnost OK STAVITELSTVÍ A SANACE s.r.o. byla založena v roce 2017, jako stavební firma se zaměřením na realizaci zakázek v oblasti pozemního stavitelství.

REFERENCE

Nahlédněte do našich referencí. Zakázky realizujeme jako generální dodavatel staveb, popřípadě formou generální subdodávky u specializovaných činností.

SLUŽBY

Kompletní realizace v oblasti pozemní stavitelství, sanace vlhkého zdiva a základů, statické zajištění budov. Zemní a výkopové práce, autodoprava, suťové kontejnery.

REFERENCE

PROČ VYBRAT PRÁVĚ NÁS

O společnosti

Společnost OK STAVITELSTVÍ A SANACE s.r.o. byla založena v roce 2017, jako stavební firma se zaměřením na realizaci zakázek v oblasti pozemního stavitelství a to zejména: rekonstrukce, statické zajištění konstrukcí a budov, opravy historických konstrukcí a objektů, sanace a novostavby.

Realizace zakázek

Zakázky realizujeme jako generální dodavatel staveb, popřípadě formou generální subdodávky u specializovaných činností.

Filozofie podnikání

Filozofií podnikání je poskytovat služby, které flexibilně a komplexně naplňují požadavky a představy zákazníků od návrhu řešení, po přípravu až po samotnou realizaci s důrazem na vysokou kvalitu prováděných prací.

Zkušenosti a kvalita

Kvalitu, flexibilitu a dostatek vlastních zkušených pracovníků považujeme za nejvýznamnější faktory dlouhodobé stability firmy na trhu.

Zkušenosti a odborné znalosti našich pracovníků nám umožňují využití klasických pracovních postupů, které jsou zvláště u některých rekonstrukcí zejména historických či památkově chráněných objektů důležitou podmínkou úspěšné realizace.

Snažíme se také nezaspat na poli nových materiálů a technologií. Naše filozofie je maximálně individuální a pro-klientský přístup.